מבקש המלצה לתוכנה לניהול סיסמאות - פירוט בפנים
שלום חברים,
מחפש דרך חדשה לניהול הסיסמאות שלי.
צריך שתהיה אפליקציה אנדרואידית שמסתנכרנת מול תוכנה ע"ג המחשב.
אפשר, כמובן, להוסיף ולעדכן פרטים באפליקציה או בתוכנה והיא מספיק חכמה לדעת לסנכרן נכון.
מחפש משהו חינמי אם ניתן.
בתודה מראש
מחפש דרך חדשה לניהול הסיסמאות שלי.
צריך שתהיה אפליקציה אנדרואידית שמסתנכרנת מול תוכנה ע"ג המחשב.
אפשר, כמובן, להוסיף ולעדכן פרטים באפליקציה או בתוכנה והיא מספיק חכמה לדעת לסנכרן נכון.
מחפש משהו חינמי אם ניתן.
בתודה מראש
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46397
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5080 פעמים
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
True Key
1Password
1Password
·zovirax כתב:keepass...
+1
חינמית, קוד פתוח, יש אפליקצייה לאנדרואיד (אני משתמש ב-Keepass2Android עם שיפורי אבטחה), לא תלויה בחברה מסויימת או בשרתים שלה. אני מניח שהממשק והשימוש בה קצת פחות מלוטשים מהאלטרנטיבות המסחריות.
אני משתמש שנים רבות בתוכנה מעולה בשם Dashlane. התוכנה הזאת לא רק
מנהלת את כל הסיסמאות שלי, אלא גם מאפשרת לבצע login לתוכנות הרלבנטיות, עם היוזר והסיסמא שהוגדרו. יש אפשרות לבצע העתקה של הסיסמא ל-keyboard מהתוכנה. המימשק משתמש ידידותי מאוד וכל תוכנה, שאת הסיסמא שלה אתה שומר, נשמרת עם הלוגו של החברה הרלבנטית שלה. הגירסא לפלאפון יחיד היא חינמית ותצטרך לשלם,רק אם תרצה אפשרות להשתמש בתוכנה על יותר ממכשיר אחד. אני עובד עם גירסת אנדרואיד של התוכנה.
נערך לאחרונה על ידי איציק37 ב 22/05/2019 20:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
הגרסה החינמית של dashlane מוגבלת ל- 50 ססמאות....
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
רק לי עוד יש סיוטים מ-Gator בעידן Windows 98 כל פעם שאני שומע את המושג ניהול סיסמאות?
מצטרף להמלצות על LastPass
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
בכל אופן, 50 הסיסמאות שמאפשרת הגירסה החינמית לשמור נראים לי מעל ומעבר למה שרב האנשים צריכים.popcorn כתב:@איציק37
·הגזמת ! 20 סיסמאות ? יש לי הרבה הרבה יותר...
אני לא זוכר כמה עולה הגירסה בתשלום,אבל עד כמה שזכור לי מדובר על כמה עשרות שקלים. כך שגם אם תצטרך לנהל יותר סיסמאות אז לכל היותר תצטרך להוציא סכום כסף זניח.
Dashlane היא תוכנה לניהול סיסמאות מעולה,שמכילה הרבה דברים מעבר לסתם שמירה על ססמאות. אני ממליץ לך להתקין את הגרסה החינמית. היא משמשת אותי כמעט 10 שנים והיא עדיין מעל ומעבר לצרכים שלי.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אתם מבינים את המשמעות של כל התוכנות ששומרות את הסיסמאות בשרתים שלהן. גם אם בצורה מוצפנת.
זה אמנם מאד נוח כי מכל מכשיר שמחובר לחשבון ניתן למשוך את הסיסמה ולהתחבר, אבל זה שונה משמירה של הסיסמאות לוקאלית בצורה מוצפנת {שכמובן תאפשר גישה רק מהמחשב הלוקאלי)...
זה אמנם מאד נוח כי מכל מכשיר שמחובר לחשבון ניתן למשוך את הסיסמה ולהתחבר, אבל זה שונה משמירה של הסיסמאות לוקאלית בצורה מוצפנת {שכמובן תאפשר גישה רק מהמחשב הלוקאלי)...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!