הגדרת ערוץ 2 ו 10 בלווין עמוס (צלחת של יס)
Accent HT-400, Asus M2NPV-VM, DDR 2 (2*512)667MHz, AMD 3500 AM2, 250GB SATA II X2 WD, RWDVD ASUS, HEC Compucase SILENT385, האופאג PVR150 MCE
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אני מאמין שהוספת את הכרטיס DVB-S ב MEDIA PORTAL?
אתה גם יכול לעשות סריקה.
כנס ספריה של MEDIAPORTAL
כנס לספריה TuningParameters
תפתח את הקובץ 4.0degressWest.tpl ב NOTEPAD
אני ממליץ לך למחוק הכל חוץ מהשורה[left]satname=Amos 1 (4°W)[/left]
ואז להוסיף את השורה הבאה
[left]11177,V,8520[/left]
תפתח את ה SETUP של MP ותסרוק, זה ימצא רק את הערוצים 10 ו 2.
אתה גם יכול לעשות סריקה.
כנס ספריה של MEDIAPORTAL
כנס לספריה TuningParameters
תפתח את הקובץ 4.0degressWest.tpl ב NOTEPAD
אני ממליץ לך למחוק הכל חוץ מהשורה[left]satname=Amos 1 (4°W)[/left]
ואז להוסיף את השורה הבאה
[left]11177,V,8520[/left]
תפתח את ה SETUP של MP ותסרוק, זה ימצא רק את הערוצים 10 ו 2.
אמנם השרשור קצת ישן אבל יש לי תשובה (אולי היא תעזור למי שלא "ערק" ל SAGE)zovirax כתב:
ניסית לראות אם האתה מצליח להוריד את הלוח שידורים עם הכרטיס שקנית?...
כן, אני מצליח לראות לוח שידורים. צריך להגדיר ב MP את ערוצים 2 ו 10 כפי שהם ביס באותו שם כמו השמות שנתת לערוצים 2 ו 10 הרגילים של עמוס. ה EPG לא מופיע מיידית משום מה, לא הצלחתי להבין מתי בדיוק הוא מוריד אותו אבל אחרי לילה מקסימום תראה אותו.
אם יש צורך אני יכול להעלות תצלומי מסך.
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אתה מוריד את הלוח שידורים דרך MP? גם אני הצלחתי, אבל התוכנה של EPGFROMDVB הרבה יותר טובה.
מה שמעניין זה אם אתה מצליח להוריד את הלוח שידורים גם דרך ה EPGFROMDVB כי דיווחו שהיא פועלת רק עם ה twinhan.
ויהיה חשוב לדעת אם היא פועלת עם כרטיס מסוג אחר.
אגב, MP היא תוכנה מעולה, אבל מבחינת ה TV שלה היא עדיין לא עובדת כמו שצריך.
מה שמעניין זה אם אתה מצליח להוריד את הלוח שידורים גם דרך ה EPGFROMDVB כי דיווחו שהיא פועלת רק עם ה twinhan.
ויהיה חשוב לדעת אם היא פועלת עם כרטיס מסוג אחר.
אגב, MP היא תוכנה מעולה, אבל מבחינת ה TV שלה היא עדיין לא עובדת כמו שצריך.
zovirax,
EPGFROMDVB אכן לא עובדת עם הכרטיס שלי. אגב, האם הבנת את הלוגיקה של הורדת לוח השידורים ב MP? האם זה נורמלי שלוקח לו שעות להוריד? (אני לא משתמש ב TVSERVER)
droren,
אני מבטיח להעלות תמונות בקרוב. בגלל שכפי שכתבתי למעלה לוקח שעות להוריד EPG, אני רוצה להיות בטוח שאלה ההגדרות הנכונות לפני שאני מעלה תצלומי מסך. חוצמזה, אתה לא משתמש ב SAGE?
EPGFROMDVB אכן לא עובדת עם הכרטיס שלי. אגב, האם הבנת את הלוגיקה של הורדת לוח השידורים ב MP? האם זה נורמלי שלוקח לו שעות להוריד? (אני לא משתמש ב TVSERVER)
droren,
אני מבטיח להעלות תמונות בקרוב. בגלל שכפי שכתבתי למעלה לוקח שעות להוריד EPG, אני רוצה להיות בטוח שאלה ההגדרות הנכונות לפני שאני מעלה תצלומי מסך. חוצמזה, אתה לא משתמש ב SAGE?