רסיבר RXV 457 של ימאהה
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7393
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
זה הסידרה החדשה של ימהה הוא 125ואט כפול 6 כי הוא 6.1 יש לו כבר את הדולבי פרולוג'יק 2 x אין מה להשוות אותו בכלל ל450 שאכזב ברמת המגברים ברמה שלו יש פה גם את ההפרדה בין 6.1 לסטריאו לא נראה שיש הבדל בינו לבין אפילו מגברים של 7.1 אולי חוץ מכמה שהוא עולה.הסידרה הזאת נראית ונשמעת טוב ,תנסה.לך לחנויות ותבקש לשמוע .
איך אתה מסביר שבאתר של ימאהה רשום לגביו 85W X 6 ?עופרפולק כתב:זה הסידרה החדשה של ימהה הוא 125ואט כפול 6 כי הוא 6.1 יש לו כבר את הדולבי פרולוג'יק 2 x אין מה להשוות אותו בכלל ל450 שאכזב ברמת המגברים ברמה שלו יש פה גם את ההפרדה בין 6.1 לסטריאו לא נראה שיש הבדל בינו לבין אפילו מגברים של 7.1 אולי חוץ מכמה שהוא עולה.הסידרה הזאת נראית ונשמעת טוב ,תנסה.לך לחנויות ותבקש לשמוע ....
מהנתונים שלהם עושה רושם שאין הרבה הבדל פרט למצב DTS -ES , והיציאות S-VIDEO שאין ב-450.
אגב, גם ב-450 יש את ה-פרו לוג'יק 2 x.
קישורים לאתר ימאהה : http://www.yamaha.com/yec/products/receivers/RXV457.htm
http://www.yamaha.com/yec/products/receivers/RXV450.htm#
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

זה על סמך ביקורות ומבחן שנעשה לימהה 450 ביחד אם עוד שלוש מגברים ההפרדה באפקטים היתה טובה אבל מוציא צליל צורם הבאסים בסרטים זה לא זה כמו שאתה רוצה לשמוע את איך שאנחנו קוראים לזה "הבומים " באס דליל ולא עושה לך כלום ומרעיד אותך. גם במוסיקה עד כמה שאני זוכר הצליל שלו היה צורם ומתכתי איך להסביר את זה ? אתה שומע את השיר אבל זה לא עושה לך שום דבר אתה לא מרגיש את הסרט או השיר .ה450 השאיר איתו טעם של בס אפל ואלמנטים של אגרסיביות וצרימה לאוזן [מה שלא מתאים לימהה ] כנראה מי שעשה אותו והרכיב את הדגם הזה היה שיכור.
פרנואיזם !!
עכשיו קצת התבאסתי לעצמי..
כי לי יש את ה-450 (השאלות הם לחבר שמתלבט בין השניים).. רכשתי אותו לפני פחות משבועיים ..
האמת שסה"כ הוא נשמע לי טוב.. גם מוסיקה וגם סרטים (שעדיין מועברים למגבר כסטריאו - אני לפני קניית כרטיס קול ל-PC).
עכשיו אני יבוא וינסה "בכוח" (זה הרבה בראש אני מניח) לחפש את הליקויים שציינת .. העיניין שאין לי למה להשוות כל כך..
אתה יודע אם נהוג או מקובל (יותר נכון להגיד) להחליף / לשדרג את המוצר .. בהנחה שעבר זמן לא רב מקנייתו ???
משום מה, בחנויות שביקרתי מאוד ממליצים עליו.. ומציעים לקחת אותו על מנת להשקיע קצת יותר לכיוון הרמקולים (מה שעל פניו נשמע נכון).. יכול להיות שיש ניסיון "להפטר" מהדגמים האלו ?
אשמח לתגובה מכל בעל ניסיון .
האמת שסה"כ הוא נשמע לי טוב.. גם מוסיקה וגם סרטים (שעדיין מועברים למגבר כסטריאו - אני לפני קניית כרטיס קול ל-PC).
עכשיו אני יבוא וינסה "בכוח" (זה הרבה בראש אני מניח) לחפש את הליקויים שציינת .. העיניין שאין לי למה להשוות כל כך..
