מרחק לגודל טלויזיה
אני מעוניין לקנות 2 טלויזיות
האחת לסלון מרחק של 4.5 מטר מהטלויזיה לאיפה שיושבים
השניה לחדר שינה מרחק של 3 מטר
איזה גודל טלויזיה מתאים למרחקים האלה? אני צופה בfhd בדרכ, עדיין אין הרבה תכנים של 4k
ככה שלבינתיים אני לא צופה הרבה ברזולוציה כזו.
תודה לעוזרים!
האחת לסלון מרחק של 4.5 מטר מהטלויזיה לאיפה שיושבים
השניה לחדר שינה מרחק של 3 מטר
איזה גודל טלויזיה מתאים למרחקים האלה? אני צופה בfhd בדרכ, עדיין אין הרבה תכנים של 4k
ככה שלבינתיים אני לא צופה הרבה ברזולוציה כזו.
תודה לעוזרים!
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@arield
·
כבר יש המון תכנים ב-4K, אולי לא בהוט\יס, אבל מה שאתה אומר לא נכון.
בכל אופן, למרחקים שכתבת, לסלון לא הייתי לוקח פחות מ-"75 ולחדר "55-65 יהיה טוב.
·
כבר יש המון תכנים ב-4K, אולי לא בהוט\יס, אבל מה שאתה אומר לא נכון.
בכל אופן, למרחקים שכתבת, לסלון לא הייתי לוקח פחות מ-"75 ולחדר "55-65 יהיה טוב.
אף אחד עוד לא התלונן על כך שקנה טלויזיה גדולה מדי.
וברצינות, אני מסכים עם הגדלים ש @mescaline כתב (75-85"), חוץ מזה שאם יש לך תקציב אז לסלון כדאי טלויזיה אפילו יותר גדולה מ-85".
באתר rtings יש טבלה של הגודל המקסימלי המומלץ לכל מרחק צפייה. המטרה היא שזוית הראייה שהטלויזיה תופסת תהיה 30-40 מעלות. בד"כ הטלויזיה שעושה את זה היא מאוד גדולה ויקרה.
https://www.rtings.com/tv/reviews/by-si ... lationship - חפש "Recommended Mixed Usage Distance".
וברצינות, אני מסכים עם הגדלים ש @mescaline כתב (75-85"), חוץ מזה שאם יש לך תקציב אז לסלון כדאי טלויזיה אפילו יותר גדולה מ-85".
באתר rtings יש טבלה של הגודל המקסימלי המומלץ לכל מרחק צפייה. המטרה היא שזוית הראייה שהטלויזיה תופסת תהיה 30-40 מעלות. בד"כ הטלויזיה שעושה את זה היא מאוד גדולה ויקרה.
https://www.rtings.com/tv/reviews/by-si ... lationship - חפש "Recommended Mixed Usage Distance".
@arield
·
HD מול 4K הוא לא שיקול בבחירת גודל מסך.
כל טלויזיות נמכרת היום עם סמארט ו-4k מובנהֿ, כך שלצפות לקבל טלויזיה ללא 4K זה כמו לצפות לקנות טלפון בלי wifi.
ההבדל בין העלות של המסכים השונים תלויה באיכות הצגת התמונה שלהם, טווח הצבעים, ניגודיות, אחידות שחורים וכו׳...
אבל במקרה שלך אתה בכלל שואל על גודל מסך, ולא איכות - לכן סוג התכנים שתצפה בהם קצת לא רלוונטי לשאלה.
·
HD מול 4K הוא לא שיקול בבחירת גודל מסך.
כל טלויזיות נמכרת היום עם סמארט ו-4k מובנהֿ, כך שלצפות לקבל טלויזיה ללא 4K זה כמו לצפות לקנות טלפון בלי wifi.
ההבדל בין העלות של המסכים השונים תלויה באיכות הצגת התמונה שלהם, טווח הצבעים, ניגודיות, אחידות שחורים וכו׳...
אבל במקרה שלך אתה בכלל שואל על גודל מסך, ולא איכות - לכן סוג התכנים שתצפה בהם קצת לא רלוונטי לשאלה.