חיבור Component ל SCART
-
moshikantebi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 210
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 10 פעמים
הי,
יש למישהו מושג אם הטלויזיות של פנסוניק (PV60) יודעים לקבל בכניסת ה SCART שלהם סיגנל מסוג YPbPr ?
אומנם והסטנדרט של ה SCART אומר שיש לו יציאות RGB אבל אני יודע שהרבה יצרנים מאפשרים קינפוג ידני, כך שבמקום יציאות/כניסות RGB יהפכו ל YPbPr .
אני יודע שבממיר של HOT הדוקסיס אפשר לקנפג את ה SCART שיוציא YPbPr , השאלה אם את הפנסוניק אפשר גם לקנפג.
תודה
מושיק
יש למישהו מושג אם הטלויזיות של פנסוניק (PV60) יודעים לקבל בכניסת ה SCART שלהם סיגנל מסוג YPbPr ?
אומנם והסטנדרט של ה SCART אומר שיש לו יציאות RGB אבל אני יודע שהרבה יצרנים מאפשרים קינפוג ידני, כך שבמקום יציאות/כניסות RGB יהפכו ל YPbPr .
אני יודע שבממיר של HOT הדוקסיס אפשר לקנפג את ה SCART שיוציא YPbPr , השאלה אם את הפנסוניק אפשר גם לקנפג.
תודה
מושיק
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
מה?!?!moshikantebi כתב:אני יודע שבממיר של HOT הדוקסיס אפשר לקנפג את ה SCART שיוציא YPbPr , השאלה אם את הפנסוניק אפשר גם לקנפג....
Silence speaks louder than words
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
moshikantebi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 210
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 10 פעמים
שלילי,
מרטין עוד הערה כזאת ואני מרתק אותך לבסיס ...
לעניננו.
תקן ה SCART מגדיר יציאות של RGB/S-Video ו Composit (ועוד כל מיני Switches Mode ו Audio In/Out)/
אבל מה, יש חברות שהרחיבו את הסטנדרד וע"י כניסה לתפריטים פנימיים שלהם אפשר לקנפג את היציאות/כניסות שלהם לתצורת קומפוננט - YPbPr.
למי שלא מאמין שיקרא קצת על תקן SCART ושיתחיל בויקפודיה (גירסה אנגלית).
כשטכנאי הכבלים החליף לי את הממיר לדוקסיס הוא ציין בפירוש את העובדה שניתן לשנות את יציאות ה RGB של הSCART ליציאות קומפוננט.
מבחינת הגיון זה עושה שכל מפני שלפנסוניק יש דגם 42PV60M שיש לו כניסות קומפוננט בלבד (מה שנמכר בגיזמו - ורכשתי המון כבלי קומפוננט 4מ', ועכשיו הם אמרו שהם יספקו לי את הדגם האירופאי - EH שיש לו SCART).
מה שמעלה את המחשבה שגם פנסוניק אולי תומכים באפשרות לקבל כניסת קומפוננט על קונקטורים SCART.
מושיק
מרטין עוד הערה כזאת ואני מרתק אותך לבסיס ...
לעניננו.
תקן ה SCART מגדיר יציאות של RGB/S-Video ו Composit (ועוד כל מיני Switches Mode ו Audio In/Out)/
אבל מה, יש חברות שהרחיבו את הסטנדרד וע"י כניסה לתפריטים פנימיים שלהם אפשר לקנפג את היציאות/כניסות שלהם לתצורת קומפוננט - YPbPr.
למי שלא מאמין שיקרא קצת על תקן SCART ושיתחיל בויקפודיה (גירסה אנגלית).
כשטכנאי הכבלים החליף לי את הממיר לדוקסיס הוא ציין בפירוש את העובדה שניתן לשנות את יציאות ה RGB של הSCART ליציאות קומפוננט.
מבחינת הגיון זה עושה שכל מפני שלפנסוניק יש דגם 42PV60M שיש לו כניסות קומפוננט בלבד (מה שנמכר בגיזמו - ורכשתי המון כבלי קומפוננט 4מ', ועכשיו הם אמרו שהם יספקו לי את הדגם האירופאי - EH שיש לו SCART).
מה שמעלה את המחשבה שגם פנסוניק אולי תומכים באפשרות לקבל כניסת קומפוננט על קונקטורים SCART.
מושיק
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מושיק,
אתה צודק לגבי זה שיש כל מיני חברות שמשתמשות בפינים פנויים במחבר ה-SCART להעברת קומפוננט.
אבל -
1. זה נדיר.
2. זה לא "תקני", כלומר, זה לא בתקן של ה-SCART (קרא את המאמר אצלנו....).
3. זה לא קיים באף ממיר בארץ.
אולי, מה שהתכוון הטכנאי זה שבעזרת טרנסקודר (כ-400 ש"ח) אתה יכול להמיר את יציאת ה-SCART לקומפוננט.
אתה צודק לגבי זה שיש כל מיני חברות שמשתמשות בפינים פנויים במחבר ה-SCART להעברת קומפוננט.
אבל -
1. זה נדיר.
2. זה לא "תקני", כלומר, זה לא בתקן של ה-SCART (קרא את המאמר אצלנו....).
3. זה לא קיים באף ממיר בארץ.
אולי, מה שהתכוון הטכנאי זה שבעזרת טרנסקודר (כ-400 ש"ח) אתה יכול להמיר את יציאת ה-SCART לקומפוננט.
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אם זה אפשרי ופשוט, אז למה בשם אלוהים לא עושים את זה בארץ?
Silence speaks louder than words
כל המומחים פה בשירשור אז אני אשאל שאלה :-)
זה פאנל אחורי של הרסיבר שלי, האם על פי מה שאתם רואים, אפשר יהיה להוציא מהממיר של יס S-VIDEO דרך ה SCART לתוך הרסיבר, ואז מהרסיבר למסך להוציא קומפוננט? וככה לחסוך טרנסקודר...?
אפשרי?...