Barista Express - או Bambino plus

פורום מכונות קפה ידניות (לא אוטומטיות), ומטחנות קפה
שלח תגובה
אוריה פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2806
נתן תודות: 187 פעמים
קיבל תודות: 63 פעמים

שליחה #1 

היי,

אני מתלבט בין שתי מכונות.
הראשונה זו מכונה SES875 והשניה הקטנה יותר במבינו פלוס.
שימוש שלי - אספרסו וקפוצינו. מחפש נוח קל ופשוט.

מה דעתכם ?

yanivro
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 32
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

@אוריה
שתיהן מכונות עם ביקורות טובות.
הבריסטה אקספרס באה עם מטחנה מובנית כך שלא תצטרך לרכוש מטחנה בעלות לא מבוטלת וזו אחת מהסיבות שהיא גם עולה יותר.
בעוד שהבמבינו בעלת הקצפה אוטומטית עם חיישן טמפרטורה, יש לה גם תרמובלוק חדש שמביא את המכונה לטמפרטורת עבודה תוך 3 שניות.
יש ברשת המון סקירות וחוות דעת מפורטות על שתיהן כמו גם על כל המגוון של Breville/sage.

detailer
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1217
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

שליחה #3 

היתרונות של הבמבינו פלוס הוא הם ההקצפה אוטומטית וזמן ההמתנה הקצר מאוד בין חליטה להקצפה או להיפך, החיסרון הוא שאין מטחנה משולבת וסלסלות ללא מגבר קרמה
עם מטחנה לצד הבמבינו אתה יכול למעשה לטחון את הפולים ולהקציף במקביל את החלב בצורה אוטומטית.
בנוסף, אחרי ההקצפה,הבמבינו מנקה את צינור ההקצפה בצורה אוטומטית שזה די מגניב לדעתי.

אוריה פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2806
נתן תודות: 187 פעמים
קיבל תודות: 63 פעמים

שליחה #4 

אז אני מבין שאם אבחר בבמבינו אהיה חייב מטחנה שזה עוד מכשיר חשמלי על השיש ולמי יש מקום... אבל אם אבחר את הבריסטה אוותר על פונקציית ההקצפה האוטומטיות כולל ניקוי שזה אחלה.
מה שאומר שאהיה חייב להתפשר.
לא קל להחליט

detailer
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1217
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

שליחה #5 

אני לא בטוח שהבמבינו פלוס +מטחנה רחבות יותר מהבריסטה אקספרס, זה תלוי כמובן במטחנה כי הבמבינו פלוס צרה יחסית.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35089
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #6 

אוריה,
ניקוי הצינור הקצפה זה בסה"כ "השפרצה" של קיטור לחצי שנייה, לא הייתי מכניס את זה ל-"רשימת התפשרויות"

לטעמי מכשיר חשמל נוסף על שיש צפוף (לא לכולם יש בעיה כזו) זה יותר בעיה,שלא לדבר על עלות מטחנה שעלולה להיות יקרה מאוד.
הייתי מחכה עם זה לאחרי שתחליט שבא לך להשקיע ולהתמקצע בתחום או שסתם תגלה שאתה אנין טעם בקפה שלך

שלח תגובה

חזור אל “מכונות קפה ידניות ומטחנות”