להחליף מגבר? להחליף הכל? רמקולים מוגברים? התאמת מגבר לרמקול?

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
tal89 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 34
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הסט הנוכחי מתחיל לתסכל אותי. בעיות מגעים ברסיבר שלא הצלחתי לפתור (NAD701) בעיקר שברו אותי.
התקציב הוא עד 2500 במידה ואחליט להחליף הכל.
בגדול יש מולי שלוש אפשרויות:
1. לקנות הגברה לרמקולים הקיימים (AR17 ישנים אבל במצב לא רע). חשבתי על ONKYO 9010, אבל רק על סמך קצת קריאה.
2. אינטגרייטד + רמקולים (קראתי ושמעתי ביקורות על Elac Debut 6.2 ונראה שההתלהבות די גורפת). הבנתי גם שהם צריכים מגבר חזק למדי בשביל להניע אותם, האם ה9010 יעמוד במשימה? או שצריך משהו ברמה אחרת כדי להוציא מהם את המקסימום?
3. JBL 308 החדשים. שמעתי את הדור הקודם שלהם ומאוד התלהבתי (אבל יכול להיות שההתלהבות צבעה את החוויה בצבעים עזים יותר מאשר הצליל עצמו).

המערכת תחובר למחשב דרך DAC עם (שכולל מגבר אוזניות), המקור הוא לרוב ספוטיפיי פרימיום.
סרטים/סדרות וכו, אבל גם הרבה מוזיקה (טראנס, רוק, פסנתר, ואינסטרומנטלית בכל מני צורות).

מה דעתכם?
איך להתמודד עם זה שאין איך לשמוע את הELAC?
איך אפשר לעשות השוואה בין שתיים-שלוש אופציות, בלי שיש לי אפשרות לשמוע אף אחת מהן? (גם את הJBL, לא שמעתי אצלי בבית אלא בחדר האזנה מטופל, עם מרחק מאוד גדול בין הרמקולים וכו).

תודה תודה (f)

Nir547
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 723
שם מלא: nir547
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #2 

לא שומעים לא קונים.
ה-308 טובים מאוד, ה-305 עוד יותר.