אז אחרי שגיליתי שכרטיס הקול במחשב של הסלון לא מוציא 5.1 דרך היציאה האופטית למרות שהוא אמור להוציא (פשוט לא קיימת אפשרות כזאת בהגדרות של ההתקן), רכשתי כרטיס קול חיצוני USB של חברת CSL מאמזון גרמניה. הכרטיס מבטיח 7.1 ויש לו יציאה אופטית שזה מה שאני צריך כי המגבר ישן יחסית. הגיע הכרטיס (מתחבר USB) אבל לאחר התקנה מתברר כי אין אמת בפרסום ובהגדרות שלו יש רק סטריאו ואין 5.1. ...ממש ממש מבואס. מישהו מכיר את כרטיס בקול המדובר ? אולי חסרה לי הגדרה נוספת? אשמח לעיצות מבואס ואובד עיצות...
תודה רבה
כרטיס קול CSL לא מוציא 5.1
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10921
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1945 פעמים
אם המחשב לא פרה היסטורי, היציאה הדיגיטאלית צריכה להוציא 5.1.
אתה צריך להתקין את הדרייבר מאתר היצרן של כרטיס הקול, ולא להשתמש בדרייבר שמייקרוסופט מתקינה לבד ע"י הזיהוי וההתקנה האוטומאטית של חלונות.
אם אתה שואל אם מישהו מכיר את כרטיס הקול, לפחות תן קישור אליו...
אתה צריך להתקין את הדרייבר מאתר היצרן של כרטיס הקול, ולא להשתמש בדרייבר שמייקרוסופט מתקינה לבד ע"י הזיהוי וההתקנה האוטומאטית של חלונות.
אם אתה שואל אם מישהו מכיר את כרטיס הקול, לפחות תן קישור אליו...
מתוסכל
https://www.amazon.co.uk/CSL-8-channel-simultaneous-recording-equipment/dp/B01HM5KP5A
הנה הקישור לכרטיס שרכשתי. הchipset שעליו הוא cm6206 כמובן שהתקנתי את הדריברים שהגיעו איתו ו...שום דבר.מעביר רק סטריאו. חיפשתי גם ברשת ולא מצאתי אגב כרטיס הקול שיש לי על לוח האם הוא של realtek . מצאתי גם את הchipset שלו והורדתי מהאתר של realtek את הדריברים הלכאורה עדכניים אבל עדיין שום דבר. זה מצב הזוי. אני שוקל לרכוש סטרימר רק כדי שאוכל לשמוע סראונד ...הצילו....
הנה הקישור לכרטיס שרכשתי. הchipset שעליו הוא cm6206 כמובן שהתקנתי את הדריברים שהגיעו איתו ו...שום דבר.מעביר רק סטריאו. חיפשתי גם ברשת ולא מצאתי אגב כרטיס הקול שיש לי על לוח האם הוא של realtek . מצאתי גם את הchipset שלו והורדתי מהאתר של realtek את הדריברים הלכאורה עדכניים אבל עדיין שום דבר. זה מצב הזוי. אני שוקל לרכוש סטרימר רק כדי שאוכל לשמוע סראונד ...הצילו....