עדכוני תוכנה לויזארד של kodi cat

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
rmysknzy פותח השרשור
טרול
טרול
תגובות: 283

שליחה

מי שלא יודע מה זה ואיך מתקינים את זה, יכול לחפש בגוגל.
אני לא עשיתי את התוכנה הזאת ואני לא מתחזק את התוכנה הזאת.
אבל אני מעדיף שרק אם גורמי אכיפת החוק יפנו אלי בנושא הזה ויוכיחו לי שהם הגורמים לאכיפת החוק, אז אני אגיד להם איך מגיעים אל מתחזק התוכנה הזאת.
מה שאני כן יכול לעדכן פה למי שיש לו את הויזארד הזה, , כל פעם שיש עדכון חדש לתוכנה, למי שלא תמיד יודע אם יש עידכונים חדשים.
ועוד משהו, מי שמפריע לו השרשור הזה שיודיע לי, במצב כזה אני אבקש שהשרשור הזה ימחק.

העדכון האחרון לויזארד הזה היה ב 15.5.2019
מה יש בעדכון הזה?

√ הוספת גרסה חדשה להרחבת הנוקם הראשון - סרטים/סדרות בתרגום מובנה.
√ עדכון ןהתאמת תפריטים וקיצורי דרך על פי הגרסה החדשה של הרחבת הנוקם.
√ הסרת ההרחבה הישנה של הנוקם הראשון מתוך הבילד במעמד הרצת העדכון.

למי שיש את הויזארד הזה ושכח איך מתקינים עדכונים אז
על מנת לקבל את העדכונים המהירים יש בשלב ראשון לצאת ולהיכנס חזרה לקודי ולהמתין לחלון מידע של העדכון.
במידה וחלון המידע לא קפץ או נסגר ניתן לעדכן את העדכון המהיר גם בצורה עצמאית ע"פ הדרך המצ"ב.▼
נכנסים כרגיל להרחבת תוכנות "KodiCat Wizard" (תחזוקה/הרחבות תוכנות)->התקנת בילדים->בחירה בבילד שמותקן->עדכונים מהירים->התקנה.

למי שמעדיף להשתמש בסקין אחר למשל של קונפלואנס לקודי גרסה 18.2 אז צורת העדכון היא-דף הבית של קודי-
ADD-ONS -ההרחבות שלי-הרחבות תוכנות-KodiCat Wizard-פתיחה-התקנות בילדים, ושם בוחרים את הבילד של גרסה 18.2.

והגרסת ריפו המעודכנת של kodi cat שנמצא בקודי באזור של התקנה ממאגר ההרחבות, היא 1.0.0, אם כתוב לו פחות מזה אז עדיף לעדכן את גרסת ההרחבה, עושים כמו שכתבתי קודם אבל במקום לבחור בפתיחה אז לבחור בעדכון.
וגרסת הויזארד המעודכנת של kodi cat שנמצאת בקודי באזור של הרחבות תוכנות, היא 2.9, אם כתוב לו פחות מזה אז עדיף לעדכן את גרסת ההרחבה, עושים כמו שכתבתי קודם אבל במקום לבחור בפתיחה אז לבחור בעדכון.
נערך לאחרונה על ידי rmysknzy ב 29/05/2019 5:50, נערך 6 פעמים בסך הכל.

nisim1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 115

שליחה

אשמח לקבל ריפו של קודי קאט שהוא עדכני כי ניסתי לא נתן רושם שגיעת קובץ

rmysknzy פותח השרשור
טרול
טרול

שליחה

nisim1 כתב:אשמח לקבל ריפו של קודי קאט שהוא עדכני כי ניסתי לא נתן רושם שגיעת קובץ
...
·
בגלל שזה רק עדכון של כתובת ריפו, ולא איך מתקינים אותו, אני אחפש ואכתוב פה את עדכון הכתובת

https://kcat123.github.io/Repo
נערך לאחרונה על ידי rmysknzy ב 21/05/2019 0:03, נערך פעם 1 בסך הכל.

BARBIE
טרול
טרול
תגובות: 858

שליחה

כל הויזארדם הללו זה ג'אנק שרק הורס ולא עוזר. עדיף להתקין הרחבות בנפרד ולא לפי הטעם של אותו ילד שיצר את הויזארד. גם כך בתוך כמה חודשים הרוב של כבר לא יעבוד יותר.

rmysknzy פותח השרשור
טרול
טרול

שליחה

BARBIE כתב:כל הויזארדם הללו זה ג'אנק שרק הורס ולא עוזר. עדיף להתקין הרחבות בנפרד ולא לפי הטעם של אותו ילד שיצר את הויזארד. גם כך בתוך כמה חודשים הרוב של כבר לא יעבוד יותר.
...
·
עבודה בנפרד של הרחבות היא הרבה יותר קשה כי מידי פעם יכולים להיות שינוים בהרחבות שיכולים לעשות שההרחבות לא כמו שצריך יעבדו, וצריך לא מעט זמן לחפש את השינוים האלה.

