בעיה עם חיבור Panasonic EX400 למחשב

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
OMRi1712 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן חברים, קיבלתי Panasonic EX 400 בגודל 49'' שהחליפה פנסוניק אחרת ישנה יותר שהייתה מחוברת למחשב.

עם הטלוויזיה הישנה הכל היה עובד כמו שצריך, הייתי יכול לשכפל את המסך או להרחיב וכל האופציות היו עובדות בלי שום בעיה כבר שנים.

כשחיברתי את החדשה עם אותו כבל בדיוק המחשב מזהה אותה, רק בטלוויזיה עצמה אני רואה שלט של No signal. יציאת הHDMI עובדת (בדקתי עם הממיר) והכבל גם לא הבעיה.

כשאני עובר בין כניסות בטלוויזיה בין הממיר לבין המחשב (הממיר על HDMI 1 והמחשב על HDMI 2) המסך של המחשב כובה לשניה ונדלק שוב אך בטלוויזיה עדיין אין אות.

מה יכולה להיות הבעיה?

עריכה:

*
ניסיתי עכשיו לנתק את חיבור ה HDMI מהמחשב הנייח ולחבר למחשב נייד וזה כן עובד, אז אני מעריך שזה קשור איכשהו להגדרות כרטיס המסך של הנייח.

הכרטיס הוא 1060GTX.

ניסיתי לראות מה קורה כשאני מנתק את המסך של המחשב ומשאיר רק את הטלוויזיה מחוברת, ואני כן רואה את המחשב עולה בטלוויזיה אבל רק עד השלב שהווינדוס עולה, לאחר מכן שוב No Signal.

*
נערך לאחרונה על ידי OMRi1712 ב 20/05/2019 19:53, נערך פעם 1 בסך הכל.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

@OMRi1712
·
תנסה להגדיר רזולוציה של 1920x1080 @ 60Hz בוינדוס עבור הטלוויזיה.

OMRi1712 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

ניסיתי, עדיין לא עובד.

OMRi1712 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

@TheCoolest
·

ניסיתי עכשיו לנתק את חיבור ה HDMI מהמחשב הנייח ולחבר למחשב נייד וזה כן עובד, אז אני מעריך שזה קשור איכשהו להגדרות כרטיס המסך של הנייח.

הכרטיס הוא 1060GTX.

OMRi1712 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

ניסיתי לראות מה קורה כשאני מנתק את המסך של המחשב ומשאיר רק את הטלוויזיה מחוברת, ואני כן רואה את המחשב עולה בטלוויזיה אבל רק עד השלב שהווינדוס עולה, לאחר מכן שוב No Signal.

יש למישהו רעיון?

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4633
נתן תודות: 136 פעמים
קיבל תודות: 669 פעמים

שליחה #6 

@OMRi1712
·
אם רואים את תהליך העליה ואחרי זה הסיגנל נעלם - בהחלט נראה שזה קשור להגדרות ווינדוס. (אולי הטלויזיה בכלל HD Ready)
תנסה להגדיר בווינדוס את ההגדרות הכי מינימליות שהוא מסוגל להציג - ואז לחבר למחשב.
אם לא עובד - תנסה להעלות את ווינדוס ב-safe mode.
אם כן עובד - תנסה כל פעם להעלות טיפה את ההגדרות, עד שאתה מוצא את מה שלא עובד. ואז תישאר באחד לפני (שעדיין כן עובד).

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”