המלצה לשלט חכם/אוניברסלי

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
steklov פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,

יש לי שלט LOGITECH 650 שכפתור אחד נפח את נשמתו.
התוכנה של LOGITECH שמתכנתת את הכפתורים כנראה פותחה ע"י תלמידים כתא א של מגמת מב"ר כך שלא ניתן לשנות את ההקצאה של הכפתור כי זה נקבע רנדומאלי (הקצאת DEVICE לפתור).

החלטתי להשתדרג לשלט יותר חכם וקניתי את ה COMPANION לאחר כ 24 שעות איתו ארזתי אותו ושלחתי חזרה לאמזון . כי שוב התכנון והתכנות של השלט כנראה נעשה ע"י אותם תלמידים מוגבלים. :evil:

כל מה שאני רוצה לעשות כגון להדליק את הטלויזה לא ניתן לעשות ללא הגדרת ACTIVITY. בACTIVITY לא ניתן להגדיר רק DEVICE אחד כך שזה מחייב אותי להגדיר גם את הממיר או מחשב ואז הכיבוי והדלקה נעשים יחד (ואם אחד מהם דלוק ושני לא אז כפתור הדלקה מכבה אחד ומדליק את השני) .
האופציה היחידה לשלוט על DEVICE זה ע"י הטלפון וזה לא משהו שהיתי רוצה לעשות.

אז נשאלת השאלה איזה שלט יוכל לתת לי את האופציה הפשוטה של לשלוט על DEVICE מבלי צורך להשתמש ב ACTIVITY ואם תהיה אופציה שכל כפתור ב LAYOUT ניתן יהי הלהגדיר כפעולה ב DEVICE אחר זה יהיה ממש התגשמות של חלום רטוב :-)

בתודה מראש
אלי

HT-Assaf
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1240
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 143 פעמים

שליחה #2 

יש כפתור device בשלט הרמוני 650, שמעביר למצב פר מכשיר ואז כל הכפתורים של המכשיר זמינים, (אלא אם כן זה בדיוק הכפתור שנפח את נשמתו).
וגם אפשר להוסיף למסך של השלט איזה כפתור וירטואלי שאתה רוצה ולהגדיר סדר של כפתורים במסך.
ההוספה גם למצב device וגם למצב אקטיביטי.

איזה כפתור התקלקל? אחד מאלה הוירטואליים?
דרך אגב, הסדר הוא לא רנדומלי, הוא לפי סדר הוספת המכשירים (תמחק מכשיר ותוסיף והוא יוסיף בסוף)

steklov פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

@HT-Assaf
את זה אני יודע (השתמשתי בשלט הזה ב 3 שנים האחרונות).
נדפק לי אחד מ 4 הכפתורים שנמצאים מסביב למסך. אם תנסה להקצות את ה DEVICES לכפתורים אלו בסדר שונה, לא תוכל - אם תרצה אשלח לך את התגובה הרישמית של LOGITECH בנושא.

ozzz
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1237
נתן תודות: 605 פעמים
קיבל תודות: 167 פעמים

שליחה #4 

גם לי היה את ה- COMPANION (קיבלתי אותו יחד עם ה-Hub) והזדעזעתי. לא ניתן לשלוט איתו על מכשיר בודד אלא רק על Activity.

עברתי ל- Ultimate (רכשתי יד שניה באיביי בגרושים). מאז החיים דבש :).

steklov פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

@ozzz
·האם ב ULTIMATE ניתן לתכנת את הכפתורים ?
לדוגמא כפתור DVR שיעשה לי SWITCH INPUT של ה TV .

spon83
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 995
נתן תודות: 166 פעמים
קיבל תודות: 108 פעמים

שליחה #6 

@steklov

כן

@ozzz
אני עברתי מ-ultimate (לאחר שהמסך התקלקל) ל-companion והאמת המעבר לא היה לי קשה מידי.

נכון חסר לי את האופציה של להפעיל timer לכיבוי המערכת מהשלט, מתגברים על זה ע"י שימוש באפליקציה.
התוספת של לחצנים פיזיים למספרים היא ממש יתרון על ה-ultimate וחסרו לי מימי ה-one (שעדיין ברשותי, אך לא יכול לשלוט על הציוד שנמצא בתוך הארון).

steklov פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

@spon83
·
אז לפי מה שאני מבין שהאופציה היחידה שלי זה לקנות 650 חדש (כפתורי המספרים הם אכן כפתורים חשובים ונמצאים הרבה בשימוש) ואם לא הית מזכיר את זה לא היתי שם לב שהם חסרים :-)

חוץ מ LOGITECH אין יצרן אחר שמציע שלטים אוניברסליים שיודעים גם ללמוד משלט אחר ולא רק דרך הקודים?

ozzz
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

steklov כתב:@ozzz
·האם ב ULTIMATE ניתן לתכנת את הכפתורים ?
...
·לא ניסיתי בעצמי אבל:

"Adjust and tweak each of your buttons.Create as many Activities as you'd like and tweak what each button does or which commands appear on the screen."

ozzz
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

@steklov
·
הבעיה העיקרית ב companion היא שלא ניתן לשלוט איתו על מכשיר ספציפי בודד.

spon83
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 995
נתן תודות: 166 פעמים
קיבל תודות: 108 פעמים

שליחה #10 

@steklov

ממה שידוע לי ה-650 הוא שלט מעולה (היה לחבר).

השאלה אם אתה צריך שלט שיודע להתממשק עם ה-HUB של Logitech, אז הבחירה שלך היא בין:
Logitech Elite
Logitech Ultimate
Logitech Companion
(בסדר יורד לפי ה-line up של החברה)

אם אתה לא צריך את ה-HUB לך על ה-650 או על אחד מהמבחר של חברת One For All, ששמעתי עליהם דברים טובים (כולל יכולת למידה משלט אחר או קוד מוצר)

steklov פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #11 

@ozzz
·
את זה כבר גיליתי בדרך הכואבת :-(

steklov פותח השרשור
חבר פעיל