רשת קווית בכל הבית, אינטרנט סיבים אופטיים (עד 1000MB) ומקבל 100MB בחדרים
אהלן,
אני די בבעיה מבחינת מהירות האינטרנט בחדרים ואולי כאן אצליח למצוא תשובה מהמומחים.
הראוטר הוא של TP LINK מדגם VR600, מחובר בחיבור ישיר למחשב נייח שאכן מקבל מהירות של 900MB לשניה.
העברתי תשתית קווית בכל החדרים בבית דרך ארון תקשורת שם נמצא סוויץ' של EDIMAX מדגם ES-5800G V3
קישור למפרט
שלפי הנתונים אמור להעביר גם עד 1000MB לשניה.
החוטים שעוברים בארון תקשורת חוברו עם קונקטורים לפי הסדר הבא:
ומצד שני לשקעים בקיר (Gewiss) לפי הסדר הבא:
תודה רבה לכל העוזרים.
אני די בבעיה מבחינת מהירות האינטרנט בחדרים ואולי כאן אצליח למצוא תשובה מהמומחים.
הראוטר הוא של TP LINK מדגם VR600, מחובר בחיבור ישיר למחשב נייח שאכן מקבל מהירות של 900MB לשניה.
העברתי תשתית קווית בכל החדרים בבית דרך ארון תקשורת שם נמצא סוויץ' של EDIMAX מדגם ES-5800G V3
קישור למפרט
שלפי הנתונים אמור להעביר גם עד 1000MB לשניה.
החוטים שעוברים בארון תקשורת חוברו עם קונקטורים לפי הסדר הבא:
ומצד שני לשקעים בקיר (Gewiss) לפי הסדר הבא:
תודה רבה לכל העוזרים.
שכחתי לציין שבחיבור ישיר בין הראוטר למחשב (ללא מעבר לארון תקשורת) אני מקבל מהירות הורדה של 900MB לשניה והעלאה של 100MB לשניה.
כל שאר החדרים שמחוברים דרך ארון תקשורת מקבלים מהירות הורדה והעלאה של 100MB לשניה.
תודה רבה
כל שאר החדרים שמחוברים דרך ארון תקשורת מקבלים מהירות הורדה והעלאה של 100MB לשניה.
תודה רבה
@salinas
·לא אמור לקרות, כל פורט במתג פועל בנפרד ויכול להיות במהירות שונה משאר הפורטים (10/100/1000)
אתה יכול לראות בלינק ספיד מה-PC באיזה קצב הוא הצליח להתחבר למתג, כנראה שמכל התקן אחר אפשר גם..
אם יש בעיה תנסה לבודד איזה כבל עושה את הבעיה ואיך משפיע על המתג
·לא אמור לקרות, כל פורט במתג פועל בנפרד ויכול להיות במהירות שונה משאר הפורטים (10/100/1000)
אתה יכול לראות בלינק ספיד מה-PC באיזה קצב הוא הצליח להתחבר למתג, כנראה שמכל התקן אחר אפשר גם..
אם יש בעיה תנסה לבודד איזה כבל עושה את הבעיה ואיך משפיע על המתג
תודה רבה לכל העוזרים, עברתי כבל כבל וניסיתי לעלות על התקלה ובסוף ראיתי שהכבל הראשי (זה שמוביל מהראוטר לסוויץ') לא מחובר לפי התקן שבתמונות שהעליתי בתחילת הפוסט - גם בשקע וגם בקונקטור.
עכשיו הבעיה סודרה.
תודה רבה לכולם!
עכשיו הבעיה סודרה.
תודה רבה לכולם!