פלזמה של MARANTZ
-
imoskovich
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 34
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היי
הייתי שמח לקבל ביקורת על הפלסמה של מרנץ דגם: PDH42M5
כמובן שהכל יהיה על בסיסי ניסיון
בברכה
ערן
הייתי שמח לקבל ביקורת על הפלסמה של מרנץ דגם: PDH42M5
כמובן שהכל יהיה על בסיסי ניסיון
בברכה
ערן
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
מוצר נחמד.ראיתי את התמונה שלה מול פנסוניק.כמובן שיש סיבה להפרש של 3000 ש"ח בינהם, אבל עדיין ראיתי יפה.
העיצוב שלה יפה מאוד. נדמה לי שהפנל בפנים של LG. יחסית למחיר שלה (7000) התמונה והעיצוב בהחלט שווים את זה.
כולנו יודעים ש Marantz לא מייצרים פלזמות בעצמם, אבל מי כן?! במקרה הזה הייתי מדביק עליה Newpan ולא Marantz
העיצוב שלה יפה מאוד. נדמה לי שהפנל בפנים של LG. יחסית למחיר שלה (7000) התמונה והעיצוב בהחלט שווים את זה.
כולנו יודעים ש Marantz לא מייצרים פלזמות בעצמם, אבל מי כן?! במקרה הזה הייתי מדביק עליה Newpan ולא Marantz
אין עליה ביקורת בזאפ אבל ויש פה אבל גדול תיזהר מלקנות בחנויות שלא נותנים לך אחריות של ניופאן אם אתה תשים לב זה גם יעלה לך יותר זה בגלל שהטלויזיה שעולה פחות לא יוצרה בארץ המקור אלא בארץ אחרת בLCD ובפלאזמות יש לזה חשיבות גדולה
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
- נתן תודות: 3 פעמים
אתה ממשיך לרשום דברים לא נכונים ולהטעותPHOENIX כתב:אין עליה ביקורת בזאפ אבל ויש פה אבל גדול תיזהר מלקנות בחנויות שלא נותנים לך אחריות של ניופאן אם אתה תשים לב זה גם יעלה לך יותר זה בגלל שהטלויזיה שעולה פחות לא יוצרה בארץ המקור אלא בארץ אחרת בLCD ובפלאזמות יש לזה חשיבות גדולה...
נכון, עדיף בד"כ לקנות עם אחריות של יבואן רישמי גם עם זה עולה יותר כסף, אך הסיבה היא שכשתיהיה לך בעיה עם המסך, יהיה לך אבא ואמא לפנות אליהם, מה גם שאחריות של יבואן רשמי (בד"כ) ארוכה יותר...
אבל "לא יוצרה בארץ המקור אלא בארץ אחרת " ??? - שו האדה ?
מה ניופאן מייבאים טושיבות שיוצרו רק ביפן ???
כנ"ל ראלקו ???
ומה תגיד על זה ש"ראלקו" מייבאים את אותם הדגמים של שארפ שחלק יוצרו בטייואן וחלק ביפן (תלוי במכולה שהגיע) ??? ובאותו המחיר !
ודרך אגב "MARANTS" זו חברת מדבקה !!! אין לה ארץ מקור !!!
והאחריות של ניופאן חשובה רק בשביל האחריות...
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
shlafirg , רק כמה "תיקונים".:
- ישנה חברה יפנית בשם Marantz , רק המכשירי LCD ופלזמות שניאופן מייבאים לישראל הינם מוצרי מדבקה.
- 99% מהדגמים שראלקו מייבאים לישראל (בגדלים 32-20") מיוצרים בטייוואן.מדובר בהסכם בין שארפ ואחד המפעלים המובילים בטייוואן. המחיר לא צריך להיות מושפע מהארץ יצור של המוצר עצמו. המסכים הגדולים שלהם 37+ באים מיפן רובם.
- ישנה חברה יפנית בשם Marantz , רק המכשירי LCD ופלזמות שניאופן מייבאים לישראל הינם מוצרי מדבקה.
- 99% מהדגמים שראלקו מייבאים לישראל (בגדלים 32-20") מיוצרים בטייוואן.מדובר בהסכם בין שארפ ואחד המפעלים המובילים בטייוואן. המחיר לא צריך להיות מושפע מהארץ יצור של המוצר עצמו. המסכים הגדולים שלהם 37+ באים מיפן רובם.
תיקח אקדח תהרוג אותי,אני אומר את זה כי זה מה שמוכרים בחנויות אמרו לי אם אתה אומר שזה לא נכון אז אוקיי אני לא יכתובshlafirg כתב:אתה ממשיך לרשום דברים לא נכונים ולהטעותPHOENIX כתב:אין עליה ביקורת בזאפ אבל ויש פה אבל גדול תיזהר מלקנות בחנויות שלא נותנים לך אחריות של ניופאן אם אתה תשים לב זה גם יעלה לך יותר זה בגלל שהטלויזיה שעולה פחות לא יוצרה בארץ המקור אלא בארץ אחרת בLCD ובפלאזמות יש לזה חשיבות גדולה...![]()
והאחריות של ניופאן חשובה רק בשביל האחריות......
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

