Vesternet RMA
שלום לכולם,
יודע שהפוסט פחות "סקסי" אבל חייב התייעצות זריזה,
הזמנתי VERA EDGE מזמן הגיע הכל טוב ויפה, לא מזמן הופעל ונמצא לא תקין, המערכת לא עולה.
לאחר שיחות עם השירות של VERA ושל VESTERNET הם ביקשו ממני להחזיר להם את המכשיר וישלחו לי חדש, אחלה שירות, גם יזכו אותי על מחיר המשלוח.
עכשיו כמה דברים שהרימו לי גבה (איש אבטחת מידע בכל זאת..) -
1- החשבון שלי ב-VESTERNET נעלם פתאום, לאחר שיחה עם התמיכה אמרו לי שעברו לפלטפורמה חדשה, שלחו מייל אקטיבציה החשבון חזר בלי הסיטוריית הזמנות, עוד מישהו נתקל?
2- מישהו פה ביצע הליך של RMA (החזרת רכיב תקול) מול VESTERNET? יכול לאמת איתי כתובת חזרה?
תודה רבה!
יודע שהפוסט פחות "סקסי" אבל חייב התייעצות זריזה,
הזמנתי VERA EDGE מזמן הגיע הכל טוב ויפה, לא מזמן הופעל ונמצא לא תקין, המערכת לא עולה.
לאחר שיחות עם השירות של VERA ושל VESTERNET הם ביקשו ממני להחזיר להם את המכשיר וישלחו לי חדש, אחלה שירות, גם יזכו אותי על מחיר המשלוח.
עכשיו כמה דברים שהרימו לי גבה (איש אבטחת מידע בכל זאת..) -
1- החשבון שלי ב-VESTERNET נעלם פתאום, לאחר שיחה עם התמיכה אמרו לי שעברו לפלטפורמה חדשה, שלחו מייל אקטיבציה החשבון חזר בלי הסיטוריית הזמנות, עוד מישהו נתקל?
2- מישהו פה ביצע הליך של RMA (החזרת רכיב תקול) מול VESTERNET? יכול לאמת איתי כתובת חזרה?
תודה רבה!
1 - אני גם קיבלתי מהם מייל שעברו לפלטפורמה חדשה לפני כמה ימים ואכן חלק מההזמנות כבר לא מופיעות שם
2 - עשיתי RMA זאת הכתובות
Vesternet (Returns)
Unit A5, Stephenson Road (SKU)
Groundwell
Swindon
Wiltshire
SN25 5AX
באופן כללי מניסיון שלי הם מאוד אמינים ואין לך מה לחשוש
Vesternet (Returns)
Groundwell
Swindon
Wiltshire
SN25 5AX
באופן כללי מניסיון שלי הם מאוד אמינים ואין לך מה לחשוש
·תודה רבה!eyalpo כתב:1 - אני גם קיבלתי מהם מייל שעברו לפלטפורמה חדשה לפני כמה ימים ואכן חלק מההזמנות כבר לא מופיעות שם
Vesternet (Returns)
Groundwell
Swindon
Wiltshire
SN25 5AX
באופן כללי מניסיון שלי הם מאוד אמינים ואין לך מה לחשוש...
שלחת ל-UK מן הסתם נכון? כי הכתובות שהם שולחים בגוגל נראות כמו גינות ופרדסים..
נכון. זה מזכיר לי 2 טעויות שעשיתי בזמן ששלחתי להם:
א. שכחתי לכתוב UK
- יום אחרי זה חזרתי על הבוקר והמעטפה הייתה שם עדיין אז תיקנתי את זה.
ב. שכחתי לשים את הטופס שהם צירפו בתוך החבילה ואז כשזה הגיע אליהם הם לא ידעו למי לשייך את זה ואחרי כמה שבועות שלא קיבלתי החזר הבנתי פתאום שאין להם שום דרך לשייך את זה אליי
פניתי אליהם, הם מצאו את החבילה ושייכו אליי.
בקיצור - הם 100% אז אם הם עובדים מתוך גינות ופרדסים - שייהנו
א. שכחתי לכתוב UK
ב. שכחתי לשים את הטופס שהם צירפו בתוך החבילה ואז כשזה הגיע אליהם הם לא ידעו למי לשייך את זה ואחרי כמה שבועות שלא קיבלתי החזר הבנתי פתאום שאין להם שום דרך לשייך את זה אליי
בקיצור - הם 100% אז אם הם עובדים מתוך גינות ופרדסים - שייהנו
·חח מקצוען, אתמול הייתי כבר בדואר ובגלל שלא היה לי את הטופס חזרתי, תודה רבה אחי!eyalpo כתב:נכון. זה מזכיר לי 2 טעויות שעשיתי בזמן ששלחתי להם:
א. שכחתי לכתוב UK- יום אחרי זה חזרתי על הבוקר והמעטפה הייתה שם עדיין אז תיקנתי את זה.
ב. שכחתי לשים את הטופס שהם צירפו בתוך החבילה ואז כשזה הגיע אליהם הם לא ידעו למי לשייך את זה ואחרי כמה שבועות שלא קיבלתי החזר הבנתי פתאום שאין להם שום דרך לשייך את זה אלייפניתי אליהם, הם מצאו את החבילה ושייכו אליי.
בקיצור - הם 100% אז אם הם עובדים מתוך גינות ופרדסים - שייהנו...