לא רואה את קוד האבטחה בכניסה לאתר
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
בדרך כלל עובד. לא ניסיתי על ויסטה..
תעשה לחצן ימני פרופרטיז על התמונה ותוריד את התמונת אבטחה למחשב ובמחשב תשנה את הסיומת לJPG.
תעשה לחצן ימני פרופרטיז על התמונה ותוריד את התמונת אבטחה למחשב ובמחשב תשנה את הסיומת לJPG.
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
עוד נתונים:
1) זה לא קשור לIE7. באותו מחשב קיימת בדיוק אותה בעיה בFF.
2) כמו שאיציק אמר, אי אפשר לשמור מה שלא קיים. מה שכן, לקחתח את הקישור לתמונה וניסיתי להוריד אותה ישירות. קיבלתי:
[left]
Parse error: syntax error, unexpected '{' in /home/homethtr/domains/hometheater.co.il/public_html/modules/Your_Account/index.php on line 887
[/left]
1) זה לא קשור לIE7. באותו מחשב קיימת בדיוק אותה בעיה בFF.
2) כמו שאיציק אמר, אי אפשר לשמור מה שלא קיים. מה שכן, לקחתח את הקישור לתמונה וניסיתי להוריד אותה ישירות. קיבלתי:
[left]
Parse error: syntax error, unexpected '{' in /home/homethtr/domains/hometheater.co.il/public_html/modules/Your_Account/index.php on line 887
[/left]
משה
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
זו בדיוק אותה הודעת שגיאה שאני מקבלת שאני מנסה להתנתק מהאתר יש לי XP - אני לא חושבת שזה נובע מהVISTA
עפר מה אתה אומר על זה?
עפר מה אתה אומר על זה?
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78860
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
היה אתמול באג באחד מהמודולים באתר (כתוצאה משינוי שערכתי בו).
josef_he דיווח לי על התקלה בתזמון מושלם (דקה לפני שהייתי מושבת לכל שאר היום) והספקתי לתקן אותו
כתוצאה מהבאג לא היה ניתן להתחבר מחדש לאתר אתמול (זה לא היה קשור ספציפית ל-VISTA) או להירשם לאתר.
זה צריך להיות תקין כעת.
בדקתי ליתר ביטחון וב-VISTA הקוד עובד כרגע.
josef_he דיווח לי על התקלה בתזמון מושלם (דקה לפני שהייתי מושבת לכל שאר היום) והספקתי לתקן אותו
כתוצאה מהבאג לא היה ניתן להתחבר מחדש לאתר אתמול (זה לא היה קשור ספציפית ל-VISTA) או להירשם לאתר.
זה צריך להיות תקין כעת.
בדקתי ליתר ביטחון וב-VISTA הקוד עובד כרגע.