מה קרה למבקרי האודיו

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
sts1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 30
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #1 

בתקופה האחרונה בשיטוט באינטרנט ומגזינים של אודיו שמתי לב לשינויי מגמה בכל מה שקשור לרמקולים של קליפש פתאום כל המבקרים שקטלו את קליפש וטכנולוגיית השופר שלהם מהללים את הרמקולים וטוענים שסתם הייתה להם דיעה קדומה ושהם מכים על חטא ושהרמקולים מספקים חוויית סאונד מדהימה ואני מדבר על המבקרים החשובים ביותר בתעשייה ממש חומר למחשבה

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5178
נתן תודות: 1068 פעמים
קיבל תודות: 702 פעמים

שליחה #2 

רמקולים זה עניין של טעם, או שאתה אוהב אותם
או שמשלמים לך להגיד שהם טובים.
Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7405
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #3 

ובזה ויקטור סיכם את העניין . גדול ...... אבל צודק
Sony 1040
Monitor mass

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7659
נתן תודות: 488 פעמים
קיבל תודות: 887 פעמים

שליחה #4 

יכול להיות שנוספו מבקרים אחרים וחדשים שכן אוהבים את הסאונד הזה.
השופר של קליפש זה לא משהו חדש, ועם השנים יש שיפורים ושינויים בטכנולוגיה של יצרנים. אם משהו מיוצר טוב ונשמע טוב אז מה מוזר בזה שהוא יקבל ביקורת טובה?

BARBIE
טרול
טרול
תגובות: 858
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #5 

לפני כמה חודשים שדרגתי את הקדמיים שלי. נכנסתי לחנות TMAUDIO ושמעתי מס' רצפתיים בתקציב 4000 עד 5000 שח. יצא לי לשמוע קליפש RP260F (נמכרים שם ב 4800 שזה מחיר מעולה ביחס ליבואן רשמי ששם 6K++). בהאזנה למוסיקה האמת נשמעו לא רע ללא סאב. ואז המוכר השמיע לי מרטין לוגאן MOTION 20 גם ללא סאב. כאן הייתה לי תחושה מבלבלת. במעבר חד מקליפש ללוגאן אתה מרגיש הבדל משמעותי באיכות המיד והגבוהים, פשוט שומעים מוסיקה ולא צצצצ ו פבפבפבפ כמו בקליפש שמספקים הרגשה של מועדון דיסקוטק ופחות אולם קונצרטים. אבל מבחינת הנמוכים הרגשתי ירידה משמעותית. וזה צפוי.

לאחר שהמוכר חיבר סאב של DALI לא זוכר איזה, בבדיקת AB נוספת בין הקליפש ללוגאן, לאחר האזנה של 20 שניות, שלפתי כרטיס אשראי ולקחתי את הלוגאנים שעלו 4500 - פחות מהקליפש... הבדל של שמיים וארץ לפחות במוסיקה, ובתנאי שיש סאב. הקליפש זה רמקול או למתלהבי קולנוע ביתי שמוסיקה לא מעניינת אותם, או לבני טיפש עשרה ששומעים ראפ ומוסיקה ים תיכונית ומעולם לא שמעו שיש דבר כזה שנקרא סאב או מוסיקה איכותית.

גם החברה עצמה משווקת את הרמקולים עם יעוד לקולנוע ביתי, וזה לא רק הצליל האגרסיבי, אלא גם המראה האגרסיבי שמושך אנשים מסויימים. למה קליפש מספקים גרילים עם הרמקולים, ממש לא ברור לי כי אף משתמש שלהם לא עושה בהם שימוש, כדי שחלילה זה לא יסטין את השופר המוזהב המכוער... חסר להם רק לוגו של חמסה...

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7659
נתן תודות: 488 פעמים
קיבל תודות: 887 פעמים

שליחה #6 

@BARBIE

BARBIE
טרול
טרול
תגובות: 858
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #7 

mulder כתב:@BARBIE

...
·

זה עוד דבר שמאפיין את הקליפש הנצילות הגבוהה מה שמקשה על מבחן av מול רמקול אחר.

ברגע שעוברים ממרטין לוגאן לקליפש גם הווליום עולה וגם הבאס הופך ליותר מודגש וזה נותן תחושה מטעה ששומעים טוב יותר.

אבל אם מאזינים למשל לגאז וקאלי עם מנוחה בין הקליפש ללוגאן למשל אז מבינים שהקליפש לא נועדו לסוג מוסיקה כזה כי הם מעייפים את האוזן ומדגישים אפקט צרימה בהברות ווקאליות של אותיות ססס וצצצצ בעיקר בקול של זמרות.

מניח שבמוסיקת פופ הם נשמעים טוב יותר. ברור שלחברה יש גם רמקולים יותר איכותיים לפחות פעם יהיה להם. היום הם מתמקדים בעיקר ברמקולים לפנים...

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9615
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 352 פעמים

שליחה #8 

לי היו קליפש heresy ועד עכשיו מצטער שמכרתי
בכל מקרה גם היום יש כמובן klipsch אצלי בסלון cf3 ואני מכור לצליל שלהם לא יודע אולי שמו חומר ממכר כמו בוופלים של שתי שקלים הטעימים האלו שמו בטוויטר שופר שלהם
בכל מקרה נהנה מהם מהlook שלהם ואיך הם נשמעים במגברים שונים !!!!הרי הם לא נשמעים אותו דבר בכל מגבר
אבל שרירים כוח ווקאליות תמיד יש והרבה
אז bring it on
וכל מי שרוצה רמקול פלצני שפתאום מקבלים הארה אלוהית (i)ששומעים אותו ומורגן פרימן יוצא מבפנים ומדבר על בודהה ואמונה באלוהים שיבושם לו

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9615
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 352 פעמים

שליחה #9 

שים לב שמים בטוויטר שופר שלהם בד לריסון הגבוהים [url=]

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”