כבלים וחיבורים אני מבולבל לגמרי!

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
uknowmy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2402
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

יש לי כמה שאלות
יש לי טלויזיה 32 אינצ GA8E שלא תומכת בNR
הבנתי שכבל אנלוגי יהיה יותר טוב בשביל כי יהיה בעיה עם HD אז לא הבנתי בדיוק מה תיהיה הבעיה אם מישהו יוכל להסביר לי אני יודה לו.
(אני מעדיף לחבר את המחשב לטלויזיה בחיבור דיגיטלי כדי שאני יראה יותר טוב אבל אם זה יהרוס לי דברים אחרים ויעשה לי בעיות אז לא תיהיה לי ברירה כי אני צריך כבל 15 מטר ובאנלוגי זה לא טוב כבל ארוך
ועוד שאלה: אפשרי לחבר את הטלויזיה בחיבור אנלוגי ואת המסך מחשב בחיבור דיגיטלי ובשניהם יראו ביחד את המחשב? או שתמיד יהיה צריך לנתק אחד מהחיבורים?
{יהיה לי בעיה כל פעם לנתק מאחורי המחשב(מהכרטיס מסך) את אחד החיבורים אז אני יעדיף שהם יהיו מחוברים תמיד}, או שיהיה אפשר דרך אחד מהמסכים כל פעם להעביר בהגדרות, אז אם מישהו יוכל להגיד לי מה אפשר לעשות עם זה אני יודה לו.

uknowmy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #2 

מישהו יכול לעזור לי?

MetalliJoe
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3756
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #3 

לא הבנתי, למה אתה רוצה לחבר שני חיבורים מהמחשב למסך? ???
Silence speaks louder than words

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35091
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #4 

uknowmy,
זה הפוך, אנלוגי 15 מטר לא יעשה בעיות.
לדיגיטלי 15 מטר זה המון וזה עסק די יקר.

armagedon
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 71
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #5 

לא כל כך הבנתי אותך אתה רוצה לחבר שני מסכים למחשב בו זמנית :?:

uknowmy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

אני רוצה ששני המסכים יהיו מחוברים למחשב בו זמנית אבל לא תמיד לצפות במחשב דרך מסך הטלויזיה {זתומרת,שכל הזמן המסך של המחשב ושל הטלויזיה יהיה מחובר למחשב ושפשוט מתי שאני ירצה לראות את המחשב בטלויזיה אני יראה ומתי שאני רוצה לראות את המחשב במסך מחשב אני יראה (לא אכפת לי שתמיד יראו את המחשב במסך מחשב העניין הוא רק עם הטלויזיה שאני לא יהיה צריך כל פעם לחבר ולנתק את הכבלים שאני פשוט יעביר יציאה בטלויזיה וככה יצפה או בטלויזיה או במחשב)}
ובקשר לכבלים הבנתי שאנלוגי ארוך עושה בעיות(מעוות את התמונה) תלוי באיכות הכבל ובאורך שלו,
ודיגיטלי מוציא אותות 1,0 והם לא משתנים אז הוא פחות עושה בעיות מבחינת עיוותים אבל הוא יותר יקר.
השאלה שלי היא אם יש לי טלויזית GA8E שלא תומכת בNR, אז הבנתי שכבל דיגיטלי יעשה לי בעיות בתכנים של HD פשוט לא הבנתי בדיוק מה תיהיה הבעיה ואם אפשר לקבל הסבר זה יהיה טוב.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”