אתה יודע אם נהוג או מקובל (יותר נכון להגיד) להחליף / לשדרג את המוצר .. בהנחה שעבר זמן לא רב מקנייתו ???
משום מה, בחנויות שביקרתי מאוד ממליצים עליו.. ומציעים לקחת אותו על מנת להשקיע קצת יותר לכיוון הרמקולים (מה שעל פניו נשמע נכון).. יכול להיות שיש ניסיון "להפטר" מהדגמים האלו ?
אשמח לתגובה מכל בעל ניסיון .
נערך לאחרונה על ידי syntaxix3 ב 09/08/2005 11:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
syntaxix3
אם הרסיבר נשמע לך טוב אז זה מספיק, לגבי החלפה אם זה עד שבועיים מיום הקניה ויש לך את האריזה המקורית ולא נגרם למכשיר שום נזק אפילו שריטה קטנה ביותר יש אפשרות להחליף מעבר לזמן שציינתי וכל השאר אין אפשרות להחליף.
אם הרסיבר נשמע לך טוב אז זה מספיק, לגבי החלפה אם זה עד שבועיים מיום הקניה ויש לך את האריזה המקורית ולא נגרם למכשיר שום נזק אפילו שריטה קטנה ביותר יש אפשרות להחליף מעבר לזמן שציינתי וכל השאר אין אפשרות להחליף.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
yoyogam,
מבין את הנתון שהבאת.. אבל זה לא אמור להיות יחסי עבור כל הרסיברים ?
העיניין הוא אם ימאהה מוציאים במפרטים שלהם נתונים זהים (מבחינת הספק) לרסיברים הנ"ל.. זה לא מספיק להניח שהם באמת עם אותו הספק ??.. מצרף שוב את 2 הלינקים למפרטים.... לנוחיותך..
קישורים לאתר ימאהה :
http://www.yamaha.com/yec/products/receivers/RXV457.htm
מבין את הנתון שהבאת.. אבל זה לא אמור להיות יחסי עבור כל הרסיברים ?
העיניין הוא אם ימאהה מוציאים במפרטים שלהם נתונים זהים (מבחינת הספק) לרסיברים הנ"ל.. זה לא מספיק להניח שהם באמת עם אותו הספק ??.. מצרף שוב את 2 הלינקים למפרטים.... לנוחיותך..
קישורים לאתר ימאהה :
http://www.yamaha.com/yec/products/receivers/RXV457.htm
enough is enough!!!
טוב אז ככה,
syntaxix3 - תירגע ואל תחשוב אפילו על לחפש ליקויים! אם אתה תחפש אתה גם תמצא. אם אהבת מה ששמעת אז מה אתה מקשיב בכלל למה אדם זה או אחר אומר לך על מה שהוא חושב?? מה שאתה אוהב זה מה שטוב בשבילך!
לידיעתך, גם לי יש את המגבר הזה ולדעתי זה מגבר מעולה!!! וכך חושב כל מי ששמע אותו אצלי. אז רד מהפארונויות שלך, עופרפולק הוא לא האסמכתא שלך בכל הנוגע לסאונד. תעשה טובה ותרים טלפון ל ס.ג. אלקטרוניקה לפני שאתה עושה את שטות חייך ומחזיר את המגבר.
אספר לך סיפור, כשאני הלכתי לקנות את המגבר שלי רציתי את ה 350. בחור בשם אריאל מ ס.ג. ליווה אותי בקנייה. הוא ייעץ לי להוסיף עוד כמה שקלים ולקנות את ה 450. כשהגעתי הביתה התאכזבתי מאוד ממה ששמעתי. בבהלה רצתי לחנות ורציתי להחזיר את המגבר. מזל שאריאל היה שם והסביר לי איזה שטות אני עומד לעשות (למרות שלא היתה לו כל בעיה לקחת את המגבר בחזרה). כל מה שצריך זה לכוון אותו נכון! אתה לא תצטער. בטווח המחירים הזה הוא מגבר מעולה. נקודה. לחבר שלי פה בעבודה יש HK 130 שעולה קצת יותר ואני אומר לך, אני לא מתחלף איתו.
