vc1 to mpeg2?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78845
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
boloni,
hagi אינו חבר באתר יותר לאור חיכוכים חוזרים והולכים עם חוקי הפורום.
hagi אינו חבר באתר יותר לאור חיכוכים חוזרים והולכים עם חוקי הפורום.
כן , אני יודע על פרישתו של hagi אבל חשבתי שהוא פרש מרצונו לפי הודעת הפרידה שלו .
התכונתי שיצור איתו קשר דרך הודעה פרטית . לי הוא עזר המון לפנ יומיים בהמרת קובץ H264 לmpeg2 עם סאונד 5.1 בלחיצה אחת שהפעילה 3 סקריפטים שונים שרצו במקביל . עד אז לקח לי שעות רבות להמרה כזו וזה לא תמיד הצליח חלק. חשבתי שאולי הוא פירסם את זה באתר לפני הפרישה אבל לא מצאתי .
נערך : נאמר לי שחשבונו של hagi הוקפא ולא ניתן לשלוח לו יותר הודעות . מצטער , פשוט לא ידעתי .
התכונתי שיצור איתו קשר דרך הודעה פרטית . לי הוא עזר המון לפנ יומיים בהמרת קובץ H264 לmpeg2 עם סאונד 5.1 בלחיצה אחת שהפעילה 3 סקריפטים שונים שרצו במקביל . עד אז לקח לי שעות רבות להמרה כזו וזה לא תמיד הצליח חלק. חשבתי שאולי הוא פירסם את זה באתר לפני הפרישה אבל לא מצאתי .
נערך : נאמר לי שחשבונו של hagi הוקפא ולא ניתן לשלוח לו יותר הודעות . מצטער , פשוט לא ידעתי .
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78845
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
אין דרך טובה לעשות את זה.
אתה יכול לנסות לעשות משחקים עם תוכנות כמו FFMPEG או SUPER אבל לא חושב שיש כיום פתרונות מוצלחים.
אגב, תוכנות כמו MOVIE MAKER משתמשות ב-DIRECTSHOW בשביל המעבר בין הפורמטים ואז הן מצליחות לעיתים להמיר דברים ל-WMV...
אתה יכול לנסות לעשות משחקים עם תוכנות כמו FFMPEG או SUPER אבל לא חושב שיש כיום פתרונות מוצלחים.
אגב, תוכנות כמו MOVIE MAKER משתמשות ב-DIRECTSHOW בשביל המעבר בין הפורמטים ואז הן מצליחות לעיתים להמיר דברים ל-WMV...
כמה זמן ההמרה הנוכחית לוקחת ?boloni כתב:כן , אני יודע על פרישתו של hagi אבל חשבתי שהוא פרש מרצונו לפי הודעת הפרידה שלו .
נערך : נאמר לי שחשבונו של hagi הוקפא ולא ניתן לשלוח לו יותר הודעות . מצטער , פשוט לא ידעתי ....
האם האיכות לא נפגעת?