התחדשתי ברמקולים מ״אודיו קלאב״ - סיפור רכישה
אהלן חברים, אני בדרך כלל לא הטיפוס שכותב בפורומים, אבל יש אנשים שמגיע להם הוקרה והערכה ולשם כך אני יוצא מגדרי.
הכל התחיל לפני כמה חודשים, רציתי לקנות רמקולים שיוכלו לשרת אותי גם בדו ערוצי וגם בקולנוע ביתי. התייעצתי עם אשתי, הגדרנו תקציב ויצאנו לדרך.
נסענו למספר רב של חנויות ויבואנים, שמענו עשרות זוגות בתקציב, עד שהחלטנו, אנחנו הולכים על CANTON VENTO 896.2 ועכשיו הגיע הזמן לקבלת הצעות מחיר, ולבחור בחנות המתאימה להזמנה
התחלנו בבדיקות ואז נתקלנו בבעיה. מתברר שהרמקולים של CANTON בסדרות הגבוהות לא מיובאות ביבוא סדיר, ונמסר לנו מהחנויות שהרמקולים יעלו יקר יותר עקב הצורך בהזמנה אישית. התחלתי להתייאש כי המחיר היקר גרם לי לחריגה גבוהה מהתקציב
עד שלפני חודש הגעתי לחנות בשם ״אודיו קלאב״ בתל אביב. את פניי קיבלו בחיוך ליאור ומרקו בעלי החנות, הציעו לי קפה, והציעו לעשות היכרות עם החנות
למי שלא היה שם, החנות ״אודיו קלאב״ מחולקת לשלושה איזורים, איזור טלויזיות והזמנות, ושני חדרי האזנה.
חדר האזנה קטן המכיל תצוגת הדגמות לרמקולים סטאליטים, מדפיים או רצפתיים קטנים עד לטווח של ה20 אלף שקל
וחדר האזנה גדול שניסיתי להימנע ממנו המכיל רמקולים וציוד היי אנד עד לאיזור ה150 אלף שקל ומכיל מספר רב של מותגים כמו: ELAC, פרואק, FOCAL, CANTON, B&w, MBL, דאלי, קבאס, סונוס פאבר ועוד..
למיטב הבנתי זו החנות עם התצוגה הכי מרשימה שניתן לראות בארץ.
לאחר שיחה נחמדה עם ליאור ומרקו פתחתי איתם את הנושא. ליאור הרגיע אותי ואמר לי ״תן לי להרים טלפון לראות מה אני יכול לעשות בשבילך״
לאחר כמה דקות של מתח ליאור חוזר אליי בחיוך ואומר לי ״התקציב שלך מאוד מוגבל לרמקולים שביקשת, אבל אני יודע כמה זה חשוב לך, אני סוגר לך את העסקה והפרנסה היא מלמעלה״
אמרתי לליאור ומרקו תודה ענקית ואמרתי להם שאני אחפש דרך להחזיר להם. ועכשיו כשהרמקולים נחתו בשלום בביתי, זו הדרך שלי להחזיר להם.
ולחלק המעניין, כמה תמונות. רמקולים גם יפים וגם אופים. אני מאושר ממליץ בחום
הכל התחיל לפני כמה חודשים, רציתי לקנות רמקולים שיוכלו לשרת אותי גם בדו ערוצי וגם בקולנוע ביתי. התייעצתי עם אשתי, הגדרנו תקציב ויצאנו לדרך.
נסענו למספר רב של חנויות ויבואנים, שמענו עשרות זוגות בתקציב, עד שהחלטנו, אנחנו הולכים על CANTON VENTO 896.2 ועכשיו הגיע הזמן לקבלת הצעות מחיר, ולבחור בחנות המתאימה להזמנה
התחלנו בבדיקות ואז נתקלנו בבעיה. מתברר שהרמקולים של CANTON בסדרות הגבוהות לא מיובאות ביבוא סדיר, ונמסר לנו מהחנויות שהרמקולים יעלו יקר יותר עקב הצורך בהזמנה אישית. התחלתי להתייאש כי המחיר היקר גרם לי לחריגה גבוהה מהתקציב
עד שלפני חודש הגעתי לחנות בשם ״אודיו קלאב״ בתל אביב. את פניי קיבלו בחיוך ליאור ומרקו בעלי החנות, הציעו לי קפה, והציעו לעשות היכרות עם החנות
למי שלא היה שם, החנות ״אודיו קלאב״ מחולקת לשלושה איזורים, איזור טלויזיות והזמנות, ושני חדרי האזנה.
חדר האזנה קטן המכיל תצוגת הדגמות לרמקולים סטאליטים, מדפיים או רצפתיים קטנים עד לטווח של ה20 אלף שקל
וחדר האזנה גדול שניסיתי להימנע ממנו המכיל רמקולים וציוד היי אנד עד לאיזור ה150 אלף שקל ומכיל מספר רב של מותגים כמו: ELAC, פרואק, FOCAL, CANTON, B&w, MBL, דאלי, קבאס, סונוס פאבר ועוד..