עופרפולק - מהנדס שיכור?!? לא הגזמת קצת?!? בכלל שמעת את המגבר הזה? יש לך מקורות מיקצועיים לגבות את כל הרפש שאתה זורק במגבר הזה? לא נראה לי..."לך לחנויות ותשמע את הסדרה 457"??? הלו עופר! הסדרה הזו עוד לא הגיעה לארץ!!
125 לעומת 85 - syntaxix אלו פשוט שיטות שונות למדידות. מה שמעניין אותך זה RMS וזה 85W.
syntaxix3 - תירגע ואל תחשוב אפילו על לחפש ליקויים! אם אתה תחפש אתה גם תמצא. אם אהבת מה ששמעת אז מה אתה מקשיב בכלל למה אדם זה או אחר אומר לך על מה שהוא חושב?? מה שאתה אוהב זה מה שטוב בשבילך!
לידיעתך, גם לי יש את המגבר הזה ולדעתי זה מגבר מעולה!!! וכך חושב כל מי ששמע אותו אצלי. אז רד מהפארונויות שלך, עופרפולק הוא לא האסמכתא שלך בכל הנוגע לסאונד. תעשה טובה ותרים טלפון ל ס.ג. אלקטרוניקה לפני שאתה עושה את שטות חייך ומחזיר את המגבר.
אספר לך סיפור, כשאני הלכתי לקנות את המגבר שלי רציתי את ה 350. בחור בשם אריאל מ ס.ג. ליווה אותי בקנייה. הוא ייעץ לי להוסיף עוד כמה שקלים ולקנות את ה 450. כשהגעתי הביתה התאכזבתי מאוד ממה ששמעתי. בבהלה רצתי לחנות ורציתי להחזיר את המגבר. מזל שאריאל היה שם והסביר לי איזה שטות אני עומד לעשות (למרות שלא היתה לו כל בעיה לקחת את המגבר בחזרה). כל מה שצריך זה לכוון אותו נכון! אתה לא תצטער. בטווח המחירים הזה הוא מגבר מעולה. נקודה. לחבר שלי פה בעבודה יש HK 130 שעולה קצת יותר ואני אומר לך, אני לא מתחלף איתו.
עופרפולק - מהנדס שיכור?!? לא הגזמת קצת?!? בכלל שמעת את המגבר הזה? יש לך מקורות מיקצועיים לגבות את כל הרפש שאתה זורק במגבר הזה? לא נראה לי..."לך לחנויות ותשמע את הסדרה 457"??? הלו עופר! הסדרה הזו עוד לא הגיעה לארץ!!
125 לעומת 85 - syntaxix אלו פשוט שיטות שונות למדידות. מה שמעניין אותך זה RMS וזה 85W.
Yamaha RX-V450
Pioneer DV-470
Wharfedale Diamond 9.5
Wharfedale Diamond CM
Omega 4mm cables
Pioneer DV-470
Wharfedale Diamond 9.5
Wharfedale Diamond CM
Omega 4mm cables
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
yoyogam,
כל העיניין התחיל מבקשה שלי לקבל חוות דעת והשוואה בין ה - 457 וה- 450 .. ולא רק לגבי עינין ההספקים ! בכל מקרה זה די ברור מהאתר של ימאהה על ההספקים של הרסיברים הנ"ל.. כמו שאמרת הספק 85W RMS מספיק לבית (לי לפחות - ועוד אני גר בבית פרטי, ואצלי השכנה שלי גברת אבטובול , דווקא אוהבת לפזז לצליל הטראנס והרוק הרועמים, שבוקעים מביתי הקט ...
)
anyway, מוטיב שחוזר פה לאורך כל הזמן והתגובות שרצות פה.. שבסופו של דבר השמיעה היא דבר סובייקטיבי .. !!
המטרה הייתה לקבל חוות דעת נוספות .. אם לשלילה ואם לחיזוק .. את הסלקציה בסופו של דבר כל אחד יעשה לעצמו.....
