חיבור נתב LTE לסוויץ'
הי,
מקבל מפרטנר נתב LTE מסוג Huawei E5577.
הכוונה שלי להשתמש בו בחירום כאשר ישנה איזו בעיה ברשת הסטנדרטית (תשתית הוט).
הנתב הנל ללא יציאת אתנט. כיצד ביכולתי לחבר אותו לסוויץ אתרנט? האם ישנה דרך למנוע התנגשות עם התשתית הקיימת כאשר יש אינטרנט תקין מהראוטר של הוט? או שלחילופין עלי להקים חיבור מחדש כשאני רוצה לחבר את הנתב?
תודה
הנתב הנל ללא יציאת אתנט. כיצד ביכולתי לחבר אותו לסוויץ אתרנט? האם ישנה דרך למנוע התנגשות עם התשתית הקיימת כאשר יש אינטרנט תקין מהראוטר של הוט? או שלחילופין עלי להקים חיבור מחדש כשאני רוצה לחבר את הנתב?
תודה
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4307
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 903 פעמים
·bijo כתב: הי,
תודה...
מדובר על מוצר די בעיתי וזול, שלא ניתן להשתמש בו ליותר מדי שימושים, אם בכלל. השימוש בו דומה להפעלת שיתוף של חיבור DATA סלולרי בפלאפון, רק עם המגבלות של מוצר זול זה. לצורך של שימוש בגיבוי סלולרי ברמה של רשת ביתית נדרש ציוד אחר לגמרי, שגם המחיר שלו הוא לא 50$, אלה פי כמה וכמה יותר יקר.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
יש לך ראוטרים סלולריים בפחות מ-200₪ בזאפ והם בטוח יותר טובים מהזה של פרטנר ויש להם יציאת LAN, זה לא עד כדי-כך יקר. ה-SIM של פרטנר בטוח יעבוד בכל ראוטר שתשים אותו. חוץ מזה תבדוק אם לא מחייבים אותך במקרה "שכירות" על הראוטר של פרטנר, במקרה כזה אתה יכול להחזיר להם אותו ואפילו לחסוך כמה שקלים.bijo כתב:הי,
תודה...
לא תוכל לחבר אותו ישירות ל switch תצטרך נתב פרטי שתומך ב dual wan או failover וכנראה גם ב framework צד ג' בכל מקרה החיבור דרך ה LTE הזה יהיה עם DUAL NAT כי לא נראה לי שאפשר להגדיר אותו כמודם סלולרי בלבד.
נערך לאחרונה על ידי rm1 ב 09/06/2019 9:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
הממ, לא קראתי את ההודעה שלך עד הסוף.bijo כתב:@NegativeIQ
·
השאלה האם יתאפשר חיבור קבוע לסוויץ של הראוטר LTE במקביל לראוטר של תשתית קווית?
נשמע לי שתהיינה התנגשויות לדוגמא בחלוקת ip...
לא מכיר נתב ביתי שתומך ב-failover מהקופסה. אני יודע ש-OpenWRT תומכת בזה אם לא מפריע לך להתקין קושחות צד ג' ואתה לא מפחד מקבצי קונפיגורציה.
@NegativeIQ
·
הנתב הקודם והלא מאד יקר שהיה לי, TP-Link Archer 600 תמך ב- Failover סלולרי, בעזרת מודם USB.
זה לא הספיק לי כי רציתי תכונות מתקדמות יותר, ורציתי Load Balance כדי לנצל את החבילה כמו שצריך - אבל התכונה של Failover כן עבדה שם באופן ראוי.
·
הנתב הקודם והלא מאד יקר שהיה לי, TP-Link Archer 600 תמך ב- Failover סלולרי, בעזרת מודם USB.
זה לא הספיק לי כי רציתי תכונות מתקדמות יותר, ורציתי Load Balance כדי לנצל את החבילה כמו שצריך - אבל התכונה של Failover כן עבדה שם באופן ראוי.