בבקשה עזרה עם הסטרימר(קודי) אני כבר מיואש
-
Avihuhefez
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 19
אהלן. לפניי שנה קניתי סטרימר. לאחר תקופה שלא הסתדרתי עם הוספת ערוצים של סרטים וסדרות. מישהו אמר לי על kodi cat שהורדתי והכל היה טוב.
עכשיו משום מה הוא נמחק לי בעדכון שהיה(כנראה עשיתי משהו לא טוב)
וניסיתי שוב פעם להוריד את הקודי קאט מכל פרסום שראיתי ולא הצלחתי.
כשאני נכנס לחלץ אותו מזיפ זה רושם לי " Couldn't retrieve directory information. This could be due to the network not being connected. Would you like to add it anyway?"
בבקשה תעזרו לי להוריד קודי קאט או משהו בסגנון שיעזור לי. אני כבר מיואש אין לי מה לראות בבית ואני מתפס על הקירות.
מוכן לשלם לכל מי שיעזור לי
עכשיו משום מה הוא נמחק לי בעדכון שהיה(כנראה עשיתי משהו לא טוב)
וניסיתי שוב פעם להוריד את הקודי קאט מכל פרסום שראיתי ולא הצלחתי.
כשאני נכנס לחלץ אותו מזיפ זה רושם לי " Couldn't retrieve directory information. This could be due to the network not being connected. Would you like to add it anyway?"
בבקשה תעזרו לי להוריד קודי קאט או משהו בסגנון שיעזור לי. אני כבר מיואש אין לי מה לראות בבית ואני מתפס על הקירות.
מוכן לשלם לכל מי שיעזור לי
-
Avihuhefez
-
- חבר שרק התחיל

אפשר עזרה??
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20195
- שם מלא: ארתור ליברמן
@Avihuhefez
·
במקום לשלם למישהו שיעזור לך להפעיל תוכן פיראטי, פשוט תתחבר לנטפליקס ואל תשבור את הראש.
·
במקום לשלם למישהו שיעזור לך להפעיל תוכן פיראטי, פשוט תתחבר לנטפליקס ואל תשבור את הראש.
-
Avihuhefez
-
- חבר שרק התחיל

·ובנטפליקס יש רק את התכנים שלהם.TheCoolest כתב:@Avihuhefez
·
במקום לשלם למישהו שיעזור לך להפעיל תוכן פיראטי, פשוט תתחבר לנטפליקס ואל תשבור את הראש....
ויש לי נטפליקס.
מבקש מישהו שיכול לעזור
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

@Avihuhefez
·
אם לא הבנת מהתגובה הראשונה שלי, הפורום הזה זה לא המקום לבקש עזרה עם התקנה\הפעלה של תוספים פיראטיים.
·
אם לא הבנת מהתגובה הראשונה שלי, הפורום הזה זה לא המקום לבקש עזרה עם התקנה\הפעלה של תוספים פיראטיים.
-
Avihuhefez
-
- חבר שרק התחיל

@TheCoolest
·
בתגובה הראשונה שלך לא מצאתי פתרון לבעיה שלי. הפנו אותי לפורום הזה כי אמרו לי שפה אוכל לפתור את הבעיה..
·
בתגובה הראשונה שלך לא מצאתי פתרון לבעיה שלי. הפנו אותי לפורום הזה כי אמרו לי שפה אוכל לפתור את הבעיה..
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

@Avihuhefez
·
אז כנראה שזה שהפנה אותך טועה.
·
אז כנראה שזה שהפנה אותך טועה.
נערך לאחרונה על ידי TheCoolest ב 10/06/2019 13:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
Avihuhefez
-
- חבר שרק התחיל

@TheCoolest
·איפה אוכל לבקש עזרה?
·איפה אוכל לבקש עזרה?
- taldror10
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 525
- BARBIE
-
- טרול

- תגובות: 858
כל הויזארדים הללו לקודי זה מתכון לבעיות רבות והרוב לא עובד. מה אתה בדיוק מחפש? סרטים וסדרות בחינם? תתקין התקנה נקיה של גרסת קודי האחרונה, ותגדיר ספריה ברשת לשיתוף תכני מדיה. תתקין utorrent וכנס לאתר bargbg ותוריד משם מה שאתה רוצה. זה הכי יעיל ואתה שולט במה שאתה בוחר להוריד עם הפס קול הרצוי של 5.1 או אטמוס.
בתוספי הקודי הפירטיים אתה מקבל רק סרטים באיכות 720 או 1080 עם פס קול 2.0 וקידוד תמונה באיכות ירודה. וזה לרוב לא עובד חלק...
המוצע להורדת סרט מטורנט באיכות 4K ופס קול אטמוס הוא 10 עד 15 דקות אצלי בחיבור פייבר...
בתוספי הקודי הפירטיים אתה מקבל רק סרטים באיכות 720 או 1080 עם פס קול 2.0 וקידוד תמונה באיכות ירודה. וזה לרוב לא עובד חלק...
המוצע להורדת סרט מטורנט באיכות 4K ופס קול אטמוס הוא 10 עד 15 דקות אצלי בחיבור פייבר...
-
Avihuhefez
-
- חבר שרק התחיל

@BARBIE
·
וואו
תאמין לי שאם מה שאמרת היה לי כל כך פשוט כמו שאתה אומר כבר הייתי מבסוט
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי יותר בהבנה
·
תאמין לי שאם מה שאמרת היה לי כל כך פשוט כמו שאתה אומר כבר הייתי מבסוט