לגבי Mrs. Butterworth , שלח לה
ממני , ותאחל לה splendid morning (איך אתם אוהבים ת'מילה הזאת שם) ממני 
כל העיניין התחיל מבקשה שלי לקבל חוות דעת והשוואה בין ה - 457 וה- 450 .. ולא רק לגבי עינין ההספקים ! בכל מקרה זה די ברור מהאתר של ימאהה על ההספקים של הרסיברים הנ"ל.. כמו שאמרת הספק 85W RMS מספיק לבית (לי לפחות - ועוד אני גר בבית פרטי, ואצלי השכנה שלי גברת אבטובול , דווקא אוהבת לפזז לצליל הטראנס והרוק הרועמים, שבוקעים מביתי הקט ...
anyway, מוטיב שחוזר פה לאורך כל הזמן והתגובות שרצות פה.. שבסופו של דבר השמיעה היא דבר סובייקטיבי .. !!
המטרה הייתה לקבל חוות דעת נוספות .. אם לשלילה ואם לחיזוק .. את הסלקציה בסופו של דבר כל אחד יעשה לעצמו.....
לגבי Mrs. Butterworth , שלח לה
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

טוב אז ככה! ראיתי מה כולכם כתבתם וחשבתי לעצמי שאני יכתוב : נכון אתם צודקים תודה רבה וממשיכים הלאה .אבל לא. אתם יודעים למה הפעם מרטין וחבר המנהלים לא ירד עליי? כי אתה סינטטיק רצית חוות דעת על ה450 וכתבתי לך מה שרצית זה 1 אדון אופיר לידיעתך כמעט קניתי גם אני את ה450 וכן גם שמעתי אותו אבל היה לי כסף לימהה 650 אז כבר קניתי אותו ושלא תטעו אין לנו ויכוח אם אף אחד פה באתר לא אני אם אופיר ולא אופיר אית ולא סינטטיק איתי ולא אני איתו זה 2 . מי אמר לך לרוץ ולהחליף אותו מה אתה קופץ הוא נשמע לך טוב אם הרמקולים שלך יופי תשאיר אותו ומה אתה רץ לקנות כרטיס קול ? חברה הגזמתם ובואו ניקח רוורס ואני לא אלוף עולם במגברים וטוב שפה לא מדברים על בתים ווילות עוד מישהו היה מוכר כי הייתי כותב שהאזור הזה על הפנים.
עופר,
מתנצל על ההתלהמות.
אם יש משהו שאני מצטער עליו היום זה שגם אני לא קניתי את ה 650. אך זה לא בגלל הסאונד. זה פשוט האופציה של RC שיש בו שקסמה לי. הפרש המחיר ממש ממש לא משמעותי ( כ 500 ש"ח), פשוט לא הייתי מודע לאופציה הזו בזמן הרכישה. איך אומרים, מוסיף דעת מוסיף מכאוב. משיחה שניהלתי עם נציג ס.ג. , כך בכל אופן לטענתם, האופציה הזו היא לא, בוא נאמר, איי יי יי, ואם אני רוצה לשדרג רק בגלל זה אז כדאי לרדת מהעיניין. אם אתה שם לב להבדל משמעותי בסאונד, אשרך וטוב לך. אני אישית חושב שהם עושים בערך אותה עבודה. אין ספק, ה 650 טוב יותר וחזק יותר אך מכאן לבוא ולומר שאת ה 450 הרכיב מהנדס שיכור, הדרך ארוכה מאוד. אומר לך עוד דבר, כמה שזה נשמע מפתיע. המערכת אצלי בבית נשמעת טוב יותר כיום (וחשוב להזכיר כיום כי לקח לי הרבה זמן ועוד הרבה יותר שאלות בפורום הזה להגיע לתוצאה הזאת...וכאן הזמן להודות לכולם על העזרה) מכל מה שאני עדיין שומע בחנויות אחרות (חיפוש מתמיד אחרי רמקולים...סוג של מחלה..
).
מתנצל על ההתלהמות.
