סוף סוף הורכבה המערכת
-
dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
תודה לכל האנשים הטובים שבאתר והידע האדיר שגיליתי כאן ועזר לי בצורה מדהימה .
סוף סוף הורכבה המערכת ועומדת לאחר כבוד בסלון , כמו כן אני חייב לציין את יגאל וניסן מפיוז שנתנו יחס מדהים והיו סבלנים לכל השטויות שלי.
ועכשיו כמה תמונות:
סוף סוף הורכבה המערכת ועומדת לאחר כבוד בסלון , כמו כן אני חייב לציין את יגאל וניסן מפיוז שנתנו יחס מדהים והיו סבלנים לכל השטויות שלי.
ועכשיו כמה תמונות:
-
- המערכת בסטנד שלה
-
- המזנוון והקדמיים - טריאנגל אלתאה
-
- האחוריים - טריאנגל טיטוס
תתחדש מערכת מעולה אהבתי את הבחירה של האחוריים מכיוון שהם מפורטים מאוד
איזה רסיבר יש לך?
ואיך ההתרשמות שלך מה-AUDIOLAB 8000S שברשותך?
והאם הצליל שמתקבל הוא בהיר מאוד עקב בחירת סט הרמקולים?

איזה רסיבר יש לך?
ואיך ההתרשמות שלך מה-AUDIOLAB 8000S שברשותך?
והאם הצליל שמתקבל הוא בהיר מאוד עקב בחירת סט הרמקולים?
מה היינו עושים בלי מוזיקה?
-
dudib
- חבר מכור קשה

ofek4490
הרסיבר הוא yamaha 2700 ועוד לא גמרתי להתלהב מהצליל שהאודיולאב נותן ולגבי הבהירות של הרמקולים , זה אחת הסיבות שבחרתי אותם .
aloni
לא נשאר כסף לתחום הוידאו השנה , נראה אולי לקראת סוף השנה יהיה קצת כסף לשדרג את התצוגה.
ולגבי הילדים , הבית שלהם ואני רק דייר בשכירות , יש 5 חדרים ו2 גמדות ולכל ילדה יש חדר ועוד חדר צעצועים ועכשיו יש גם צעצוע חדש בסלון .
אז בספירה האחרונה יש לי פחות חדרים ממה שיש להם
הרסיבר הוא yamaha 2700 ועוד לא גמרתי להתלהב מהצליל שהאודיולאב נותן ולגבי הבהירות של הרמקולים , זה אחת הסיבות שבחרתי אותם .
aloni
לא נשאר כסף לתחום הוידאו השנה , נראה אולי לקראת סוף השנה יהיה קצת כסף לשדרג את התצוגה.
ולגבי הילדים , הבית שלהם ואני רק דייר בשכירות , יש 5 חדרים ו2 גמדות ולכל ילדה יש חדר ועוד חדר צעצועים ועכשיו יש גם צעצוע חדש בסלון .
אז בספירה האחרונה יש לי פחות חדרים ממה שיש להם
נראה יופי טופי. תתחדש ותהנה.
עד כמה שהגמדות יאפשרו לך, תרחיק את הרמקולים מהקיר במיוחד את השמאלי שנראה קצת לחוץ שם בפינה.
אתה לא תאמין איזה שיפור יהיה לך בצליל רק מהרחקת הרמקולים מהקיר ואולי גם מהטיה קטנה פנימה toe in .
שלמה
עד כמה שהגמדות יאפשרו לך, תרחיק את הרמקולים מהקיר במיוחד את השמאלי שנראה קצת לחוץ שם בפינה.
אתה לא תאמין איזה שיפור יהיה לך בצליל רק מהרחקת הרמקולים מהקיר ואולי גם מהטיה קטנה פנימה toe in .
שלמה
היי דודי אחלה מערכת, גאה בך..
מה התקציב שלך סאב?
איפה מקרן איפהההה?????
מה התקציב שלך סאב?
איפה מקרן איפהההה?????
מה סוף? המערכת או הסאב?hi-tal כתב:נראה סוף הסאב של פולק אודיו במקרה??...
דודי זה הSW10?
-
dudib
- חבר מכור קשה

Mentally
מגבר קולנוע yamaha 2700 ,מגבר סטריאו audiolab 8000s , קומפקט דיסק audiolab 8000cde
רמקולים של triangle : קדמיים altea ,אחוריים titus ,סנטר noxa minor
nba
תודה ,אין לי תקציב לסאב (כל המזומן הלך על המפורט לעי"ל) כנראה נצטרך לקנות באשראי , אבל לזה אני צריך עדיין לעשות סקר שוק ועדיין לא התחלתי.
וכן זה ה polk sw10 שקיבלתי לכמה ימים מפיוז לבדיקה.
מקרן או מסך גדול או שניהם , כנראה לקראת סוף השנה או תחילת שנה הבאה . כרגע אין כסך לזה (אני לא כלכך אוהב תשלומים, מעדיף לבוא עם מזומן)
מגבר קולנוע yamaha 2700 ,מגבר סטריאו audiolab 8000s , קומפקט דיסק audiolab 8000cde
רמקולים של triangle : קדמיים altea ,אחוריים titus ,סנטר noxa minor
nba
תודה ,אין לי תקציב לסאב (כל המזומן הלך על המפורט לעי"ל) כנראה נצטרך לקנות באשראי , אבל לזה אני צריך עדיין לעשות סקר שוק ועדיין לא התחלתי.
וכן זה ה polk sw10 שקיבלתי לכמה ימים מפיוז לבדיקה.
מקרן או מסך גדול או שניהם , כנראה לקראת סוף השנה או תחילת שנה הבאה . כרגע אין כסך לזה (אני לא כלכך אוהב תשלומים, מעדיף לבוא עם מזומן)