תקן קיטוב?
שלום לכולם,
יש לי שאלה מעניינת:
לפני כמה ימים קיבלתי את משקפי השמש החדשות שלי. (חודש של המתנה! אה!)
בכל מקרה, העדשות מקוטבות, והתחלתי לשחק איתן ולבדוק איזה מסכים אני רואה ואיזה לא.
ואז חשבתי על זה, יש איזה תקן או סטנדרט בתעשייה שבו קובעים את זווית הקיטוב של המסכים? או שזה משהו שכל חברה יכולה לקבוע כראות עיניה?
סתם מסקרנות.. מישהו יודע?
תודה!
יש לי שאלה מעניינת:
לפני כמה ימים קיבלתי את משקפי השמש החדשות שלי. (חודש של המתנה! אה!)
בכל מקרה, העדשות מקוטבות, והתחלתי לשחק איתן ולבדוק איזה מסכים אני רואה ואיזה לא.
ואז חשבתי על זה, יש איזה תקן או סטנדרט בתעשייה שבו קובעים את זווית הקיטוב של המסכים? או שזה משהו שכל חברה יכולה לקבוע כראות עיניה?
סתם מסקרנות.. מישהו יודע?
תודה!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78853
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5390 פעמים
רק ל-LCD יש קיטוב.
הכי קל - פשוט לך על פלזמה ואין לך שום בעיה של קיטוב...
הכי קל - פשוט לך על פלזמה ואין לך שום בעיה של קיטוב...
סתם סקרנות..
השאלה הייתה סתם מסקרנות..
למרות שבעולם המודרני הכל מפוצץ סביבך ב - LCD...
לדוגמא:
כשאני נוהג איתן אני לא רואה את "מסך המצב" ברכב.. (עם השעון, שם תחנת הרדיו, הטמפ', וכל זה..)
בזוויות מסויימות קשה לראות את המסך של הסלולרי... (נגיד כשמסובבים אותו בשביל לצלם..)
שלא לדבר על שעוני LCD, וכו':)
למרות שבעולם המודרני הכל מפוצץ סביבך ב - LCD...
לדוגמא:
כשאני נוהג איתן אני לא רואה את "מסך המצב" ברכב.. (עם השעון, שם תחנת הרדיו, הטמפ', וכל זה..)
בזוויות מסויימות קשה לראות את המסך של הסלולרי... (נגיד כשמסובבים אותו בשביל לצלם..)
שלא לדבר על שעוני LCD, וכו':)
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78853
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5390 פעמים
האמת שזה נכון. אין שום סיבה שלא יהיה תקן לקיטוב ושהכל יהיה בקיטוב אחיד (למשל אנכי).
במשקפיים זה הכי מעצבן - כי לא תמיד שמים את שתי העדשות בדיוק בקיטוב זהה (וזה בכלל משגע את העיניים).
המסקנה? לא כדאי כנראה לקחת משקפי שמש עם קיטוב פולארי...
במשקפיים זה הכי מעצבן - כי לא תמיד שמים את שתי העדשות בדיוק בקיטוב זהה (וזה בכלל משגע את העיניים).
המסקנה? לא כדאי כנראה לקחת משקפי שמש עם קיטוב פולארי...