Bose 700 - אוזניות ANC חדשות שממוצבות מעל ה-QC35 II

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
boren פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3834
שם מלא: אורן
נתן תודות: 271 פעמים
קיבל תודות: 496 פעמים

שליחה #1 

לקח להם הרבה זמן, אבל סוף סוף Bose הוציאו אוזניות מבטלות רעשים שמתחרות בסוני XM3. חבל שהם מתמחרים אותן ב-$400, גבוה ב-$50 מהסוני ומה-QC35 II (שכרגע נשארות בליין).

מדובר בעיצוב חדש ושונה עם מספר תכונות מעניינות:
- קשת מפלדת אלחלד (הפלסטיק השביר בסוני הוא אחת הסיבות העקריות שלא קניתי את ה-XM3, אחרי ניסיון אישי גרוע שהיה לי עם הדור הראשון, ואינספור ביקורות משתמשים על הבעיה הזו בשני הדורות הראשונים, וגם ביקורות ראשונות על אותה בעיה בדור השלישי).
- קסטומיזציה של הסרת רעשים עם 11 מצבים, וכמובן טענות רבות לשיפור הסרת הרעש. אם הם הצליחו להדביק את הפער שסוני פתחו זה יהיה מרשים.
- ריבוי מיקרופונים שאמור לאפשר קול צלול בשיחות טלפון. זו אחת הטענות העקריות שיש לאנשים לגבי ה-XM3. מעניין אם ה-Bose באמת יהיו טובות משמעותית.
- שליטה באמצעות מגע במקום כפתורים. כמו בסוני. רבים לא אוהבים את השליטה הזו. אני דווקא מאוד אהבתי את זה ב-1000X.
- Bose AR - אם הבנתי נכון, טכנולוגיה שאמורה לאפשר לאפליקציות תומכות להשתמש באוזניות כמקור להתמצאות מרחבית וכך, למשל, לספק מידע נוסף על מה שמשתמש מסתכל עליו.
- חיבור למספר מקורות BT בו זמנית, דבר שחסר ב-XM3 ויפתיע אותי מאוד אם לא ייכנס בדור הבא.

https://www.bose.com/en_us/products/hea ... s-700.html

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”