היי,
שמתי לב ל- 2 בעיות בזמן האחרון אשמח אם תוכלו לתת עצות.
1. לפני שנתיים הייתי מקבל 5MS יציב לדוגמה ל- www.walla.co.il עם rate adaptive או איך שזה לא היה נקרא. הבנתי שביטלו את זה לכל המשתמשים והפינגים עלו טיפה ואכן זה כך, הפינגים באיזור ה- 7-8MS לוואלה, לגיטמי ואין תלונות. בזמן האחרון שמתי לב שהפינג כבר עולה ל- 13-15MS לוואלה, ולפינגים בחול הקפיצה היא של 10MS לערך.
שמתי לב שאחרי כל איפוס ראוטר, הפינג חוזר לקדמותו (7-8MS לוואלה) אך לאחר 5-10 דק' (משתנה, אין זמן מדוייק) הפינג קופץ חזרה. ממה הבעיה יכולה לנבוע? ראוטר? תשתית? אולי ספק?
2. לא יודע אם יש קשר לסעיף הראשון, אבל בזמן האחרון בשעות הערב אני חווה Packet loss רנדומלי עם פינג מזפזפ. איפוס ראוטר מסדר את הבעיה ל-5 דק ואז זה שוב חוזר (מתקשר לסעיף 1). איך אוכל לוודא אם הבעיה אצל התשתית או הספק? יצרתי קשר עם HOTNET לבדוק אם יש אופציה לנסות יוזר זמני אפילו לכמה שעות על מנת לבדוק פינגים, אבל אמרו לי שהם לא מציעים משהו כזה.
* חבילת 100 מגה, ראוטר משולב מודם של בזק (DSL 225) ניסיתי גם ראוטר פרטי במקום אבל הבעיה לא נפתרת.
תודה רבה על העזרה.
קפיצת פינג 5~ דק' לאחר איפוס ראוטר + Packet loss בערב (בזק ובזב"ל)
גם אני חווה packet loss בתקופה האחרונה עם בזק בינלאומי, בעיקר בdiscord וב rocket league, בערך 2 הדברים שאני עושה שאני יכול לשים לב לנושא.
חבר מתלונן שזה קורה לו גם ב overwatch.
על הקו השני עם פרטנר אין packet loss אבל twitch עושה buffering נוראי.
חבר מתלונן שזה קורה לו גם ב overwatch.
על הקו השני עם פרטנר אין packet loss אבל twitch עושה buffering נוראי.