לא מבין את השיווק של 012: מקפיצים מחיר פי 2 וחושבים שלקוחות יישארו ?
לפני שנתיים קניתי תוכנית ב 012: שני קווים ב 50 ש"ח (25 ש"ח לכל קו), גלישה 6 ג'יגה בייט. משך התוכנית שנתיים.
מאז זרמו הרבה מים בים והמחיר הזה לא אטראקטיבי אבל.... אם היו משאירים את המחיר הזה לא הייתי עובר בשביל כמה ש"ח.
אם היה שם מישהו חכם בשיווק, היו שולחים סמס על הארכת התוכנית לתקופה נוספת.
אבל כנראה לא השקיעו מחשבה בנושא: שלחו לי סמס על סיום התוכנית ועליית מחיר ל 50 ש"ח בחודש, ז"א: 100 ש"ח ל 2 קווים. עדיין, 6 ג'יגה.
במקום לחפש את שירות הלקוחות וכו', התקשרתי ל 019 והשלמתי ניוד בדקות.
20 ש"ח ל 12 ג'יגה, מחיר ל 3 שנים, כרטיס סים בחינם באיסוף עצמי ממגוון בתי עסק. אותה תשתית כמו 012.
אני מאמין שעוד אלפי לקוחות עושים את אותו דבר ורובם היו נשארים במחיר הזה מתוך עצלנות אם הוא לא היה קופץ מ 25 ש"ח ל 50 ש"ח
הם עד כדי כך טיפשים ?
מאז זרמו הרבה מים בים והמחיר הזה לא אטראקטיבי אבל.... אם היו משאירים את המחיר הזה לא הייתי עובר בשביל כמה ש"ח.
אם היה שם מישהו חכם בשיווק, היו שולחים סמס על הארכת התוכנית לתקופה נוספת.
אבל כנראה לא השקיעו מחשבה בנושא: שלחו לי סמס על סיום התוכנית ועליית מחיר ל 50 ש"ח בחודש, ז"א: 100 ש"ח ל 2 קווים. עדיין, 6 ג'יגה.
במקום לחפש את שירות הלקוחות וכו', התקשרתי ל 019 והשלמתי ניוד בדקות.
20 ש"ח ל 12 ג'יגה, מחיר ל 3 שנים, כרטיס סים בחינם באיסוף עצמי ממגוון בתי עסק. אותה תשתית כמו 012.
אני מאמין שעוד אלפי לקוחות עושים את אותו דבר ורובם היו נשארים במחיר הזה מתוך עצלנות אם הוא לא היה קופץ מ 25 ש"ח ל 50 ש"ח
הם עד כדי כך טיפשים ?
לזה התכוונתי: ש 50 ש"ח לחודש X 2 קווים זה מחיר שכבר לא נשארים איתו בגלל עצלנות.jtk כתב:לדעתי אם היית מדבר עם 012 היו ממשיכים במחיר.
אני משער שזה כדאי להם כי חלק לא יתקשרו לחדש מחיר, ורוב השאר פשוט יתקשרו....
דברים כאלה שיווק צריכים לדעת.
והם גם אמורים להבין שאם כבר לקוח משקיע אנרגיה בשיחות טלפון, הוא ינצל את המומנטום לדיל יותר טוב.
אני מניח שהם ילמדו בדרך הקשה
זה הדבר הראשון שבדקתי.mp3lll כתב:כל היופי ב 012 לא צריך לדבר עם אף אחד, הכל לבד כנס לאיזור האישי ותחליף חבילה....
אבל לא הייתה חבילה במחיר הזה, בגלל זה הייתי צריך להתקשר ואם כבר מתקשרים לנציג (שזה מתיש אותי) אז התקשרתי ל 019 ועברתי אליהם.
אחרי שעברתי התקשרו מ 012 והציעו לי מחיר טוב: 20 ש"ח לחודש, לא זוכר כמה ג'יגה כי ממילא אני לא מגיע למכסה.
מה שאני אומר: אם היה להם שכל, היו שולחים סמס:
"התוכנית שלך הסתיימה, באפשרותך לחדש את התוכנית לשנתיים נוספות, לחץ על הקישור....." והייתי ממשיך