למכירה רסיבר Pioneer LX901 בן שנה עם אחריות!

מגברים, נגנים, פטיפונים, DAC, רמקולים, רסיברים, אוזניות וכו'
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
שלח תגובה
ilan5555 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

המכשיר לא רלוונטי.

לא מצליח למחוק את הפרסום...

מכשיר פצצה, שמע מדהים, אפשר לחבר אותו גם למגברים חיצוניים.

לאחר בדיקת מלא רסיברים אצלי, בחרתי בו כי יש לו איכות צליל נקייה ואפשרויות אין סופיות.
שמור כחדש, מצב מצויין ועם אחריות לעוד שנתיים.
אשמח גם לעזור לכוון אותו למי שייקח אותו.
נערך לאחרונה על ידי ilan5555 ב 19/10/2019 21:41, נערך פעם 1 בסך הכל.

digitalboy
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 93
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #2 

ומחירו?

BARBIE
טרול
טרול
תגובות: 858
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #3 

היה לי את ה LX701 בבדיקה. ללא ספק רסיבר מאד איכותי עם המון פיצ'רים, אבל לא התאים לצרכים שלי בכלל מחסור בפיצ'ר חשוב ובסיסי שפיוניר בטלו בכל הרסיברים שלהם משנת 2012 ומעלה - אפשרות לצפות במקור וידאו מכניסת HDMI כלשהי בזמן שמאזינים למוסיקה ממקור אודיו בלבד כמו כניסת CD, או רדיו אינטרנט, או מוסיקה מהרשת... זה היה דיל ברייקר מבחינתי. החלטה הזויה מצד פיוניר, בעיקר לאור העובדה שבמוצרי אונקיו מקבילים (מאותה החברה) האפשרות עדיין קיימת... חוץ מזה, בדובר ברסיבר חלומי, בעיקר הדגם הזה שהוא ספינת הדגל עד שה LX902 יצא.

ממליץ שתפרסם מחיר. בהצלחה במכירה.

גיזמו
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

היי...
אשמח למחיר בפרטי. .
או לפלא 0528323761 תומר.
נערך לאחרונה על ידי גיזמו ב 03/05/2019 18:07, נערך פעם 1 בסך הכל.

Cupid_Me
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 44
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #5 

BARBIE כתב:היה לי את ה LX701 בבדיקה. ללא ספק רסיבר מאד איכותי עם המון פיצ'רים, אבל לא התאים לצרכים שלי בכלל מחסור בפיצ'ר חשוב ובסיסי שפיוניר בטלו בכל הרסיברים שלהם משנת 2012 ומעלה - אפשרות לצפות במקור וידאו מכניסת HDMI כלשהי בזמן שמאזינים למוסיקה ממקור אודיו בלבד כמו כניסת CD, או רדיו אינטרנט, או מוסיקה מהרשת... זה היה דיל ברייקר מבחינתי. החלטה הזויה מצד פיוניר, בעיקר לאור העובדה שבמוצרי אונקיו מקבילים (מאותה החברה) האפשרות עדיין קיימת... חוץ מזה, בדובר ברסיבר חלומי, בעיקר הדגם הזה שהוא ספינת הדגל עד שה LX902 יצא.

ממליץ שתפרסם מחיר. בהצלחה במכירה.
...
·אני איתך, גם האונקיו שברשותי עם אותו החיסרון

שלח תגובה

חזור אל “לוח מוצרי אודיו”