בעיות ברמקולים
שלום,
ברשותי רסיבר STR-DE215 של סוני ואליו מחוברים הרמקולים וה CD PLAYER. לאחרונה הסאונד "מזייף" במובן שפתאום שומעים את הסאונד חזק יותר מהרגיל (במובן הטוב, כשזה קורה זה נשמע כמו סטיראו אמיתי) לכמה שניות באחד ברמקולים, ואז זה חוזר לרמה הרגילה. כיוון שאני לא מבין דבר בתחום, רק בדקתי שחיבורי הרמקולים טובים הן ברסיבר והן ברמקולים עצמם.
אשמח לעצות כיצד לתקן את השמע,
תודה
ברשותי רסיבר STR-DE215 של סוני ואליו מחוברים הרמקולים וה CD PLAYER. לאחרונה הסאונד "מזייף" במובן שפתאום שומעים את הסאונד חזק יותר מהרגיל (במובן הטוב, כשזה קורה זה נשמע כמו סטיראו אמיתי) לכמה שניות באחד ברמקולים, ואז זה חוזר לרמה הרגילה. כיוון שאני לא מבין דבר בתחום, רק בדקתי שחיבורי הרמקולים טובים הן ברסיבר והן ברמקולים עצמם.
אשמח לעצות כיצד לתקן את השמע,
תודה
אתה צריך לעשות בדיקות. תנסה מקור אחר חוץ מה CD, אולי זה ממנו. יעזור גם אם תציין באילו מוצרים מדובר. אם זה רמקול פירלס, יש מצב שזה המרמקולים, אם זה מחברה נורמלאית, פחות סברי כי זה לא נשמע כמו בעיית רמקולית ויותר כמו בעיית חיבור או תקלה בנגן או ברסיבר...
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 173 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
נשמע כמו בעיית מגעים באחד הפוטנציומטרים של הרסיבר - ווליום, באלאנס, בס או טרבל. לפי גוגל זה רסיבר עם פוט' מכניים, וכל אחד מהם יכול לגרום לזה. נסה קודם לשחק עם כל אחד מהם תוך האזנה, וגם ללחוץ עליהם מעט פנימה או למשוך החוצה (אבל בעדינות). אם תזהה אחד (או יותר) שגורם לתופעה הזו, כדאי לרסס עליו ספריי מגעים טוב, אבל מבפנים.
.Anything can be done, but it's only done if it's done
תודה.
אני כרגע מאזין באמצעות אוזניות המחוברות לרסיבר (לא היו בעיות גם עם חיבור האוזניות ל CD) והבעיה לא מופיעה בהאזנה.
רסיבר STR-DE215 של סוני
CD של דנון DCD-720AE
רמקולים בני כ 20 שנה של Wharfedale VALDUS 200
מה זה רמקול פירלס?
בדקתי את החיבורים - הכל נראה מחובר.
אני כרגע מאזין באמצעות אוזניות המחוברות לרסיבר (לא היו בעיות גם עם חיבור האוזניות ל CD) והבעיה לא מופיעה בהאזנה.
רסיבר STR-DE215 של סוני
CD של דנון DCD-720AE
רמקולים בני כ 20 שנה של Wharfedale VALDUS 200
מה זה רמקול פירלס?
בדקתי את החיבורים - הכל נראה מחובר.