המכשיר סיפק אותי כמו שצריך אבל לאחרונה המון באגים מוזרים כמו ריסטים בזמן צפיה ביוטיוב או השלט לא מדליק את הסטרימר (באג שמצריך לנתק ולחבר את המיבוקס - קורה מאז שקניתי את המכשיר)
שמתי לב שבארץ אין כמעט אפשרויות, את השילד לא מיבאים באף חנות מוכרת.
אז לצערי נשארתי עם הMiBox S שהוא דגם חדש יותר אבל יכול לגרום לאותם בעיות או Apple TV 4K (אני עם מכשיר של אפל).
מה הייתם ממליצים? שווה לחכות שבועיים להזמנה של שילד חדש? או להסתפק בMiBox S ולקוות שלא יהיו בעיות.
מעוניין לאחר כמעט שנתיים לשדרג את הMiBox שלי.
- חיבה_לריבה
-
- חבר פעיל

- תגובות: 64
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
אם אתה לא לחוץ תקציבית אז הבחירה הקלה היא לקנות שילד. המשלוח מnewegg לדוגמא הרבה פחות משבועיים, המשלוח של 2-3 ימי עסקים עולה 5 שקלים יותר.
אם אתה מעדיף לחסוך אז המיבוקס אופצייה רק אם אתה מתכנן לנגן רק יוטיוב ונטפליקס כי רימקסים עם ביטרייט גבוה הוא פשוט לא סוחב
אם אתה מעדיף לחסוך אז המיבוקס אופצייה רק אם אתה מתכנן לנגן רק יוטיוב ונטפליקס כי רימקסים עם ביטרייט גבוה הוא פשוט לא סוחב
·לבסוף הלכתי על הATV 4K. די מרוצה במיוחד מהAirPlay והסטרימים של Apple Music ישירות לSoundbar.חיבה_לריבה כתב:אם אתה לא לחוץ תקציבית אז הבחירה הקלה היא לקנות שילד. המשלוח מnewegg לדוגמא הרבה פחות משבועיים, המשלוח של 2-3 ימי עסקים עולה 5 שקלים יותר.
אם אתה מעדיף לחסוך אז המיבוקס אופצייה רק אם אתה מתכנן לנגן רק יוטיוב ונטפליקס כי רימקסים עם ביטרייט גבוה הוא פשוט לא סוחב...
האיכות של יוטיוב שם נתקעת ב1080p, הבנתי שזה בעיה מוכרת ולא הולכים לטפל בה.. קצת מבאס. (מזל שהאפליקציה המובנית בסמארט של סמסונג נותנת 4K)
גם המחסור בKodi עדיין משאיר את המיבוקס על המדף..
אבל באופן כללי החוויה והשלט מכסים על זה. אני חושב שעשיתי את הבחירה הנכונה. לך תדע לכמה זמן היה שורד לי המיבוקס השני.