אם יש משהו שאני מצטער עליו היום זה שגם אני לא קניתי את ה 650. אך זה לא בגלל הסאונד. זה פשוט האופציה של RC שיש בו שקסמה לי. הפרש המחיר ממש ממש לא משמעותי ( כ 500 ש"ח), פשוט לא הייתי מודע לאופציה הזו בזמן הרכישה. איך אומרים, מוסיף דעת מוסיף מכאוב. משיחה שניהלתי עם נציג ס.ג. , כך בכל אופן לטענתם, האופציה הזו היא לא, בוא נאמר, איי יי יי, ואם אני רוצה לשדרג רק בגלל זה אז כדאי לרדת מהעיניין. אם אתה שם לב להבדל משמעותי בסאונד, אשרך וטוב לך. אני אישית חושב שהם עושים בערך אותה עבודה. אין ספק, ה 650 טוב יותר וחזק יותר אך מכאן לבוא ולומר שאת ה 450 הרכיב מהנדס שיכור, הדרך ארוכה מאוד. אומר לך עוד דבר, כמה שזה נשמע מפתיע. המערכת אצלי בבית נשמעת טוב יותר כיום (וחשוב להזכיר כיום כי לקח לי הרבה זמן ועוד הרבה יותר שאלות בפורום הזה להגיע לתוצאה הזאת...וכאן הזמן להודות לכולם על העזרה) מכל מה שאני עדיין שומע בחנויות אחרות (חיפוש מתמיד אחרי רמקולים...סוג של מחלה..
Yamaha RX-V450
Pioneer DV-470
Wharfedale Diamond 9.5
Wharfedale Diamond CM
Omega 4mm cables
Pioneer DV-470
Wharfedale Diamond 9.5
Wharfedale Diamond CM
Omega 4mm cables
עופר ,
המטרה שלי בפתיחת נושא זה - ראה כותרת - היתה לקבל השוואה בין 2 הדגמים האלו ואני חוזר.... "אם לשלילה ואם לחיזוק..." ... לאן שזה התפתח זה כבר משהו אחר.........די נראה לי שמוצא העיניין !
לגבי המטרה הכללית של היותי בפורום (המצויין והמעניין) הזה היא:
קודם כל , להעביר לי את הזמן בעבודה , ולהוציא אותי קצת מתוך ערימות הקוד שאני שקוע בהם
... שנית, ועכשיו ברצינות יותר.. היא לשפר את איכות השמע שלי בסלון ,וזה בעזרת האמצעים שיש לי ו/או האמצעים שאני יכול להרשות לעצמי לקנות. וכמובן שאני נעזר בשאלות ותגובות שמוצפות כאן , ואני מצטט את אופיר : "..וחשוב להזכיר כיום כי לקח לי הרבה זמן ועוד הרבה יותר שאלות בפורום הזה להגיע לתוצאה הזאת...וכאן הזמן להודות לכולם על העזרה ! "
אז אני לא קופץ ורץ לשדרג.. אבל כן אני בודק אופציות.. ואם יש לי את האופצייה, והיא תראה / תשמע לי כדאית .. אז יכול להיות שזה מה שאעשה ...
לגבי כרטיס קול.. לא מבין מה הקשר
לא מהתגובות בנושא כאן החלטתי לרכוש כרטיס קול.. אבל בהחלט מביקורי בפורום הזה ! בייחוד ש-90% מהמדיה שלי משודרת מה-PC שנמצא בסלון !
סינטקסיס !
המטרה שלי בפתיחת נושא זה - ראה כותרת - היתה לקבל השוואה בין 2 הדגמים האלו ואני חוזר.... "אם לשלילה ואם לחיזוק..." ... לאן שזה התפתח זה כבר משהו אחר.........די נראה לי שמוצא העיניין !
לגבי המטרה הכללית של היותי בפורום (המצויין והמעניין) הזה היא:
קודם כל , להעביר לי את הזמן בעבודה , ולהוציא אותי קצת מתוך ערימות הקוד שאני שקוע בהם
אז אני לא קופץ ורץ לשדרג.. אבל כן אני בודק אופציות.. ואם יש לי את האופצייה, והיא תראה / תשמע לי כדאית .. אז יכול להיות שזה מה שאעשה ...
לגבי כרטיס קול.. לא מבין מה הקשר
סינטקסיס !