המהפכה של שופרסל: מניחים את הפריטים בשקית ויוצאים מהחנות
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73367
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
https://www.globes.co.il/news/article.a ... 1001287714
הרשת מקימה חנות פיילוט בת"א, בדומה לחנויות של אמזון גו בארה"ב • המיזם הוא פרי שיתוף-פעולה עם הסטארט-אפ טריגו, ובמסגרתו ירושתו תקרות החנות במצלמות שיזהו את המוצרים המונחים בשקית או בעגלה, אך בניגוד לענקית האמריקאית, ללא זיהוי פנים של הלקוח • "גלובס" מספק הצצה ראשונה לגרסה הישראלית וחושף כי חנות ראשונה כבר פועלת היום במגדל המאה בת"א
הרשת מקימה חנות פיילוט בת"א, בדומה לחנויות של אמזון גו בארה"ב • המיזם הוא פרי שיתוף-פעולה עם הסטארט-אפ טריגו, ובמסגרתו ירושתו תקרות החנות במצלמות שיזהו את המוצרים המונחים בשקית או בעגלה, אך בניגוד לענקית האמריקאית, ללא זיהוי פנים של הלקוח • "גלובס" מספק הצצה ראשונה לגרסה הישראלית וחושף כי חנות ראשונה כבר פועלת היום במגדל המאה בת"א
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7662
- נתן תודות: 488 פעמים
- קיבל תודות: 888 פעמים
"ללא זיהוי פנים"... בסדר...
ולמה שופרסל שותקים בנושא? זה כבר בחוץ אז תגידו נכון או לא נכון, אבל רק שתיקה, לא נראה טוב.
הסניף הזה במקרה ליד מקום המגורים שלי, לא בטוח שאני ארצה לקנות שם כשאני יודע שבינה מלאכותית של תאגיד עוקבת אחרי כל תנועה שלי שם. פשוט הרגשה לא נעימה. חנות ליד יש סופרפארם, הם שמו כמה עמדות של קופות אוטומטיות, חצי דקה ואתה בחוץ. לא יותר פשוט מכל הסקיינט הגרנדיוזי הזה?
ולמה שופרסל שותקים בנושא? זה כבר בחוץ אז תגידו נכון או לא נכון, אבל רק שתיקה, לא נראה טוב.
הסניף הזה במקרה ליד מקום המגורים שלי, לא בטוח שאני ארצה לקנות שם כשאני יודע שבינה מלאכותית של תאגיד עוקבת אחרי כל תנועה שלי שם. פשוט הרגשה לא נעימה. חנות ליד יש סופרפארם, הם שמו כמה עמדות של קופות אוטומטיות, חצי דקה ואתה בחוץ. לא יותר פשוט מכל הסקיינט הגרנדיוזי הזה?
אני אשמח אם זה יהיה בסופר שקרוב אלי. יש שם הרבה עמדות בשירות עצמי, ועדיין לפעמים צריך לחכות 10 דקות לקופה פנוייה. זה בלתי נסבל! תסרקו לי את הפנים שופרסל! תאגרו אותי במאגר הנתונים שלכם! רוצים את הקוד לכספומט שלי? רגע, אני כבר מוצא אותו...
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7662
- נתן תודות: 488 פעמים
- קיבל תודות: 888 פעמים
תזמין באתר, אין תור.beltar כתב:אני אשמח אם זה יהיה בסופר שקרוב אלי. יש שם הרבה עמדות בשירות עצמי, ועדיין לפעמים צריך לחכות 10 דקות לקופה פנוייה. זה בלתי נסבל! תסרקו לי את הפנים שופרסל! תאגרו אותי במאגר הנתונים שלכם! רוצים את הקוד לכספומט שלי? רגע, אני כבר מוצא אותו......
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
לא מבין מה החידוש כאן בדיוק, אני כבר שנים פשוט שם את המצרכים בשקית ויוצא מהחנות.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
מעניין אותי איך הם מנהלים את כל הרכישות כולל ירקות/פירות במשקל , הסתרה חלקית של קוד המוצר מהמצלמה ע"י גוף אחר והחזרת מוצרים במדף שהוא לא המדף המקורי (ביטול לא מסודר)Huber כתב:https://www.globes.co.il/news/article.a ... 1001287714
הרשת מקימה חנות פיילוט בת"א, בדומה לחנויות של אמזון גו בארה"ב • המיזם הוא פרי שיתוף-פעולה עם הסטארט-אפ טריגו, ובמסגרתו ירושתו תקרות החנות במצלמות שיזהו את המוצרים המונחים בשקית או בעגלה, אך בניגוד לענקית האמריקאית, ללא זיהוי פנים של הלקוח • "גלובס" מספק הצצה ראשונה לגרסה הישראלית וחושף כי חנות ראשונה כבר פועלת היום במגדל המאה בת"א...
וגם, איך נותנים ללקוח שליטה מלאה על סטטוס עגלת הקניות במשך כל הקניה.
אולי צריך פרוטוקול כלשהו, סוג של Hello Shupersal או שהלקוח ינפנף עם המוצר פעמיים לביטול
-
Huber
- חבר במועדון HT

·jacko-il כתב:לא מבין מה החידוש כאן בדיוק, אני כבר שנים פשוט שם את המצרכים בשקית ויוצא מהחנות....
זה מזכיר לי משהו שמישהו פעם אמר לי:
"שהייתי ילד הכל היה יותר זול, היינו נכנסים לחנות עם שקל ויוצאים עם שקית מלאה כל טוב. היום עם המצלמות זה כבר קשה עד בלתי אפשרי"
-
Huber
- חבר במועדון HT

·gilg7 כתב:מעניין אותי איך הם מנהלים את כל הרכישות כולל ירקות/פירות במשקל , הסתרה חלקית של קוד המוצר מהמצלמה ע"י גוף אחר והחזרת מוצרים במדף שהוא לא המדף המקורי (ביטול לא מסודר)......
וגם, איך נותנים ללקוח שליטה מלאה על סטטוס עגלת הקניות במשך כל הקניה.
אולי צריך פרוטוקול כלשהו, סוג של Hello Shupersal או שהלקוח ינפנף עם המוצר פעמיים לביטול
אני מניח שאפשר פשוט ליסוע לחנות עצמה ולהתנסות. מי מרים את הכפפה?
גן העדן של הקימעונאים הוא לקוח ששם המוצר בשקית ויוצא:
- תוקעים לו איזה מחיר שרוצים בקופה. ללקוח אין הזדמנות להשוות מול קופה טרם החיוב, אלא רק בסוף החודש\באפליקציה בבית. מי יזכור אז שהשחילו אותו?
- הלקוח לא מממש קופונים\הנחות מועדון\מבצעי קנה-קבל והריווחיות עולה
- הלקוח אורז ומוביל הכל בעצמו, ללא שירותי שליחים
- תשלום מובטח באפליקציה משולבת פרטי אשראי. אין בעיות גביה, תשלומים דחויים, צ'קים, הפקות חשבונית מקור בקופה
- אין ירקות ופירות במשקל, אין שירות במעדניה - כל כאב הראש הזה של הקמעונאי נעלם
מוצרים חדשים בהזדמנות!
https://cutt.ly/xl459TY
https://cutt.ly/xl459TY