זה נכון שרק ביס יש ב VOD תכנים של סדרות וסרטים באיכות 4K? לא כולל נטפליקס
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
·חושחאש כתב:
·יש קטגוריה בממשק של vod......
סדרות ב4k...
זה בסדר אם אתה יכול בבקשה לכתוב פה בשביל התרשמות את רשימת התכנים ב 4K בהוט, לא כולל של נטפליקס?
כי עדיין אני לא מצאתי באתר של הוט את הרשימה הזאת.
בממיר של יס וגם באתר כתבו ש
שהוסיפו שם עוד כמה תכנים בסדרות של 4K
כולל העונה החדשה של האחיות המוצלחות שלי ואת עיר מקלט ואת על הספקטרום ואת פאנץ, שקודם מה שאני זוכר שהיה בסדרות של יס ב 4K זה רק 2 סדרות באנגלית, והסדרות פאודה, כבודו והמנצח.
רק בשביל ידע נכון לעכשיו
זה סרטים 4K של יס שעולים כסף, גם למי שיש את מבצע יס אולטימט, אין על תכני 4K הנחה בתשלום לצפיה בזה, לא נראהה לי שלאחרונה הוסיפו שם עוד תכנים, אם אני לא טועה,
https://www.yes.co.il/content/vod/new#/492847/488712
וזה סדרות 4K של יס שלא עולים כסף למי שיש את המבצע הראשי שלהם יס אולטימט.
https://www.yes.co.il/content/vod/new#/76976/76977
נכון לעכשיו למי שיש את המבצע הזה, גם ב4K זה בחינם גם התכנים של הופעות חיות, ושל טבע מדע ונוף, אבל אם אני לא טועה, הרבה מאוד זמן לא הוסיפו שם תכנים חדשים.
אם הבנתי נכון במה שאמרו בתקשורת, בהוט בתכני 4K יש שם גם תכנים במחיר מוזל, אבל אין שם תכנים כאלה בחינם.
אם אני לא טועה נכון לעכשיו, יס היא חברת השידור טלוויזיה בישראל היחידה, שאין בה גם את שירות נטפליקס,
לפי מה שאני הבנתי מהתקשורת, גם אם יס תשדר גם דרך האינטרנט זה לא בטוח שאפשר יהיה דרכה לצפות בתכנים של נטפליקס, אבל הסטרימר שלה יהיה החדש של חברת אפל, אני לא בטוח שזה ישנה בהרבה.
בתוכן 4K לא הוט ולא יס שווים
הוט חלשים ביותר בתוכן 4K
סדרות משעממות לגמרי אפשר לספור את התוכן שם ביד וחצי.
התוכן שם לא תומך HDR גם.
מבחינת ערוצים רק ערוץ 5 נכנס לשידור 4K עם תמיכה בHDR
יס בכלל הסרטים שם לא באמת 4K וגם אם כן ההזרמה שלהם איטית מה שלא נותן חוויה אמיתית.
אין טעם לסמוך על החברות האלה בכל הקשור לאיכות גם שהממיר עולה המון אצליהם וסתם לחינם.
עדיף לקנות סטרימר וכונן חיצוני חד פעמי במחיר טוב ולהנות מתוכן שאפשר להוריד מאתרי טורנט ישראלים.
הוט חלשים ביותר בתוכן 4K
התוכן שם לא תומך HDR גם.
יס בכלל הסרטים שם לא באמת 4K וגם אם כן ההזרמה שלהם איטית מה שלא נותן חוויה אמיתית.
אין טעם לסמוך על החברות האלה בכל הקשור לאיכות גם שהממיר עולה המון אצליהם וסתם לחינם.
עדיף לקנות סטרימר וכונן חיצוני חד פעמי במחיר טוב ולהנות מתוכן שאפשר להוריד מאתרי טורנט ישראלים.
·BgirlPica כתב:בתוכן 4K לא הוט ולא יס שווים
הוט חלשים ביותר בתוכן 4K
התוכן שם לא תומך HDR גם.
עדיף לקנות סטרימר וכונן חיצוני חד פעמי במחיר טוב ולהנות מתוכן שאפשר להוריד מאתרי טורנט ישראלים....
לדעתך רק ההזרמה של נטפליקס היא ב 4K אמיתית?
אם זה נכון אז איך באתרי טורנט ישראלים, התוכן הישראלי הוא ב4K אמיתי כאשר לדעתך ביס זה לא באיכות 4K אמיתי?