א. נכון, אני התכוונתי למסכי LCD ופלאזמה שמיובאים לארץ בתגובתי...sickboy666 כתב:shlafirg , רק כמה "תיקונים".:
- 99% מהדגמים שראלקו מייבאים לישראל (בגדלים 32-20") מיוצרים בטייוואן.מדובר בהסכם בין שארפ ואחד המפעלים המובילים בטייוואן. המחיר לא צריך להיות מושפע מהארץ יצור של המוצר עצמו. המסכים הגדולים שלהם 37+ באים מיפן רובם....
ב. אני מסכים שהמחיר לא צריך להיות מושפע מארץ היצור, הרי זה מה שניסיתי להוכיח ל- "פיניקס" שטען בתגובתו אחרת...
ג. אצלי יש 2 מסכי שארפ, 37 שמיוצר ביפן ו- 42 שמיוצר בטייואן... אותו דגם SA1E.
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

PHOENIX כתב:תיקח אקדח תהרוג אותי,אני אומר את זה כי זה מה שמוכרים בחנויות אמרו לי אם אתה אומר שזה לא נכון אז אוקיי אני לא יכתובshlafirg כתב:אתה ממשיך לרשום דברים לא נכונים ולהטעותPHOENIX כתב:אין עליה ביקורת בזאפ אבל ויש פה אבל גדול תיזהר מלקנות בחנויות שלא נותנים לך אחריות של ניופאן אם אתה תשים לב זה גם יעלה לך יותר זה בגלל שהטלויזיה שעולה פחות לא יוצרה בארץ המקור אלא בארץ אחרת בLCD ובפלאזמות יש לזה חשיבות גדולה...![]()
והאחריות של ניופאן חשובה רק בשביל האחריות.........
חס ושלום, לא רוצה להרוג אף אחד. ואל תפסיק לכתוב, רק תסייג את דברייך :- לא בטוח, חושב , המוכר אמר..., הכנאי יעץ וכו'. כי התשובה שלך ניתנה בביטחון מלא והשואל יתחיל לבדוק ארצות יצור של המסכים במקום דברים יותר חשובים... ואם יגידו לו שהמסך של שארפ שיוצר בטייואן והאחריות של ראלקו, הוא יחשוב שעובדים עליו....
אז יכול להיות שהגזמתי בתגובתי, אני מצטער
אך אם אתה לא בטוח/ יודע במאה אחוז אז תסייג במיוחד כשאתה העונה ולא השואל...
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

איכות פנטסטית, ממש איכות צפיה מעולה, אבל יש לה, זו מחלה של כל הסדרה, רעשים טורדניים של כיווץ/ניפוח הפלסטיק, בזמן צפיה וזמן מסוים לאחר הכיבוי... דבר שמעצבן מאוד, במיוחד שהמסך בחדר השינה, וזה כרגע בטיפול מול ראלקו...PHOENIX כתב:לגבי ג' איך ה37'?איך רואים איתו שידורים רגילים?...
זה נכתב בפירוט כאן בשרשור :-
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... %F4#300590
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=32388