נכנס הג'וק של השדרוג בראש (לא יודע למה הפעם) והחלטתי לבחון שדרוג של הקדמיים הגבוהים שלי שמשמשים בפסקולים רלוונטיים כרמקולי אטמוס.
התכתבות קטנה עם דור בשבוע שעבר:
אני: דור, מה הולך ? יש SVS Prime Elevation Black Ash במלאי ? אני שוקל להתחדש בהם...
דור: בתור מה ?
אני: קדמיים גבוהים.
דור: (שולח תמונה של התקנה שבוצעה עם 3 כאלו לבנים מקדימה בתקרה + רמקולים "מסביב" לא פראיירים בכלל).
אני: וואו !! ומציין כי אצלי הם יותקנו על הצד
דור: אששש
אני: יאללה, שכנעת, חחח...
ובינינו, על מי אני עובד ?! כנראה באתי כבר מבושל בראש עם השדרוג.
זה היה בשבוע שעבר ועד היום התאפקתי ללכת לאסוף אותם.
הסיבה: חיכיתי שיגיע המשלוח של הסאבים מהרכישה הקבוצתית שהייתה לפני חודש, בשביל לעשות איסוף קטן לכמה חבר'ה מהצפון שהתחדשו להם בכאלה ואחרים.
הגעתי ב-17:00, העמסה קלה וזריזה של כל הקרטונים ואז חזרתי לחנות.
אין כמו לראות באגז' מפוצץ ב-SVS !!
הפעם, גם עשיתי סשן האזנה קצר.
בחדר הקטן: זוג SVS Prime Sat לבנים יפייפיים, משולבים עם SB2000 ומחוברים למגבר החדש של SVS, ה- Prime Wireless Soundbase. פאק !! יש לדבר הקטן הזה ווליום מטורף ומדוייק. תענוג !!
באולם הגדול (משמאל לקופה): זוג Prime Wireless Speaker System בצבע שחור גלוס, מחוברים ל- SB1000 לבן. מאי הזרים אודיו באלחוטי לרמקולים מהפלאפון שלו.
האמת - מרשים !! מאוד !! הרמקולים הקטנים האלו הצליחו למלא את כל החלל של האולם, כאילו מבלי להתאמץ ושוב בצורה מדוייקת. חייבים לשמוע את זה באוזניים.
אם המוצר הזה ימונף נכון שיווקית, לדעתי אפשר להגיד ביי ביי לכל הסאונד-ברים. ולבטח הוא יכול להחליף בשקט את כל מי שרוצה לקבל סאונד עשיר / מלא מבלי "לקבל בראש" מהאישה.
הרמקולים יחסית קטנים ולא תופסים את העין ובקלות יכולים להשתלב במזנון, חדר מגורים, בצידי המחשב וכו'.
דור אמר שיהיה גם תמחור של יחידה בודדת (בדומה לסונוס).
באולם על הספה: האזנה ל-2.1 ערוצים, פוקאל שמחובר ללינגדורף, בשילוב הסאב שלי (SB3000). תענוג לאוזניים !!
אבל פה אנחנו מדברים על סדרי גודל אחרים של מחיר וציוד נוסף שרחוקים מאוד מה-VFM שיש בסטאפ הנוכחי שלי של SVS (אולי בדירה הבאה, אפשר להמשיך לחלום לבינתיים).
הגענו לשעה 18:00, יאללה - חייבים לקפל.
"נשיקות וחיבוקים", שלום ולהתראות.
אז דור / מאי - שוב תודה !! אין על לבקר אצלכם ולראות את הררי ה-SVS שיש בחדר ממתינים לאיסוף ואת התקתוק בשירות שאני והאחרים "מהצפון" קיבלו.
לגבי ההתחדשות האישית שלי, כידוע יש לי דרישות נודניקיות עד שאני מוצא את מה שאני מחפש.
חיפשתי משהו שונה והרמקולים הזוויתיים תפסו לי את העין.
מספר השוואות ברשת, קריאה של חוות דעת וסרטוני יוטיוב - ותובנה שאין מתחרה אמיתי לרמקול הזה.
העובדה שניתן לתלות אותו על הצד - סגרה מבחינתי את הסיפור.
ההתקנה כנראה תיאלץ לצערי לחכות מספר ימים בגלל לו"ז צפוף משהו השבוע.
ואז כמובן יהיו רשמי האזנה מפורטים בנוהל.
שמח שהמוניטור אודיו עדיין לא נמכרו ככה אוכל לעשות השוואה ראש בראש (והמוניטורים לא פראיירים בכלל).
נעבור לתמונות לקינוח.




