אז אחרי שצפיתי בפרק הראשון יצאתי עם כמה תובנות.
קודם כל הבימוי ההפקה והצילום הם מהיפות שנעשו כאן בארץ וזה ממשיך את הקו המאוד חזק של כאן 11 שהתחילו להשקיע גם ביצירה הויזואלית באותה רמה של תסריט ושחקנים. וכל הכבוד להם על כך.
גם הרמה של המשחק הוא יפה וטוב יש שם שחקנים טובים אפילו הביטים נותנים עבודה יפה, אבל עדיין יש משהו מסוים שגורם לשפה העברית להיות קצת עצור בסדרה וזה בעיקר על התסריטאי שלפעמים הכניס יותר מדי מילים למשפט. אבל עם כל זה ההרגשה היא שנעשה כאן עבודה קשה בהבאה משהו ישראלי מושלם למסך והצליח להם ב 95% אני לא כזה אופתע אם אנחנו נראה את הסדרה נמכרת לנטפליקס ותהיה משודרת ברחבי העולם ואולי אפילו יעשו רימייק בהוליווד.
הדבר שמעניין בכל הסיפור הזה הוא הרייטינג שלא בדיוק היה גבוה, אפילו במדדים של כאן ממה שידוע לי לא העלו את זה ליוטיוב בגלל שזה ישודר גם בקשת. יכול להיות שאם היו מעלים אותו ליוטיוב הוא היה מקבל המון צפיות בדומה ל"מחוז ירושלים" שמשודרת עכשיו שמקבלת יותר צפיות ביוטיוב מאשר על המסך ה'גדול'😉😉😉😉 בטלויזיה.
(סתם משהו מעניין בנוגע לסדרה מחוז ירושלים אם היו מצרפים את הרייטינג שקיבלו בטלויזיה לבין הצפיות בדיגיטל כל פרק היה מקבל בין 13 ל16 אחוז רייטינג)
בסך הכל אני ממליץ לכם לצפות בסדרה (זה המסקנה שלי אחרי פרק אחד) יש כאן עבודה יפה. ותהנו.