למיטב הבנתי זו החנות עם התצוגה הכי מרשימה שניתן לראות בארץ.
לאחר שיחה נחמדה עם ליאור ומרקו פתחתי איתם את הנושא. ליאור הרגיע אותי ואמר לי ״תן לי להרים טלפון לראות מה אני יכול לעשות בשבילך״
לאחר כמה דקות של מתח ליאור חוזר אליי בחיוך ואומר לי ״התקציב שלך מאוד מוגבל לרמקולים שביקשת, אבל אני יודע כמה זה חשוב לך, אני סוגר לך את העסקה והפרנסה היא מלמעלה״
אמרתי לליאור ומרקו תודה ענקית ואמרתי להם שאני אחפש דרך להחזיר להם. ועכשיו כשהרמקולים נחתו בשלום בביתי, זו הדרך שלי להחזיר להם.
ולחלק המעניין, כמה תמונות. רמקולים גם יפים וגם אופים. אני מאושר ממליץ בחום
נערך לאחרונה על ידי SSound ב 05/05/2019 11:18, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5170
- נתן תודות: 1066 פעמים
- קיבל תודות: 702 פעמים
תתחדש ותהנה נראה ממש יפה מגיע לך להנות מברוק
כל הכבוד לליאור ומרקו מאודיו קלאב, תמיד אנחנו שומעים עליהם
דברים טובים פה בפורום, ומעבר לזה באופן אישי אני לקוח מרוצה
גם שלהם.
כל הכבוד לליאור ומרקו מאודיו קלאב, תמיד אנחנו שומעים עליהם
דברים טובים פה בפורום, ומעבר לזה באופן אישי אני לקוח מרוצה
גם שלהם.
Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9035
- נתן תודות: 1582 פעמים
- קיבל תודות: 1350 פעמים
תתחדש, אכן יפים...
חזק הקטע עם הבלונים...
סנטר תואם גם בתכנון ? ומה פשר הספרה "5" בצד שמאל למעלה של התמונה שהעלית ?
חזק הקטע עם הבלונים...
סנטר תואם גם בתכנון ? ומה פשר הספרה "5" בצד שמאל למעלה של התמונה שהעלית ?
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2450
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1026 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
תתחדש!
כיף חיים.
- bilbog
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 521
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
חגיגה לעיניים ומאמין שגם לאזניים
תתחדש !
Gravity cannot be held responsible for people falling in love
·avihuli כתב:תתחדש, אכן יפים...![]()
חזק הקטע עם הבלונים...
סנטר תואם גם בתכנון ? ומה פשר הספרה "5" בצד שמאל למעלה של התמונה שהעלית ?...
בטח "חמשה"
לפותח השרשור:
מזל טוב , תהנה מהרמקולים.
גם לי מרקו וליאור נתנו שירות טוב (פוקל וחבריו) ..
תתחדש ושתהנה מהם עוד הרבה שנים 
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
תתחדש !!!
רמקולים מאוד יפים עם הרבה נוכחות , אין רשת ?
לפי התמונה הזו יש רשת :
https://www.google.com/imgres?imgurl=ht ... mrc&uact=8
רמקולים מאוד יפים עם הרבה נוכחות , אין רשת ?
לפי התמונה הזו יש רשת :
https://www.google.com/imgres?imgurl=ht ... mrc&uact=8
אני חושב שמה שמבדיל בין חנות טובה, ללא טובה, זה היחס לאחר הרכישה. מהרכישה שלי כבר עברו להם שנתיים, ואני תמיד מתקבל באודיו קלאב ביחס חם במיוחד. אפשר להגיד, הרגשה של בית.
תתחדש ותיהנה, רמקולים יפהפיים! וכל הכבוד לצוות של אודיו קלאב שיודע להפוך את הבלתי אפשרי למציאות.
תתחדש ותיהנה, רמקולים יפהפיים! וכל הכבוד לצוות של אודיו קלאב שיודע להפוך את הבלתי אפשרי למציאות.
שיחקתה אותה! תתחדש ותהנה! נראה יפה גם מערכת וגם מסביבה זה גם מוסיף להנעה לא מעט!
אחלה מקום בחרתה, אחד מהחנויות הכי אהובות אלי ,ליאור ומרקו אנשים חמים ואנשי מקצוע מעולים , לא יעזבו אותך לא לפני ולא אחרי.
תמיד כיף לבקר גם בלי קשר ותמיד תזכה לחיוך, קפה , פרגון ויחס ביתי.
אחלה מקום בחרתה, אחד מהחנויות הכי אהובות אלי ,ליאור ומרקו אנשים חמים ואנשי מקצוע מעולים , לא יעזבו אותך לא לפני ולא אחרי.
תמיד כיף לבקר גם בלי קשר ותמיד תזכה לחיוך, קפה , פרגון ויחס ביתי.
Heavy Metal Is The Law