צפייה במצלמות dvr מרחוק צריך כרטיס מסך טוב?
-
Lior98
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1457
- שם מלא: ליאור אהרון
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
שלום יש לי שאלה יש לי את התוכנה ivms 4200 שהיא תוכנה שמאפשרת לצפות במצלמות אבטחה מרחוק יש לי עסק עם 9 מצלמות 1080p ויש משהו שמסקרן אותי לפעמים המצלמות עובדות במין סוג של low fps השאלה שלי אם צריך כרטיס מסך טוב בשביל צפייה? כי יש לי 2 מחשבים שהמעבדים שלהם נחמדים ולא אמורים להיות ה "צוואר בקבוק" אבל לעומת זאת יש להם כרטיס מסך מובנה של אינטל שהוא ממש חלש השאלה שלי אם מישהו יודע להגיד לי שבשביל צפייה במצלמות מרחוק צריך כרטיס מסך נורמלי ולא המובנה? (כי כמה שידוע לי המצלמות אבטחה וצפייה זה נקרא יכולות גרפיות ואני בספק שהמאיץ הגרפי של אינטל מתמודד עם זה)
- Grappa
- חבר ותיק

- תגובות: 2567
- שם מלא: Grappa
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 390 פעמים
@Lior98
·
כדי לפענח 9 סטרימים בHD עם מקודד מתקדם יש צורך ביכולות עיבוד שיכולות להתחלק בין כרטיס המסך למעבד, לכן לכרטיס המסך יש השפעה גדולה של הביצועים.
במקרה שלך הייתי מוודא קודם שהבעיה היא לא בתקשורת ע"י התקנת זמנית של המחשב בעסק.
·
כדי לפענח 9 סטרימים בHD עם מקודד מתקדם יש צורך ביכולות עיבוד שיכולות להתחלק בין כרטיס המסך למעבד, לכן לכרטיס המסך יש השפעה גדולה של הביצועים.
במקרה שלך הייתי מוודא קודם שהבעיה היא לא בתקשורת ע"י התקנת זמנית של המחשב בעסק.
-
Lior98
-
- חבר ותיק

יש את המערכת dvr בעסק ושם זה נראה יותר חלק (fps יותר גבוה) זה אומר משהו? אל תשכח שהמאיץ הגרפי של אינטל הוא צוואר בקבוק מאוד משמעותי עצם זה שאמרת לי שיש צריכה של יכולת עיבוד בין כרטיס מסך למעבד זה כבר מדליק לי נורה אדומה השאלה איך אפשר לבדוק את זה באמת שהכרטיס מסך הוא הצוואר בקבוקGrappa כתב:@Lior98
·
במקרה שלך הייתי מוודא קודם שהבעיה היא לא בתקשורת ע"י התקנת זמנית של המחשב בעסק....
שמתי לב שאם אני מריץ אפילו משחק פשוט על המחשב ואני פותח את מנהל המשימות בקטגוריה של gpu הוא על 0% אפילו שהמחשב במאמץ וזה משחק ודווקא המהעבד מגיע ל90% אני מניח שבגלל שזה מאיץ גרפי מובנה במעבד אז הוא מתחלק עם הכוח של המעבד ולא עובד בתור כרטיס מסך חיצוני יש תוכנה שיכולה לבדוק את זה כמה המאיץ הגרפי באמת בשימוש?
- Grappa
- חבר ותיק

- תגובות: 2567
- שם מלא: Grappa
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 390 פעמים
@Lior98
·
מערכת ה DVR מבוססת על חומרה יעודית ואמורה לעבוד חלק, נסה לבדוק עם המחשב בעסק לפני שאתה רוכש כרטיס מסך.
מתאר לעצמי שאתה כבר יותר שאפשר לראות את הביצועים של ה CPU ביחס ל GPU באמצעות task manager.
הייחס בנייהם מעבר ליכולות שלהם תלוי גם ביכולת ניצול הGPU ע"י האפליקציה הספציפית שבשימוש וגם במנהל ההתקן.
בנוסף יש כרטיסי מסך הכוללים יכולת פיענוח וידאו מקודד ולכן חלק מפעילות הפיענוח עוברת אליהם ומשחררת את המעבד מעבודת הפיענוח.
נסה לראות מה היחס בין ה GPU ל CPU בזמן שאתה מפעיל את תוכנת הצפייה במצלמות בבית ביחס למחשב כשהתוכנה לא רצה.
·
מערכת ה DVR מבוססת על חומרה יעודית ואמורה לעבוד חלק, נסה לבדוק עם המחשב בעסק לפני שאתה רוכש כרטיס מסך.
מתאר לעצמי שאתה כבר יותר שאפשר לראות את הביצועים של ה CPU ביחס ל GPU באמצעות task manager.
הייחס בנייהם מעבר ליכולות שלהם תלוי גם ביכולת ניצול הGPU ע"י האפליקציה הספציפית שבשימוש וגם במנהל ההתקן.
בנוסף יש כרטיסי מסך הכוללים יכולת פיענוח וידאו מקודד ולכן חלק מפעילות הפיענוח עוברת אליהם ומשחררת את המעבד מעבודת הפיענוח.
נסה לראות מה היחס בין ה GPU ל CPU בזמן שאתה מפעיל את תוכנת הצפייה במצלמות בבית ביחס למחשב כשהתוכנה לא רצה.
-
Lior98
-
- חבר ותיק

·כמו שאמרתי במנהל המשימות זה פשוט לא מראה אני מריץ את התוכנה אפילו סרט 4k ובמנהל המשימות ה gpu מגיע אולי ל3 אחוז מאמץ ו cpu על 95 אחוז של מאמץ זה מאוד קשה לקבוע את הניצול של המאיץ הגרפי האמת אני מתכנן לקנות מחשב גיימינג בחודשים האלה עם כרטיס מסך nvidia rtx 2070 נראה לי הכי טוב זה שאחכה עד אז ושאקנה את המחשב אראה אם יש שיפור בביצועים בצפייהGrappa כתב:@Lior98
·
נסה לראות מה היחס בין ה GPU ל CPU בזמן שאתה מפעיל את תוכנת הצפייה במצלמות בבית ביחס למחשב כשהתוכנה לא רצה....