RE600 / RE400
-
LogicSound
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 421
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
מעוניין באוזניות איכותיות לפלאפון - S9.
תקציב עד איזור ה-400 אני מאמין.. שיהיה איכותי כמה שיותר..
נתקלתי באופציות הללו והבנתי שהן מאוד טובות למחירן, במיוחד ה-400 שכרגע מוצעות ב-30 דולר..
השאלה אם שווה להוסיף ל-600?
אני שומע אלקטרו וגם פופ ומוזיקה קלאסית.. הבנתי גם שה-400 לא עמידות..
אלו הכי משתלמות לתקציב?
נתקלתי באופציות הללו והבנתי שהן מאוד טובות למחירן, במיוחד ה-400 שכרגע מוצעות ב-30 דולר..
אלו הכי משתלמות לתקציב?
נערך לאחרונה על ידי LogicSound ב 01/06/2019 21:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
היי איזה סגנונות מוזיקה אתה מתכוון לשמוע?
אני לא מבין גדול באוזניות inear אבל אף מבין אחר לא הגיב
באוזניות תוך אוזן ייצור הבאס שונה מאוזניות over
שזהה לרמקולים רגילים, לכן הוא מרגיש אחר ואם את מאוד אוהב באס הייתי זורם על משהו סביב אוזן
כך בלי לחשוב בתקציב של 300₪ ועם הבנה בסיסית של העולם הייתי הולך לאמזון או מאס דרופ ורואה מה קנו הכי הרבה ולמה יש דרוג טוב עד סף המחיר שלי (בגלל שזה לא 700₪+ ובהחלט הגיוני שלא תרצה להוציא יותר ממה שאתה מוכן)
https://drop.com/electronics-headphones/drops
(שוב חחח אני זורק עלייך מטלה במקום תשובה כי לא ענה מישהו אחר
)
כן תוודא שלא צריך מגבר כי אתה מנגן מהטלפון (בדרכ כלל זה כאשר ההתנגדות של האוזניות עד 50 אוהם בגג גג)
אני לא מבין גדול באוזניות inear אבל אף מבין אחר לא הגיב
באוזניות תוך אוזן ייצור הבאס שונה מאוזניות over
שזהה לרמקולים רגילים, לכן הוא מרגיש אחר ואם את מאוד אוהב באס הייתי זורם על משהו סביב אוזן
כך בלי לחשוב בתקציב של 300₪ ועם הבנה בסיסית של העולם הייתי הולך לאמזון או מאס דרופ ורואה מה קנו הכי הרבה ולמה יש דרוג טוב עד סף המחיר שלי (בגלל שזה לא 700₪+ ובהחלט הגיוני שלא תרצה להוציא יותר ממה שאתה מוכן)
https://drop.com/electronics-headphones/drops
(שוב חחח אני זורק עלייך מטלה במקום תשובה כי לא ענה מישהו אחר
כן תוודא שלא צריך מגבר כי אתה מנגן מהטלפון (בדרכ כלל זה כאשר ההתנגדות של האוזניות עד 50 אוהם בגג גג)
-
LogicSound
-
- חבר פעיל מאוד

אפ
יש את כל האוזניות הסיניות שלא עולות הרבה ואנשים בהד פיי אוהבים. לא ניסיתי בעצמי.LogicSound כתב:מעוניין באוזניות איכותיות לפלאפון - S9.
אלו הכי משתלמות לתקציב?...
אם אני זוכר נכון החברה היא kz
https://www.gearbest.com/kz-_gear/
·
-
LogicSound
-
- חבר פעיל מאוד

מוכר לי הדגמים הללו, אבל אני בכוונה חשבתי על אוזניות מסוג "הייפיי"
לדוגמת ההייפיימן שכנראה יהיה כמה רמות מעל..
השאלה מה עדיף
השאלה מה עדיף
·יש לי את הr400 , והיא נותנת תמורה מעולה למחיר שלה לטעמי. הייפיימן מהניסיון שלי מייצרים את המוצרים הכי פחות עמידים בשוק האוזניות וזאת הסיבה שעל אוזניות של 1000 דולר הם גם נותנים רק שנת אחריות אחת.LogicSound כתב:מוכר לי הדגמים הללו, אבל אני בכוונה חשבתי על אוזניות מסוג "הייפיי"
השאלה מה עדיף...
-
LogicSound
-
- חבר פעיל מאוד

