לא מזמן התחדשתי גם במסך 75 מדגם UK7050 של LG וגם ברסיבר 3500 של דנון.
אחד הדברים שבדקתי לפני הוא הנוחות ומגוון החיבורים שישמשו אותי וראיתי ש-ARC מצוי בשניהם (ב-3500 אף eARC).
בימים האחרונים ניסיתי לשמוע סאונד מאפליקציות יוטיוב/נטפליקס ואחרות שמותקנות על ה-Smart TV דרך הרסיבר אבל הדבר לא מתאפשר.
מאמין שניסיתי כמעט כל דבר אפשרי:
1. בטלויזיה מוגדר שהצליל יצא מיציאת HDMI ARC. ניסיתי גם במוד PCM וגם במוד אוטומטי, גם כש-SIMLINK עובד וגם כשכבוי. ניסיתי גם לאפס את הגדרות היצרן של הטלויזיה ולהגדיר מחדש. ניסיתי גם ביציאת HDMI 1 וגם ביציאת HDMI 4. במפרט הטלויזיה כתוב משהו לא ברור לגבי אילו יציאות תומכות ב-ARC ולכן ניסיתי אחת צידית ואחת אחורית. כאמור, אין סאונד באף אחת מהן. הטלויזיה מעודכנת לגרסת ה-Firmware האחרונה.
2. ברסיבר מוגדר ARC ON. הכבל מהטלויזיה מחובר לרסיבר ל-HDMI MONITOR ARC 1 OUT. הרסיבר מועבר למצב TV AUDIO, אך כאמור אין סאונד. בהגדרות הרסיבר. גם הרסיבר עודכן לגרסת ה-Firmware החדשה ביותר.
ניסיתי אחרי עדכון ההגדרות בשני המכשירים להוציא את המכשירים מהחשמל ולהחזיר חזרה וניסיתי סתם לכבות את המכשירים, אך כאמור שום דבר לא עוזר.
משיחה עם החנות שמכרה לי את הציוד, נאמר לי ש-ARC פשוט לא עובד ויש לחבר כבל אופטי בין המכשירים. התשובה לא נראית לי הגיונית ולא נאמרה לי מראש לפני קניית הציוד, כשבמיוחד טרחתי לבדוק ש-ARC נתמך בשני המכשירים. העברה של כבל אופטי באורך של כ-15 מטר היא גם לא הדבר הכי טוב והרסיבר מרוחק מהטלויזיה מרחק כזה בערך...
מה עושים? מהתמיכה של LG לא קיבלתי תשובה. הם אמרו שזה יעבוד אחרי איפוס הגדרות יצרן, מה שכאמור לא עזר...
LG UK7050 ודנון 3500 - ARC לא מעביר סאונד - מה עושים?
-
rel1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 305
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 18 פעמים
עדכון נוסף: ניסיתי לחבר ליציאת hdmi 2 בטלויזיה שלפי הסבר שקיבלתי פה בפורום היא זו שאמורה להוציא ARC. עדיין אותה בעיה...
כבל ה-HDMI שמחבר בין הטלויזיה לרסיבר הוא כבל די איכותי, תוצרת Vention, עבה, תומך גרסא 2.0, Ethernet ותומך 4K. מה עוד לנסות?
כבל ה-HDMI שמחבר בין הטלויזיה לרסיבר הוא כבל די איכותי, תוצרת Vention, עבה, תומך גרסא 2.0, Ethernet ותומך 4K. מה עוד לנסות?