מסך 65 לסלון מואר יחסית

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
zubumufu פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 32
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הי,
אני רוצה לקנות מסך "65 לסלון. הקיר המיועד למסך נמצא בניצב לדלת זכוכית, כך שהאזור מואר בדרך כלל.
איזה סוג מסך מומלץ (ואם אפשר, דוגמאות לדגמים מומלצים)?
תודה.

zubumufu פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 32
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

מוצא את עצמי עונה לעצמי...:(
הבנתי שיש סוגי מסכים שונים - איזה מומלץ יותר למקור מואר (עכשיו, בקיץ ממש מואר...)?

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 440 פעמים

שליחה #3 

אתה סתם שובר את הראש. זה לא שיקול בכלל. אין דבר כזה מסך נגד שמש. יש איזו אימרה כזאת שאופיינית לביקורות שמסכים שמדדו להם רמת בהירות גבוהה יותר יתאימו יותר לחדר מואר.
אני אישית חושב שזאת אמירה בלי הרבה אחיזה במציאות כי ההבדלים הם בשוליים במקרה הטוב. פעם הסתדרו עם מסכים הרבה פחות בהירים אז להגיד פתאום על מסך בהיר פי 4 שזה לא מספיק טוב כי יש מסך בהיר פי 5 נשמע לי אבסורד. להבדיל מהתירוץ שפעם 32 היה מספיק גדול כי רוב התוכן היה SD והיום יש 4K, השמש נשארה אותה שמש

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4633
נתן תודות: 136 פעמים
קיבל תודות: 669 פעמים

שליחה #4 

@zubumufu
·
יש למסכים ציפוי נגד השתקפויות, ואז אפשר לראות טלויזיה גם בחדר מאוד מואר שהשמש בזווית לא נוחה.
הבעיה היא שאיכות הציפוי עולה ככל שמחיר/איכות הטלויזיה עולה. פשוט לא מייצרים טלויזיות זולות עם ציפוי איכותי.
לכן התשובה הפשוטה היא: ככל שתקנה טלויזיה טובה יותר - כך ציפוי נגד השתקפויות שלה יהיה טוב יותר.
מוזמן לעיין בטבלת השוואת הטלויזיות של rtings, ממוינת לפי איכות ההגנה נגד השתקפויות:
https://www.rtings.com/tv/tests/picture ... and-glossy

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”