קויקמיל אניטה quickmill Anita משופצת ועם משתיק קול ייחודי! - נמכרה
מכונת אספרסו HX (מחליף חום) - ראש e61 קלאסית עם חליטת קפה אספרסו והקצפה בו זמנית וברז מים רותחים.
מיוחדת - משאבה ויברציונית חדשה עם משתיק קול ייחודי !
בת 9 שעברה לפני חודשיים שיפוץ מקיף אצל אנדריי מאספרסימו ולמעשה עתה היא ממש מוחדשת. גם חיצונית שמורה ביותר.
הוחלפו: משאבה ויברציונית, ריליי, פרסוסטט, ברז מילוי, סט אטמים, בידוד, מיכל מיים ומצוף מגנטי. עברה כיוון לחצים וכיול . הוזנה במיים מאוסמוזה מרוככים ועברה ניקוי אבנית.
*הותקן משתיק קול פטנט ייחודי של אנדריי שגורם להשתקה מלאה - נשמעת כמו משאבה רוטורית! עם הייתרון של עליה הדרגתית בלחץ! פנטסטי - ולא מפריע לאף אחד גם בבוקר המוקדם.
נמסרת עם פורטפילטר כפול ובודד ועם הסלסלות המקוריות.
קישור לסרטון המדגים את השקט בהפעלתה. כל מי שיש לו מכונה עם משאבה ויברציונית יעריך את החרישיות! (נפרד בצער אך לרגל שדרוג לדבל בוילר)
מיוחדת - משאבה ויברציונית חדשה עם משתיק קול ייחודי !
בת 9 שעברה לפני חודשיים שיפוץ מקיף אצל אנדריי מאספרסימו ולמעשה עתה היא ממש מוחדשת. גם חיצונית שמורה ביותר.
הוחלפו: משאבה ויברציונית, ריליי, פרסוסטט, ברז מילוי, סט אטמים, בידוד, מיכל מיים ומצוף מגנטי. עברה כיוון לחצים וכיול . הוזנה במיים מאוסמוזה מרוככים ועברה ניקוי אבנית.
*הותקן משתיק קול פטנט ייחודי של אנדריי שגורם להשתקה מלאה - נשמעת כמו משאבה רוטורית! עם הייתרון של עליה הדרגתית בלחץ! פנטסטי - ולא מפריע לאף אחד גם בבוקר המוקדם.
נמסרת עם פורטפילטר כפול ובודד ועם הסלסלות המקוריות.
קישור לסרטון המדגים את השקט בהפעלתה. כל מי שיש לו מכונה עם משאבה ויברציונית יעריך את החרישיות! (נפרד בצער אך לרגל שדרוג לדבל בוילר)
נערך לאחרונה על ידי sharirh ב 29/05/2019 20:25, נערך 4 פעמים בסך הכל.
- oronwerner
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 380
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
Re: למכירה קויקמיל אניטה quickmill Anita משופצת ועם משתיק קול ייחודי!
@sharirh
·
בהצלחה במכירה!
תוכל לפרט או להסביר כיצד מתבצעת ההשתקה הזו?
מה בעצם הותקן שם והאם מדובר במשהו שניתן לרכוש ולהתקין עצמאית?
מהסרטון נשמע שקיים הבדל רציני בעוצמת הרעש...
·
בהצלחה במכירה!
מהסרטון נשמע שקיים הבדל רציני בעוצמת הרעש...
מה מועיל משתיק קול למכונה כשהמטחנה מרעישה?
oronwerner כתב:@sharirh
·
מהסרטון נשמע שקיים הבדל רציני בעוצמת הרעש......
אישו כתב:
מה מועיל משתיק קול למכונה כשהמטחנה מרעישה?...
מצטרף לשאלות קודמיי ומוסיף:
האם ניתן להתקין את המנגנון על סילביה?
למה לצלם ללא חולצה מול נירוסטה מבריקה?
@אישו
הי. אני לא יודע את הפרטים הטכניים, אבל אנדריי התקין שם משהו ייחודי. לא יודע אם ניתן להתקין לבד. נראה לי שלא. עלה לא מעט...ומה שיפה שזה עובד.
חגי
הי. אני לא יודע את הפרטים הטכניים, אבל אנדריי התקין שם משהו ייחודי. לא יודע אם ניתן להתקין לבד. נראה לי שלא. עלה לא מעט...ומה שיפה שזה עובד.
חגי
@אורניקו
·יש בכל זאת הבדל ענק. לפני הוספת המשתיק המכונה עשתה רעש ממש לא נעים ובמיוחד בבוקר, ובנוסף אני מחפש שדרוג למטחנה שתהיה גם איכותית וגם שקטה.
חגי
·יש בכל זאת הבדל ענק. לפני הוספת המשתיק המכונה עשתה רעש ממש לא נעים ובמיוחד בבוקר, ובנוסף אני מחפש שדרוג למטחנה שתהיה גם איכותית וגם שקטה.
חגי
@אורניקו
אני לא יודע אם אפשר להתקין משתיק בסילביה..
מתנצל על הצילום ה"חושפני", לא לקחתי בחשבון שהנירוסטה מבריקה ממש כמו ראי..
כאמור המכונה שמורה ונוצצת חיצונית, וכל החלקים הפנימיים החשובים הוחלפו בחדשים ממש עכשיו...
חגי
אני לא יודע אם אפשר להתקין משתיק בסילביה..
מתנצל על הצילום ה"חושפני", לא לקחתי בחשבון שהנירוסטה מבריקה ממש כמו ראי..
כאמור המכונה שמורה ונוצצת חיצונית, וכל החלקים הפנימיים החשובים הוחלפו בחדשים ממש עכשיו...
חגי
@sharirh
חגי שלום,
מתי ואיפה אפשר לראות את המכונה? איך מתקשרים מחוץ לפורום? (אני חדש פה -- הצטרפתי בגלל המכונה שלך)
תודה רבה,
אדם
חגי שלום,
מתי ואיפה אפשר לראות את המכונה? איך מתקשרים מחוץ לפורום? (אני חדש פה -- הצטרפתי בגלל המכונה שלך)
תודה רבה,
אדם
לכל מי ששואל, הפטנט הייחודי של אנדריי הוא ממברנה שמחברים בסמוך למשאבה. זה חלק סטנדרטי שניתן לקנות בכל מקום לרבות איביי (בתנאי שיודעים את הדגם) והוא מותקן בהרבה מכונות אוטומטיות ביתיות. אנדריי מתקן מכונות כאלה בלי סוף ולקח את הפטנט ליישום על מכונות ידניות. אפשר להתקין על כל מכונה.
דוגמא לשרשור בנושא.
דוגמא לשרשור בנושא.