מגברים אשר מיוצרים במזרח, ולא במטה המקומי של החברה- דעתכם?
לאחרונה ״נכנסתי״ ברצינות לקנייה של מערכת.
שמתי לב שהמון (אם לא כל) החברות מייצרים במזרח (סין וכו׳) גם במגברים שמתפסים מעל 10k.
האם זה דעה קדומה? או שאני טועה.
כי אני שמתי לב שברמקולים חלק מהחברות- מה שמיוצר במזרח הדגמי ה entry level, ויש חברות שמייצרות הכל בארץ המוצא.
אשמח לדעתכם.
שמתי לב שהמון (אם לא כל) החברות מייצרים במזרח (סין וכו׳) גם במגברים שמתפסים מעל 10k.
האם זה דעה קדומה? או שאני טועה.
כי אני שמתי לב שברמקולים חלק מהחברות- מה שמיוצר במזרח הדגמי ה entry level, ויש חברות שמייצרות הכל בארץ המוצא.
אשמח לדעתכם.
קיבלתי מגבר חדש שמיוצר בגרמניה לחדר שינה.
600V שנאי, בניגוד לזבל סיני ש"מפנקים" ב 200-250 לכל היותר.
2x 260 W/4 Ohm, 2x 170 W/8 Ohm, 1x 520 W/8 Ohm Bridge
מגבר מאוזן
יציאות OUT
עוצמתי
נשמע חלום
620 יורו כלל מיסים עד הבית.
MADE IN GERMANY
כך שיש עדיין מגברים מצויינים שלא מיוצרים בשיטת רמאות סינית.
לא להתקרב לרמקול שמיוצר בסין.
פח אשפה בעטיפה ממותגת.
לא ברור לי כיצד אנשים לא מבינים.
אם החברה העבירה את היצור לסין , מה היא רוצה להשיג בזה?
דבר ראשון: למקסם רווחים.
כיצד עושים זאת ? כמובן שעלידי זה שהם פשוט דופקים את הצרכן,
כי הוא מקבל איכות ירודה משמעותית.
אפשר לקחת דוגמה מאוד פשוטה.
מגברי NAD תוצרת סין. סאונד מזעזע. איכות ירודה.תקלות.
רמקולים של BW , אף פעם לא היו משהו.. אבל כאשר ה 602 היה מיוצר באנגליה , הוא נשמע סביר ומאוזן
רמקול שכבר עובד איזה 15 שנה להרבה אנשים. מה היום ?
BW סיני, זה דרעק לא שאחרי 5 דקות ארזתי אותו חזרה.
600V שנאי, בניגוד לזבל סיני ש"מפנקים" ב 200-250 לכל היותר.
2x 260 W/4 Ohm, 2x 170 W/8 Ohm, 1x 520 W/8 Ohm Bridge
מגבר מאוזן
יציאות OUT
עוצמתי
נשמע חלום
620 יורו כלל מיסים עד הבית.
MADE IN GERMANY
כך שיש עדיין מגברים מצויינים שלא מיוצרים בשיטת רמאות סינית.
לא להתקרב לרמקול שמיוצר בסין.
פח אשפה בעטיפה ממותגת.
לא ברור לי כיצד אנשים לא מבינים.
אם החברה העבירה את היצור לסין , מה היא רוצה להשיג בזה?
דבר ראשון: למקסם רווחים.
כיצד עושים זאת ? כמובן שעלידי זה שהם פשוט דופקים את הצרכן,
כי הוא מקבל איכות ירודה משמעותית.
אפשר לקחת דוגמה מאוד פשוטה.
מגברי NAD תוצרת סין. סאונד מזעזע. איכות ירודה.תקלות.
רמקולים של BW , אף פעם לא היו משהו.. אבל כאשר ה 602 היה מיוצר באנגליה , הוא נשמע סביר ומאוזן
רמקול שכבר עובד איזה 15 שנה להרבה אנשים. מה היום ?
BW סיני, זה דרעק לא שאחרי 5 דקות ארזתי אותו חזרה.
