האם ניתן לחבר את הנתב של בב"ל דגם VTECH 605 אל נתב של בזק המשמש כמודם (BRIDGE MODE)
ומה צריך לשנות בהגדרות הנתב כדי שהחייגן יתחבר אל הספק ?
חיבור נתב VTECH 605 למודם בזק
@kalda01
·
א. למה שבכלל תרצה לעשות דבר כזה? הרי ל-VTECH 605 יש גם מודם, פשוט תחבר את קו טלפון ישירות אליו ולא תצטרך את המודם של בזק.
ב. בגדול אפשרי כרגיל להשתמש במודם/ראוטרים כראוטר אוניברסלי (כלומר ראוטר עם כניסת WAN) אבל אין לי מושג אם האופציה הזו נתמכת ב-VTECH 605. תחפש אופציה שהופכת את אחד מפורטי ה-LAN לפורט WAN ומנטרלת את המודם המובנה שלו. אז אתה מחבר את כניסת ה-WAN שלו למודם ומגדיר בו את החייגן.
·
א. למה שבכלל תרצה לעשות דבר כזה? הרי ל-VTECH 605 יש גם מודם, פשוט תחבר את קו טלפון ישירות אליו ולא תצטרך את המודם של בזק.
ב. בגדול אפשרי כרגיל להשתמש במודם/ראוטרים כראוטר אוניברסלי (כלומר ראוטר עם כניסת WAN) אבל אין לי מושג אם האופציה הזו נתמכת ב-VTECH 605. תחפש אופציה שהופכת את אחד מפורטי ה-LAN לפורט WAN ומנטרלת את המודם המובנה שלו. אז אתה מחבר את כניסת ה-WAN שלו למודם ומגדיר בו את החייגן.
-
kalda01
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3099
- שם מלא: דני קלמר
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
·הסיבה לעשות את זה היא רק כדי לבדוק את החיבור עם מודם של בזק שיש לי אחד כזה. לא מעבר לבדיקה בלבד.eran405 כתב:@kalda01
·
ב. בגדול אפשרי כרגיל להשתמש במודם/ראוטרים כראוטר אוניברסלי (כלומר ראוטר עם כניסת WAN) אבל אין לי מושג אם האופציה הזו נתמכת ב-VTECH 605. תחפש אופציה שהופכת את אחד מפורטי ה-LAN לפורט WAN ומנטרלת את המודם המובנה שלו. אז אתה מחבר את כניסת ה-WAN שלו למודם ומגדיר בו את החייגן....