מיקום סנסיבו
אני חושב לקנות סנסיבו בשביל המזגן המרכזי אצלי בבית כדי להיות מסוגל לשלוט עליו מכל חדר.
העינית של המזגן יושבת בסלון. ניסיתי לחפש באתר החברה וגם בחוברת ההתקנה שנמצאת שם אבל אין ממש הסבר על איך כדי למקם את היחידה.
מצד אחד כתוב שכדאי למקם אותו בקו ראיה לעינית שזה הגיוני כדי להעביר פקודות. מצד שני הבנתי שרצוי למקם אותו קרוב לעינית פיסית כדי שיוכל לקלוט הוראות מהשלט הקיים ולהיות מסונכרן איתו.
על פניו אלו שתי דרישות סותרות אחת לשניה, או שאני טועה?
ובלי קשר לאיכות המוצר האתר שלהם לא בדיוק משרה ביטחון של חברה רצינית...
העינית של המזגן יושבת בסלון. ניסיתי לחפש באתר החברה וגם בחוברת ההתקנה שנמצאת שם אבל אין ממש הסבר על איך כדי למקם את היחידה.
מצד אחד כתוב שכדאי למקם אותו בקו ראיה לעינית שזה הגיוני כדי להעביר פקודות. מצד שני הבנתי שרצוי למקם אותו קרוב לעינית פיסית כדי שיוכל לקלוט הוראות מהשלט הקיים ולהיות מסונכרן איתו.
ובלי קשר לאיכות המוצר האתר שלהם לא בדיוק משרה ביטחון של חברה רצינית...
·אצלי הסנסיבו רחוק מאוד מהעינית ואין ממש בעיה כל עוד יש קו אוירי פנוי...elan22 כתב:אני חושב לקנות סנסיבו בשביל המזגן המרכזי אצלי בבית כדי להיות מסוגל לשלוט עליו מכל חדר.
ובלי קשר לאיכות המוצר האתר שלהם לא בדיוק משרה ביטחון של חברה רצינית......
- dr0r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2186
- שם מלא: דרור
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
@elan22
אם אתה רוצה שהוא ישאר מסונכרן כשאתה משתמש בשלט המקורי, אתה חייב לשים אותו ליד העינית. אין ברירה, השלט המקורי בהגדרה די חלש ומאוד כיווני, כך שאם הסנסיבו לא מספיק קרוב לעינית הוא לא יוכל לקלוט את זה. מבחינת השידור הוא יכול להיות בכל מקום כמעט, כי הוא משדר חזק ולהרבה כיוונים (גילוי נאות: הייתי טסטר שלהם ממש בהתחלה, והמבנה של הבית שלי הציב להם אתגר משמעותי מבחינת טווחים).
אם אתה רוצה שהוא ישאר מסונכרן כשאתה משתמש בשלט המקורי, אתה חייב לשים אותו ליד העינית. אין ברירה, השלט המקורי בהגדרה די חלש ומאוד כיווני, כך שאם הסנסיבו לא מספיק קרוב לעינית הוא לא יוכל לקלוט את זה. מבחינת השידור הוא יכול להיות בכל מקום כמעט, כי הוא משדר חזק ולהרבה כיוונים (גילוי נאות: הייתי טסטר שלהם ממש בהתחלה, והמבנה של הבית שלי הציב להם אתגר משמעותי מבחינת טווחים).
פשוט מאוד, מתקין המזגנים שם את העיינית גבוה קרוב לתקרה. מכל מקום בחדר יש קו אווירי נקי לעיינית. אני מניח שברוב הבתים זה ככה.elan22 כתב:
·......
השאלה אם הוא מזהה גם את הלחיצות על השלט המקורי כדי להסתנכרן כשהוא לא ממש ליד למשל אם הוא על הקיר מול העינית...
טוב , אז קפצתי אחרי העבודה וקניתי יחידה לנסיון ומיקמתי אותה על הקיר מול העינית של המזגן (שם גם יש שקע חשמל) ונראה שבאמת זה מצליח לקלוט את הפקודות מהשלט הרגיל גם כשהוא מופנה לכיוון המזגן - הפוך מהכיוון של הסנסיבו.
- dr0r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2186
- שם מלא: דרור
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
יש ל-Broadlink כמה חסרונות, כמו אבטחה מזעזעת (יש להם ״הצפנה״ עם מפתח ריק), ובנק קודים חלקי ביותר, שלעיתים קרובות לא יכסה את המזגן שלך (גם אם גם הוא תוצרת סין) אבל בראש ובראשונה היתרון של סנסיבו הוא שהוא מאזין לשלט הרגיל, כדי להישאר מסונכרן על הסטטוס של המזגן. יחד עם זאת, אני מסכים שההפרש במחיר הוא לא נורמלי.
לאחר כשנתיים בערך עם הסנסיבו, אני נתקל בהרבה ניתוקים מהשרת ומחייב להוציא אותו מהחשמל ולהחזיר.
הממשק שלו באפליקציה ממש בדיחה.
באופן כללי, אם הוא מחובר לשרת אז הוא עושה את העבודה שלו נאמנה, כולל פונקציוליות הגיופנס.
האם יש מכשיר יותר מתקדם ממנו?
הממשק שלו באפליקציה ממש בדיחה.
באופן כללי, אם הוא מחובר לשרת אז הוא עושה את העבודה שלו נאמנה, כולל פונקציוליות הגיופנס.
האם יש מכשיר יותר מתקדם ממנו?