חיבור סאבוופר ל pioneer 324
אני רוצה לחבר ל324 סאב,
החיבור היחיד שיש ברסיבר הוא כבל נחושת, כמו לשאר הרמקולים.
האם זה אמור להגביל אותי באיזה סוג של סאב אקנה
? (פאסיבי/אקטיבי)
ואיך ניתן לחבר את הרסיבר לסאב? כמעט כל הסאבוופרים שאני מכיר מחברון בחיבור דיגיטלי או rca.
תודה!
החיבור היחיד שיש ברסיבר הוא כבל נחושת, כמו לשאר הרמקולים.
האם זה אמור להגביל אותי באיזה סוג של סאב אקנה
? (פאסיבי/אקטיבי)
ואיך ניתן לחבר את הרסיבר לסאב? כמעט כל הסאבוופרים שאני מכיר מחברון בחיבור דיגיטלי או rca.
תודה!
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
תעלה צילום של הצד האחורי שלו ושל הסאב
סאב אין לי, אני מחפש..
זה הרסיבר [img2=800x400]http://www.audiocentre.co.id/product/99 ... K_back.jpg[/img2]
זה הרסיבר [img2=800x400]http://www.audiocentre.co.id/product/99 ... K_back.jpg[/img2]
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
לפי מה שאני רואה אתה צריך סאב פאסיבי לא אקטיבי כי ההגברה של התדרים עבורו מתבצעת ברסיבר.
@EyalGomel
הרסיבר שלך ככל הנראה נמכר כחלק מחבילה עם סט רמקולים של פיוניר, והסאב מכיל חיבור דו-גידי ולא חיבור RCA סטנדרטי.
לא יודע אם זה אפשרי מבחינה חשמלית, אבל אולי אתה יכול לחשוף כבל RCA בצד אחד כך שתוכל לחבר סאב רגיל עם חיבור RCA לרסיבר בתצורת שני גידים.
הרסיבר שלך ככל הנראה נמכר כחלק מחבילה עם סט רמקולים של פיוניר, והסאב מכיל חיבור דו-גידי ולא חיבור RCA סטנדרטי.
לא יודע אם זה אפשרי מבחינה חשמלית, אבל אולי אתה יכול לחשוף כבל RCA בצד אחד כך שתוכל לחבר סאב רגיל עם חיבור RCA לרסיבר בתצורת שני גידים.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10914
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
אתה יכול, וסביר שתשרוף משהו בסאב.
כמו שכבר אמרו לך, אתה צריך לוודא שהסאב שתקנה יכול לקבל אות מוגבר, ואז יש לו חיבור רמקול רגיל, שאליו אתה מחבר את החוט מהרסיבר.
וצריך חוט רציני יותר מהצ'יקמוק שצילמת, אם אתה קונה סאב נורמאלי.
כמו שכבר אמרו לך, אתה צריך לוודא שהסאב שתקנה יכול לקבל אות מוגבר, ואז יש לו חיבור רמקול רגיל, שאליו אתה מחבר את החוט מהרסיבר.
וצריך חוט רציני יותר מהצ'יקמוק שצילמת, אם אתה קונה סאב נורמאלי.
אחלה, תודה רבה!Amir64 כתב:אתה יכול, וסביר שתשרוף משהו בסאב.
וצריך חוט רציני יותר מהצ'יקמוק שצילמת, אם אתה קונה סאב נורמאלי....