אם אתה ממליץ על ההייפיימן, למה הצעת לי את האוזניות הסיניות הקודמות?
בדגמים החדשים של הייפיימן אני מניח שיש קשת חדשה ואין בעיות עמידות.. למשל SUNDARA אני מניח
זה נכון שה-RE400 נהרסות מאוד בקלות? מנגד אני רואה שיש כאן אנשים ששומרים עליהם לאורך זמן..
ה-RE400 עד כמה יהיו גרועות כבר לכל מה שנוגע לפופ ואלקטרו? רק הבאס יהיה חלש אבל אני כן אשמע צליל נקי ומפורט?
בדגמים החדשים של הייפיימן אני מניח שיש קשת חדשה ואין בעיות עמידות.. למשל SUNDARA אני מניח
זה נכון שה-RE400 נהרסות מאוד בקלות? מנגד אני רואה שיש כאן אנשים ששומרים עליהם לאורך זמן..
ה-RE400 עד כמה יהיו גרועות כבר לכל מה שנוגע לפופ ואלקטרו? רק הבאס יהיה חלש אבל אני כן אשמע צליל נקי ומפורט?
מהרושם שקיבלתי אוזניות in ear נוטות להתקלקל מהר , ולכן המלצתי לך על אוזניות זולות שאמורות לתת תמורה טובה למחיר , ככה שאם תהיה בעיה, תוכל לקנות חדשות.LogicSound כתב:אם אתה ממליץ על ההייפיימן, למה הצעת לי את האוזניות הסיניות הקודמות?
ה-RE400 עד כמה יהיו גרועות כבר לכל מה שנוגע לפופ ואלקטרו? רק הבאס יהיה חלש אבל אני כן אשמע צליל נקי ומפורט?...
אני קניתי את הhifiman Ananda שהגיעו אליי כאשר אוזניה אחת לא עבדה והיו צריכים להחליף לי. אלו אוזניות של 1000 דולר. בנוסף הכבלים שלהם זולים להפליא, שזה פשוט שערוריה לאוזניות של 1000 דולר.
ל4xx שברשותי הפדים נפתחו אחרי כמה חודשים והכבל נדפק כמה חודשים אחר כך. בשני המקרים החליפו במסגרת האחריות.
לא הייתי בונה על זה שהSundara תהיה אמינה במיוחד, למרות שאני בטוח שהסאונד שלה יהיה מעולה.
לגבי הre400, הבאס שלה מאוד חלש ולא איכותי, ולמרות זאת היא נשמעת טוב עבורי. אני חושב שלפופ היא בסדר, לא יודע לגבי אלקטרונית.
-
LogicSound
-
- חבר פעיל מאוד

ממש מוזר לי כל הבעיות האלו עם הייפיימן.. אם זה ממשיך לקרות עם דגמים חדשים באמת משהו בעייתי מאוד..
זה פוגע במוניטין ללא ספק אבל למרות הכל המון אוהבים את הסאונד שלהם כמו שזה נראה..
אכן מוזר מאוד לשמוע שאוזניה לא עבדה כשמדובר באלף דולר ובמיוחד הכבל הזול..
אני בעקרון אולי בונה על להביא אוזניה שולחנית אחרי שאקבל את ה-RE400 (כבר הזמנתי) אולי משהו כמו סונדרה אני מאמין בטווח מחירים הזה..
אגב באמת היא שדרוג גדול לעומת 400i?
זה פוגע במוניטין ללא ספק אבל למרות הכל המון אוהבים את הסאונד שלהם כמו שזה נראה..
אכן מוזר מאוד לשמוע שאוזניה לא עבדה כשמדובר באלף דולר ובמיוחד הכבל הזול..
אני בעקרון אולי בונה על להביא אוזניה שולחנית אחרי שאקבל את ה-RE400 (כבר הזמנתי) אולי משהו כמו סונדרה אני מאמין בטווח מחירים הזה..
אגב באמת היא שדרוג גדול לעומת 400i?
- KSE1500
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 566
- נתן תודות: 20 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
אני ממש לא מצליח להבין למה בדיוק החברים מצפים מאוזניה IEM של 40$ באמזון ? - היא תישמע כמו 40$ - אין הרבה ניסים ונפלאות... לא בתווח המחירים הללו.
יש הברקות של 200-300$ שנשמעות כמו 1000$ .. אבל RE400 ... נו באמת.
תקנה מה שנוח לך באוזן.
:)
יש הברקות של 200-300$ שנשמעות כמו 1000$ .. אבל RE400 ... נו באמת.
תקנה מה שנוח לך באוזן.
יעקב זיגלבוים
054-9333389
www.HiFiConnect.com
https://www.youtube.com/channel/UCPPadk ... Y3qjcDyT0w
054-9333389
www.HiFiConnect.com
https://www.youtube.com/channel/UCPPadk ... Y3qjcDyT0w
-
LogicSound
-
- חבר פעיל מאוד

היו לא מעט שאמרו שהאוזניה הזו נשמעת הרבה יותר מהמחיר שלהן.. זה לא סוד כל כך גדול..
חלק אפילו השוו אותה לאוזניות שעולות פי 10.
חלק אפילו השוו אותה לאוזניות שעולות פי 10.