מכשיר סמסונג S10e- התייעצות
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אני רכשתי לא מזמן את המכשיר. אחת הסיבות המרכזיות שבחרתי בו היא בגלל הגודל - מסך 5.8 וגודל מכשיר מושלם לתיפעול ביד אחת.
הקלטת שיחות זמינה ופועלת כחלק ממערכת ההפעלה
הקלטת שיחות זמינה ופועלת כחלק ממערכת ההפעלה
·ניבר כתב:היי
תודה על התגובה המהירה ברשותך שאלות:
1. מה זה קוד ILO ואיפה הוא מופיע?
2. הבנתי שאנדרואיד גירסה פיי לא מאפשר להקליט שיחות.
האם זה חוסם גם אפשרות הקלטת השיחות שמופעלת מהחייגן?
בתודה,
ניבר...
ILO זה ה CSC של המכשיר, שמוגדר על ידי סמסונג לפי הספק / איזור. מכשירים שנמכרים ביבוא של סאני אמורים להיות ILO.
סלקום למשל זה CEL פלאפון זה PEL ופרטנר זה PTR אם אני לא טועה.
עד אנדרואיד פאי לא היתה שום בעיה להקליט שיחות במכשירים של סמסונג. אנדרואיד פאי חסם אפשרות הקלטה של תוכנות צד ג'.
בחייגן של סמסונג יש מקליט שיחות מובנה שעובד גם בפאי. אבל הוא לא פעיל בכל קוד של מכשיר.
במכשירים שנמכרים על ידי סלקום למשל לא נתמך. הגלקסי S8 של סלקום, קיבל עדכון לפאי והלכה הקלטת השיחות. הייתי צריך לעשות שמיניות באוויר לשנות את הקוד ל ILO כדי שתופיע האפשרות להקלטה.
לחבר יש S10 יבואן רשמי קוד ILO וההקלטה עובדת. אני מניח שאין סיבה שלא יעבוד ב 10E מאותו קוד.
בהמשך למה שרשמת אשמח לדעת מספר נקודות אם זה בסדר..
@oris74
·האם את/ה מרוצה מהמכשיר?
איזה דברים לדעתך ניתן לשפר?
האם הסוללה לא נגמרת מהר כפי שאומרים?
תודה,
ניבר
·האם את/ה מרוצה מהמכשיר?
איזה דברים לדעתך ניתן לשפר?
האם הסוללה לא נגמרת מהר כפי שאומרים?
תודה,
ניבר
- oris74
- חבר במועדון HT

@Nemesis
·
אני רכשתי את שלי מסלקום והקלטת שיחות עובדת ללא בעיה (כאמור - היא מובנית בתוך מערכת ההפעלה)
·
אני רכשתי את שלי מסלקום והקלטת שיחות עובדת ללא בעיה (כאמור - היא מובנית בתוך מערכת ההפעלה)
·oris74 כתב:@Nemesis
·
אני רכשתי את שלי מסלקום והקלטת שיחות עובדת ללא בעיה (כאמור - היא מובנית בתוך מערכת ההפעלה)...
מוזר מאוד. אולי זה שונה בגלקסי 10. לאף אחד אצלנו במשרד עם גלקסי S8 אין הקלטת שיחות מלבדי ששיניתי את קוד המכשיר.
- oris74
- חבר במועדון HT

Re: בהמשך למה שרשמת אשמח לדעת מספר נקודות אם זה בסדר..
@ניבר
·
אני מאד מרוצה מהמכשיר - יש לי קשיי הסתגלות כי זה מכשיר אנדרואיד ראשון שלי (אייפוניסט ותיק) אבל בגדול יש פה תמורה מעולה למחיר.
אני לא צרכן כבד אז לא מרגיש שום בעיה בסוללה - חוץ מזה שיש לו טעינה מהירה.
בעיניי הוא בגודל מושלם גם מבחינת מסך נטו וגם מבחינת גודל כולל (והוא גם קל משקל)
·
אני מאד מרוצה מהמכשיר - יש לי קשיי הסתגלות כי זה מכשיר אנדרואיד ראשון שלי (אייפוניסט ותיק) אבל בגדול יש פה תמורה מעולה למחיר.
אני לא צרכן כבד אז לא מרגיש שום בעיה בסוללה - חוץ מזה שיש לו טעינה מהירה.
בעיניי הוא בגודל מושלם גם מבחינת מסך נטו וגם מבחינת גודל כולל (והוא גם קל משקל)
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
Re: בהמשך למה שרשמת אשמח לדעת מספר נקודות אם זה בסדר..
קצת אופטופיק, אבל מה גרם לך לעבור לאנדרויד?oris74 כתב:·
אני מאד מרוצה מהמכשיר - יש לי קשיי הסתגלות כי זה מכשיר אנדרואיד ראשון שלי (אייפוניסט ותיק) אבל בגדול יש פה תמורה מעולה למחיר....
- oris74
- חבר במועדון HT

אני אייפוניסט מרוצה מאז ומתמיד.
הייתי עד עכשיו עם אייפון 6S פלוס שעבד נהדר אבל רציתי להתחדש ולא רציתי לשלם 3500 ומעלה עבור אייפון חדש - מה עוד שאני ממש לא אוהב את המגרעת של החדשים וגם מעדיף חיישן טביעת אצבע.
בנוסף רציתי מכשיר קטן וקל יותר בלי לוותר על גודל תצוגה אז החלטתי לנסות את המכשיר הזה.
הייתי עד עכשיו עם אייפון 6S פלוס שעבד נהדר אבל רציתי להתחדש ולא רציתי לשלם 3500 ומעלה עבור אייפון חדש - מה עוד שאני ממש לא אוהב את המגרעת של החדשים וגם מעדיף חיישן טביעת אצבע.
בנוסף רציתי מכשיר קטן וקל יותר בלי לוותר על גודל תצוגה אז החלטתי לנסות את המכשיר הזה.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17923
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
·Nemesis כתב:·......
ILO זה ה CSC של המכשיר, שמוגדר על ידי סמסונג לפי הספק / איזור. מכשירים שנמכרים ביבוא של סאני אמורים להיות ILO.
סלקום למשל זה CEL פלאפון זה PEL ופרטנר זה PTR אם אני לא טועה.
עד אנדרואיד פאי לא היתה שום בעיה להקליט שיחות במכשירים של סמסונג. אנדרואיד פאי חסם אפשרות הקלטה של תוכנות צד ג'.
בחייגן של סמסונג יש מקליט שיחות מובנה שעובד גם בפאי. אבל הוא לא פעיל בכל קוד של מכשיר.
במכשירים שנמכרים על ידי סלקום למשל לא נתמך. הגלקסי S8 של סלקום, קיבל עדכון לפאי והלכה הקלטת השיחות. הייתי צריך לעשות שמיניות באוויר לשנות את הקוד ל ILO כדי שתופיע האפשרות להקלטה.
לחבר יש S10 יבואן רשמי קוד ILO וההקלטה עובדת. אני מניח שאין סיבה שלא יעבוד ב 10E מאותו קוד....
איך שינית לקוד ILO ? שינית את זה לבד ? שינו לך ?