התקנת טיוי LG 65
שלום ובשורות טובות ,
היום התחדשתי בטיוי LG 65SK8500Y התבקשתי על ידי המובילים לרכוש מהם זרוע לטיוי בסכום של כ-700 ש"ח ובמידה והם מתקינים זרוע שאני רכשתי הם דרשו 350 ש"ח בגין ההתקנה על אף ששילמתי למפיץ פי1000 149 ש"ח כולל התקנה קירית למרות זאת ועל אף שויתרתי על המתקן שהביאו אתם ,לא נענוו לבקשתי ולבסוף הטלויזיה נשארה על הרצפה.
מה אומרים חכמינו?
בשורות טובות לכולכם
היום התחדשתי בטיוי LG 65SK8500Y התבקשתי על ידי המובילים לרכוש מהם זרוע לטיוי בסכום של כ-700 ש"ח ובמידה והם מתקינים זרוע שאני רכשתי הם דרשו 350 ש"ח בגין ההתקנה על אף ששילמתי למפיץ פי1000 149 ש"ח כולל התקנה קירית למרות זאת ועל אף שויתרתי על המתקן שהביאו אתם ,לא נענוו לבקשתי ולבסוף הטלויזיה נשארה על הרצפה.
מה אומרים חכמינו?
בשורות טובות לכולכם
מה אומר לך ,
אני כבן 70 שנה עם וותק של עשרות טלויזיות כולל היותי מנהל חנות ברשת אלקטרוניקה והחזקתי זרועות של ברקן ושל סיריוס וראה איזה פלא כולם ללא יוצא מן הכלל החזיקו חזק חזק את המכשירים,אז אנא ממך הזרוע ב-700 ש"ח לא עשויה מזהב וכל הרוכש אותה זורק כסף מיותר .
אני כבן 70 שנה עם וותק של עשרות טלויזיות כולל היותי מנהל חנות ברשת אלקטרוניקה והחזקתי זרועות של ברקן ושל סיריוס וראה איזה פלא כולם ללא יוצא מן הכלל החזיקו חזק חזק את המכשירים,אז אנא ממך הזרוע ב-700 ש"ח לא עשויה מזהב וכל הרוכש אותה זורק כסף מיותר .
הזרוע לא עשויה מזהב אבל היא הובאה לך ע"י ח.י. והם אחראים לך גם על הטלויזיה, גם היא אגב לא מזהב...
כל הכתוב פה באתר (וגם במקומות אחרים) מדגיש שלמרות המחיר המופרז(?!), הפרש של כ-300 ש"ח, עדיין עדיף למנוע הסתבכויות אחרות ולהשאיר את כל האחריות, גם על הזרוע וגם על ההתקנה, על ח.י. !!!
אבל אתה מציע לעשות את ההיפך, ואולי אתה צודק... על אף שלפי מה שאתה כותב אתה עדיין נופל בין הכיסאות, ובכל זאת - בהצלחה לך!
כל הכתוב פה באתר (וגם במקומות אחרים) מדגיש שלמרות המחיר המופרז(?!), הפרש של כ-300 ש"ח, עדיין עדיף למנוע הסתבכויות אחרות ולהשאיר את כל האחריות, גם על הזרוע וגם על ההתקנה, על ח.י. !!!
אבל אתה מציע לעשות את ההיפך, ואולי אתה צודק... על אף שלפי מה שאתה כותב אתה עדיין נופל בין הכיסאות, ובכל זאת - בהצלחה לך!
שילמת 150 ש"ח על התקנה קירית עם מתקן שלהם , במידה ואתה רוצה מתקן שלך הם מבקשים 350 ש"ח , עכשיו תעשה חשבון אם ה 200 ש"ח הפרש שווה את האחריות על ההתקנה עם מתקן שלך, המתקן של ה700 ש"ח זה מתקן דו מפרקי שהעלות שלו בסביבות 600 ש"ח .
הדבר ידוע
ראה מה כתבתי כאן:
https://www.hometheater.co.il/vt324016.html
את המסקנות תסיק בעצמך.
בהצלחה
ראה מה כתבתי כאן:
https://www.hometheater.co.il/vt324016.html
את המסקנות תסיק בעצמך.
בהצלחה
מוזיקה היתה אהבתי הראשונה
- shlomis1zzz
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1577
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 123 פעמים
- shlomis1zzz
-
- חבר ותיק

אל תקנה...
אסביר אחכ מה ניסו למכור לי.
אסביר אחכ מה ניסו למכור לי.
- shlomis1zzz
-
- חבר ותיק

תקרא בנוסף את השרשור הקודם שלי שכבתי על ה nu 8000
המתקינים ניסו למכור לי את המתקן תוך שהם ציינו שלא יהיה לי נוח לכבילה.
סרבתי פעמיים והמתקין אמר טוב , איך שאתה רוצה .
בגדול ... אם אתה מכין את הכבלים לפני ההתקנה בתוך הקיר לא אמורה להיות שום בעייה.
הכנתי 4 כבלים hdmi וכבל רשת.
לאחר שהיא חוברה לקיר , מסתבר שהמתקין שכח לחבר משהוא... מה שהוא עשה - מאוד פשוט - הרים מצד אחד את הטלויזיה ומשך החוצה , מה שגרם לטלויזיה להישען על הצד השני.
דרך נוספת שעליתי עליה שממש לא מחייבת מתקן זה להרים לדחוף את הטלויזיה מתחתית המסך.
לבוא מלמטה מגב המכשיר ולדחוף בעדינות . הצד התחתון יעלה למעלה והצד העליון יתקרב לקיר.
בצורה כזו החלפתי hdmi ללא הסתבכות מיותרת.
המתקינים ניסו למכור לי את המתקן תוך שהם ציינו שלא יהיה לי נוח לכבילה.
סרבתי פעמיים והמתקין אמר טוב , איך שאתה רוצה .
בגדול ... אם אתה מכין את הכבלים לפני ההתקנה בתוך הקיר לא אמורה להיות שום בעייה.
הכנתי 4 כבלים hdmi וכבל רשת.
לאחר שהיא חוברה לקיר , מסתבר שהמתקין שכח לחבר משהוא... מה שהוא עשה - מאוד פשוט - הרים מצד אחד את הטלויזיה ומשך החוצה , מה שגרם לטלויזיה להישען על הצד השני.
דרך נוספת שעליתי עליה שממש לא מחייבת מתקן זה להרים לדחוף את הטלויזיה מתחתית המסך.
לבוא מלמטה מגב המכשיר ולדחוף בעדינות . הצד התחתון יעלה למעלה והצד העליון יתקרב לקיר.
בצורה כזו החלפתי hdmi ללא הסתבכות מיותרת.