תופעת פסים בנסוניק 700
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78895
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
אני חושב שכיול משפר את המצב, אבל בגדול אני לא חושב שיש פיתרון גורף לתופעה - היא חלק מהטכנולוגיה עליה המקרן מבוסס.
אשר, קרא את השרשור הבא, הוא ענק אבל נראה שיש בו חומר טוב. קח לדוגמא את ההודעה השלישית (של zxlr8 ). אני לא בעל מקרן כזה בעצמי אבל פעם נתקלתי בנושא הזה.
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=465849
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=465849
משה
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- orenfe
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
אשר שלום
יש לי גם כן את המקרן המדובר והיתה לי בדיוק אותה בעיה. הבעיה ניתנת לפיתרון כמעט מוחלט ללא צורך בשידרוג תוכנה (דרך אגב יש לך את הגירסה האחרונה)
תיכנס לשירשור ב AVS forum דרך הלינק שנתן לך moco בהודעה הקודמת, ותמצא את ההודעה הרביעית של משתמש בשם TraderGordo.
בהודעה שלו תחת התמונה של התפריט של המקרן ישנו סעיף 4 שנקרא "flicker tweak". עקוב אחר ההוראות המפורטות שם ובעיית ה VB תגיע לקיצה.
אני ניסיתי את זה ולאחר 5 דקות של עבודה השיפור באיכות התמונה מדהים, הפסים נעלמו כלא היו ורק אם ממש ממש מתאמצים ניתן לעיתים רחוקות להבחין בהם בסצינות מסוימות. אני בטוח שאם הייתי משקיע יותר מ 5 דקות הייתי מגיע לתוצאה טובה יותר.
יש לי גם כן את המקרן המדובר והיתה לי בדיוק אותה בעיה. הבעיה ניתנת לפיתרון כמעט מוחלט ללא צורך בשידרוג תוכנה (דרך אגב יש לך את הגירסה האחרונה)
תיכנס לשירשור ב AVS forum דרך הלינק שנתן לך moco בהודעה הקודמת, ותמצא את ההודעה הרביעית של משתמש בשם TraderGordo.
בהודעה שלו תחת התמונה של התפריט של המקרן ישנו סעיף 4 שנקרא "flicker tweak". עקוב אחר ההוראות המפורטות שם ובעיית ה VB תגיע לקיצה.
אני ניסיתי את זה ולאחר 5 דקות של עבודה השיפור באיכות התמונה מדהים, הפסים נעלמו כלא היו ורק אם ממש ממש מתאמצים ניתן לעיתים רחוקות להבחין בהם בסצינות מסוימות. אני בטוח שאם הייתי משקיע יותר מ 5 דקות הייתי מגיע לתוצאה טובה יותר.
- oferlaor
- מנהל

orenfe,
אם תוכל - יכול להיות נחמד לתרגם את המאמר (עם קרדיט מלא) ולשים כאן באתר. מה דעתך להירתם למשימה?
אם תוכל - יכול להיות נחמד לתרגם את המאמר (עם קרדיט מלא) ולשים כאן באתר. מה דעתך להירתם למשימה?
- oferlaor
- מנהל