nisim1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

התקנתי הקודי קאט.לקחתי לפי מה שיש יותר יציב קודי 17.6..אבל הבילד הוא גירסה 2.4 והנוקם הראשון לא עובד לי מה הסיבה

rmysknzy פותח השרשור
טרול
טרול

שליחה

תעדכן את הריפו

nisim1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

מה זאת אומרת תעדכן את הריפו ריפו זה כתובת ולפי הכתובת שיש זה מה שיש ..למה אתה מתכוון

rmysknzy פותח השרשור
טרול
טרול

שליחה

nisim1 כתב:מה זאת אומרת תעדכן את הריפו ריפו זה כתובת ולפי הכתובת שיש זה מה שיש ..למה אתה מתכוון
...
·
ריפו זה מאגר מידע שבו יש את הכתובת של הריפו.

nisim1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

בקיצור איך אני עושה עדכון כדי שהנוקם הראשון יעבוד בקודי קאט

rmysknzy פותח השרשור
טרול
טרול

שליחה

אני כתבתי בהודעה הראשונה

nisim1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

עשיתי לפי מה שרשמתה קיבלתי גירסה 2.6 והנוקם לא עובד יש בעיה בהרחבה

rmysknzy פותח השרשור
טרול
טרול

שליחה

תיקנתי את ההודעה הראשונה
עכשו הבעיה הסתדרה?

nisim1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

מה היייתה הבעיה ומה תוקן בדיוק

rmysknzy פותח השרשור
טרול
טרול

שליחה

זה המידע הנכון

והגרסת ריפו המעודכנת של kodi cat שנמצא בקודי באזור של התקנה ממאגר ההרחבות, היא 1.0.0, אם כתוב לו פחות מזה אז עדיף לעדכן את גרסת ההרחבה, עושים כמו שכתבתי קודם אבל במקום לבחור בפתיחה אז לבחור בעדכון.
וגרסת הויזארד המעודכנת של kodi cat שנמצאת בקודי באזור של הרחבות תוכנות, היא 2.9, אם כתוב לו פחות מזה אז עדיף לעדכן את גרסת ההרחבה, עושים כמו שכתבתי קודם אבל במקום לבחור בפתיחה אז לבחור בעדכון.

rmysknzy פותח השרשור
טרול
טרול

שליחה

עוד עידכון

גרסאות חדשות לבילדים KodiCat Eminence MOD 17.6 (v2.5) & 18.2 (v1.4)
√ עדכון גרסה להרחבה Destiny (הוספת מקורות, תיקון באגים ושינוי הגדרות).
√ עדכון גרסה ומקורות להרחבה Seren.
√ עדכון גרסה ונגנים להרחבה OpenMeta.
√ עדכון ריפו, גרסה ומודלים להרחבה 13Clowns.
√ עדכון תפריטים של אריחי סרטים וסדרות.
√ שינוי (זמני) להגדרות תצוגה לחלון סריקת מקורות לתצוגה קלאסית להרחבות One-Click ו-destiny (נתון לשינוי בהגדרות הרחבה).
√ הסרת והחלפה מספר הרחבות וריפו בבילדים.
(לידיעתכם: ישנם מספר הרחבות שנמצאים בבילד כסוג של "התקנה בלחיצה" באמצעות קיצור דרך בתפריטי הבילד, וזאת על מנת לא להעמיס בהרחבות שלא נחוצות עבור כולם).
איטיות חריגה בפרט תחת קודי 18 הוחלט לנסות, להקדים ולשנות מספר דברים מעט אחרת. בגדול הדגש הגדול הוא יותר על הסרה של מספר הרחבות קטן ושינוי הגדרות לחלק מההרחבות. עשינו את המקסימום שניתן בשלב הזה, הבילד עצמו שוקל כ-170 מגה בלבד שזה פחות בהרבה מהעבר. חשוב לציין כמובן שקודי 18 בפני עצמה כבדה משמעותית מקודי 17.6 והאיטיות מורגשת בפרט על מכשירים בסיסים, במערכות מתקדמות כמו מחשבים וסטרימרים מתקדמים הדבר הרבה פחות מורגש ועובד יציב יותר. בסופו של דבר לא הכל ומתחיל מסתיים בבילד לבדו. אנו תקווה שזה יעזור במעט, במידה ולא אנו ממליצים לחזור לקודי 17.6 עד שלכל הפחות קודי 18 תתעדכן ותתייצב יותר בעתיד.

nisim1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

יש לי 2 סטרימרים 1 התקנתי התקנה נקיה השהי קודי קאט גירסה 1.2 שרוצה לעשות עידכון אומר ניכשל האם למחוק ולעשות חדש

rmysknzy פותח השרשור
טרול
טרול

שליחה

nisim1 כתב:יש לי 2 סטרימרים 1 התקנתי התקנה נקיה השהי קודי קאט גירסה 1.2 שרוצה לעשות עידכון אומר ניכשל האם למחוק ולעשות חדש
...
·
אפשר לנסות.