ATC - אחלה רמקולים
אפשר לחבר ל:
parasound
bryston
manley stingray
מגברים של ATC
http://atcloudspeakers.co.uk/hi-fi/elec ... /s1a2-150/
ATC אחלה רמקול, אם וכאשר מחוברים למגבר חזק עם טעם,
רמקול קשה שלא ינגן טוב עם פח אשפה סיני גם אם יש עליו מדבקה של איזה חברה אנגלית,
שכאשר העבירה את היצור לסין, סימנה לעצמה מתרה אחת: לדפוק אותך על ידי הוזלת יצור.
אפשר לחבר ל:
parasound
bryston
manley stingray
מגברים של ATC
http://atcloudspeakers.co.uk/hi-fi/elec ... /s1a2-150/
ATC אחלה רמקול, אם וכאשר מחוברים למגבר חזק עם טעם,
רמקול קשה שלא ינגן טוב עם פח אשפה סיני גם אם יש עליו מדבקה של איזה חברה אנגלית,
שכאשר העבירה את היצור לסין, סימנה לעצמה מתרה אחת: לדפוק אותך על ידי הוזלת יצור.
לא צריך לזלזל, מגברים של HEGEL הנורבגית למשל מיוצרים בסין, מכשירים מעולים ואיכותיים מאוד ובכל מקרה נדמה לי שתתקשה למצוא עליהם קיטרוגים מהסוג ששומעים כאן. אין שום בעיה לייצר בסין מוצרים איכותיים, הכל תלוי במפרט ובדרישות של היצרן המקורי. גם אייפון של אפל מיוצר בסין, אפשר לבקר את מחירו, אפילו את יכולתו, לא את איכותו.
ולחבר כאן למעלה עם המגבר הגרמני, אשמח לקישור או הפנייה, גם בפרטי, מענין אותי.
ולחבר כאן למעלה עם המגבר הגרמני, אשמח לקישור או הפנייה, גם בפרטי, מענין אותי.
- michanisani
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 120
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
ועוד איך, חברה שעל המכשירים שלה כותבת NORAWAY OSLOרועי51 כתב:לא צריך לזלזל, מגברים של HEGEL הנורבגית למשל מיוצרים בסין,...
ולמעשה לא כותבת שהמכשירי יוקרה שלה לא מיוצרים היכן שתוכננו ולמעשה לא כותבת בכלל איפה הם מיוצרים,
למעשה מרמה ומובילה שולל את הלקוחות, אני למשל הייתי בטוח שהם מיוצרים בנוורבגיה.
חברה שלא מוכנה לייצר בבית ומשכירה קבלנים אסיאטיים כדי שירכיבו, ילחימו, יבדקו ויארזו עבורם את המוצרים,
לא ראויה לשום כבוד בעיני, בעיני הם רמאים אם כך. חברת מדבקה ותו לא.
יש מספיק ובעתיד יהיו יותר חברות שלא יתביישו לייצר במקום בו מתכננים.
ולא ירקו ללקוחות בפרצוף על ידי מיקור חוץ של העבודה שצריכה לעשות עלידם ופיקוח ישיר שלהם.
@AntoneX
אם הענין שבמחלוקת הוא אתיקה, אתה כנראה צודק, אם הענין הוא איכות וצליל הגל היא אולי ההוכחה שאתה טועה. יותר מכך כשרואים את נקודת המוצא הזו שאתה מייצג, שלהבנתי אינה יותר מסטיגמה, אפשר גם להבין התנהגות של יצרן שכזה, גם אם לא להצדיקה. העיקר מבחינתי הצרכן היא ההנחה הסבירה שמוצר המיוצר בסין יכול להיות גם איכותי וגם נגיש יותר עבורי מבחינת עלותו. ושוב ועדיין לא רואה הפניה למוצר הגרמני שרכשת במחיר "סיני", אודה לך אם תצרף כזו, באמת מתענין. תודה.
ומפנה שוב למותג שנדמה לי מוכיח באופן די נחרץ שייצור בסין אינו שם נרדף לאיכות נחותה, וקוראים לו אפל.
