אורך חיים מרכך
-
Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
היי
האם למרכך ולשרף בפנים יש אורך חיים ?
תיקנתי את המכונה ונאמר לי שהשרף מתחיל להתפורר אחרי זמן מה (המרכך שלי בן 8-9)
והוא מה שתוקע את המשאבה וכאלה.
הגיוני ?
אגב, הציעו לי להעבור למערכת סינון של בריטה, מעבר לזה שזה יקר מאוד (מערכת 550 ופילטר פעם בשנה 350), האם יש הצדקה ?
האם למרכך ולשרף בפנים יש אורך חיים ?
תיקנתי את המכונה ונאמר לי שהשרף מתחיל להתפורר אחרי זמן מה (המרכך שלי בן 8-9)
והוא מה שתוקע את המשאבה וכאלה.
הגיוני ?
אגב, הציעו לי להעבור למערכת סינון של בריטה, מעבר לזה שזה יקר מאוד (מערכת 550 ופילטר פעם בשנה 350), האם יש הצדקה ?
אצלי , בנוסף למרכך הגדול שמתחת לכיור, יש מרכך קטן בתוך המכונה על הצינור. כזה שעולה כמה שקלים. לדעתי בכך אתה מונע מעבר חלקיים כפי שהוזהרת מהם.
וחוץ מזה תנסה למצוא מקום לקנות את החומר עצמו. אם המרכך עולה בסביבות 350 ש"ח אז החומר אמור לעלות לא יותר מידי ושווה להחליף. תשאל בקפה רות. הם מייבאים מרככים כאלה.
וחוץ מזה תנסה למצוא מקום לקנות את החומר עצמו. אם המרכך עולה בסביבות 350 ש"ח אז החומר אמור לעלות לא יותר מידי ושווה להחליף. תשאל בקפה רות. הם מייבאים מרככים כאלה.
- omridabbah
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
- נתן תודות: 165 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
היו פה הרבה דיונים על יעילות המרכך , ומלבד זמן יש לחומר הפנימי שנקרא שרף מספר מחזורי ריענון מוגבל ,
אני לא יודע אם זמן או ריענונים הם הגורמים בסופו של דבר לשרף להתפורר , אבל לי זה נשמע שזה כבר דרוש החלפה.
מהזיכרון שלי עלות שרף למרכך תעלה כ 200 שקל , למרכך בן 8-9 זה כבר לא כזה משתלם להחליף.
הייתי כבר שוקל ומעדיף לקנות מרכך חדש.
אני לא יודע אם זמן או ריענונים הם הגורמים בסופו של דבר לשרף להתפורר , אבל לי זה נשמע שזה כבר דרוש החלפה.
מהזיכרון שלי עלות שרף למרכך תעלה כ 200 שקל , למרכך בן 8-9 זה כבר לא כזה משתלם להחליף.
הייתי כבר שוקל ומעדיף לקנות מרכך חדש.