בקרוב יהיה לוויזארד הזה בפעולה גם בילד מסוג Aura גרסת ה 1.0, כנראה שהסקין הזה יתאים רק לקודי מגרסה של 18.
נערך לאחרונה על ידי rmysknzy ב 29/05/2019 5:36, נערך פעם 1 בסך הכל.

rmysknzy פותח השרשור
טרול
טרול

שליחה

שוחרר בילד חדש

זו ההודעה המקורית בנושא,

💥 שחרור בילד חדש - KodiCat Aura 18 v1.0 💥

אנו מתכבדים להוסיף בילד חדש לקודי 18 בשם "KodiCat Aura 18".
הבילד מבוסס על הסקין Aura מבית היוצר של הסקין המוכר והוותיק Eminence 2.
הבילד עצמו מזכיר את תצוגות נטפליקס השונות. הסקין מרהיב ביופיו עם תצוגות מאוד מיוחדות, דינמיות ונוחות למשתמש.
הסקין בהשוואה לאמיננס דיי זהה מבחינת משאבי מערכת, אך עם זאת נדרשת המתנה קצרה של מספר דקות בכל הפעלה של הקודי כמו בכל בילד כמעט (תלוי במכשיר ובמהירות הרשת) על מנת שכל ההרחבות, הווידג'טים, והתמונות יטענו בצורה תקינה ומלאה. אנו לא ממליצים להתקין את הבילד על מכשירים חלשים.
הבילד שוקל כ-130 מ"ב בלבד נכון לשחרור זה ואנו נשתדל לשמור ככל שאפשר גם בעתיד על משקלי בילדים סבירים,
בגדול אין הרבה מה להוסיף הדגש המרכזי כאן הוא הסקין השונה משאר ההרחבות השוטפות שהרוב מכירים. מוזמנים להתרשם.

✅ רשימת שינויים/עדכונים:
√ רוב ההרחבות הטובות והמוכרות הועתקו מהבילדים הוותיקים שלנו לכן בנושא זה אין ממש חדש.
√ חלק מההרחבות הפחות פופולריות מגיעות עם אופציה "להתקנה בלחיצה" מאשר שיהיו מותקנות מראש ועל ידי כך לחסוך במשקל הבילד בהתקנה הראשונית.
√ בין ההרחבות הקיימות והפופולריות שמתוחזקות ומתעדכנות באופן שוטף נמצאות ההרחבות כמו One-Click הנוקם, ו-Destiny (הרחבה חדשה יחסית עם מגוון גדול של תוכן ומקורות מכל סוג כמעט שעושה כותרות באתרי ההרחבות העולמיים).
√ מעבר לזה ישנם את ההרחבות וידאו הרגילות כמו 13Clowns, Dragon ו- Seren.
√ בונוס נוסף שנכנס לאחרונה בבילדים רשימות/הרחבות Jen שמובילות למספר הרחבות נוספות כמו magic Dragon, Monster Munch ועוד כמה.
√ כמו כן הוספנו מספר הרחבות מוזיקה נוספות מעבר לברירת מחדל הקבועות שקיימות להתקנה גם הם בלחיצה.
√ תחת הרחבות תוכנה נמצאת הרחבה בשם kodi Cleaner.
רצוי ומומלץ אחת לזמן מה (תלוי בהיקף השימוש בקודי) להריץ אותה על מנת לנקות כל מיני קבצים זמניים (ניקוי עמוק), הניקוי הזה הוא רק של קבצים של קודי.

מי שכבר התקין את הויזארד של קודי קאט, ורוצה להתקין את הבילד הזה, אז הוא נכנס להרחבת תוכנות, ושם בוחר ב
Kodi Cat Wizard
ושם הוא בוחר באפשרות של פתיחה,
ושם הוא בוחר באפשרות התקנות בילדים, ומחפש את האפשרות של
KodiCat Aura 18

rmysknzy פותח השרשור
טרול
טרול

שליחה

(06.06.2019) - עדכונים מהירים לבילד - KodiCat - Eminence Mod 17.6 & 18
רשימת שינויים/עדכונים:
√ ביטול הווידג'ט של YouTube Music מאריח מוזיקה שנותן הודעת שגיאה כתוצאה מתקלה. כרגע אריח המוזיקה הוא ללא ווידג'ט אלא עם תמונת רקע בלבד.

חזור אל “תוכנה - KODI”