אם הענין שבמחלוקת הוא אתיקה, אתה כנראה צודק, אם הענין הוא איכות וצליל הגל היא אולי ההוכחה שאתה טועה. יותר מכך כשרואים את נקודת המוצא הזו שאתה מייצג, שלהבנתי אינה יותר מסטיגמה, אפשר גם להבין התנהגות של יצרן שכזה, גם אם לא להצדיקה. העיקר מבחינתי הצרכן היא ההנחה הסבירה שמוצר המיוצר בסין יכול להיות גם איכותי וגם נגיש יותר עבורי מבחינת עלותו. ושוב ועדיין לא רואה הפניה למוצר הגרמני שרכשת במחיר "סיני", אודה לך אם תצרף כזו, באמת מתענין. תודה.
ומפנה שוב למותג שנדמה לי מוכיח באופן די נחרץ שייצור בסין אינו שם נרדף לאיכות נחותה, וקוראים לו אפל.
ההשוואה לאפל היא לא נכונה לדעתי.
אפל היא חברת הטכנולוגיה הגדולה בעולם, ועליה אני סומך בנושא (לא מדבר רק על אייפון גם מחשבים *רק שבוע שעבר רכשתי איימק שעלה לי 15K)
להשוות את אפל לחברות אודיו קטנות שמנסות לחסוך בעלויות על חשבון מה בדיוק? את זה אני לא יודע, ופה שורש הבעיה.
אפל היא חברת הטכנולוגיה הגדולה בעולם, ועליה אני סומך בנושא (לא מדבר רק על אייפון גם מחשבים *רק שבוע שעבר רכשתי איימק שעלה לי 15K)
להשוות את אפל לחברות אודיו קטנות שמנסות לחסוך בעלויות על חשבון מה בדיוק? את זה אני לא יודע, ופה שורש הבעיה.
- robo7
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 789
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
·ולמה חברה כמו אפל עברה ליצר במזרח ?nati-va כתב:ההשוואה לאפל היא לא נכונה לדעתי.
להשוות את אפל לחברות אודיו קטנות שמנסות לחסוך בעלויות על חשבון מה בדיוק? את זה אני לא יודע, ופה שורש הבעיה....
אולי היא חברת טכנולוגיה גדולה שמנסה לחסוך בעלויות ?
עליה אתה סומך.
או קיי, טיעון הגיוני.
מול כל מהנדס ישראלי מוכשר יש 200(מאתיים) מהנדסים סיניים. - זה סדר הגודל.
לפני שנים, לוויני ריגול אמריקנים גורשו משמי סין ע"י תותחי לייזר.
לפני שנים, לא השנה.
כמה רכבות מהירות יש במעצמה הטכנולוגית של המזרח התיכון וכמה בסין ?
שאלת אם זו סטיגמה.
שאלה טובה.
R
nati-va כתב:ההשוואה לאפל היא לא נכונה לדעתי.
להשוות את אפל לחברות אודיו קטנות שמנסות לחסוך בעלויות על חשבון מה בדיוק? את זה אני לא יודע, ופה שורש הבעיה....
אם ענק טכנולוגי סומך על היכולת הסינית, משמע היא קיימת, זו הנקודה.
- ariekarp
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 596
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
בכ 30 שנה האחרונות מאז שסין נפתחה לעולם המערבי ומתחרה בה, היא עברה קפיצת דרך בכל התחומים.
הם ענקים תרתי משמע מכל הבחינות, גם בטכנולוגיה (נכון, יש גם הרבה זיופים וחיקויים של פיצ'פקעס).
אני זוכר את התקופה שכל דבר יפני היה מושמץ בזמנו. איך תוצרת יפנית ממותגת היום?
זה התהליך שעובר על סין. ( ואני פחות ופחות סומך על תוצרת מערבית ב10 שנים האחרונות ).
מה שבטוח שאנחנו עדים לתחילת שקיעת המערב ועלית המזרח הרחוק בכלכלה העולמית - כדאי להתחיל ללמוד סינית.
הם ענקים תרתי משמע מכל הבחינות, גם בטכנולוגיה (נכון, יש גם הרבה זיופים וחיקויים של פיצ'פקעס).
אני זוכר את התקופה שכל דבר יפני היה מושמץ בזמנו. איך תוצרת יפנית ממותגת היום?
זה התהליך שעובר על סין. ( ואני פחות ופחות סומך על תוצרת מערבית ב10 שנים האחרונות ).
מה שבטוח שאנחנו עדים לתחילת שקיעת המערב ועלית המזרח הרחוק בכלכלה העולמית - כדאי להתחיל ללמוד סינית.