למכירה רסיבר Pioneer LX901 בן שנה עם אחריות!
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
המכשיר לא רלוונטי.
לא מצליח למחוק את הפרסום...
מכשיר פצצה, שמע מדהים, אפשר לחבר אותו גם למגברים חיצוניים.
לאחר בדיקת מלא רסיברים אצלי, בחרתי בו כי יש לו איכות צליל נקייה ואפשרויות אין סופיות.
שמור כחדש, מצב מצויין ועם אחריות לעוד שנתיים.
אשמח גם לעזור לכוון אותו למי שייקח אותו.
לא מצליח למחוק את הפרסום...
מכשיר פצצה, שמע מדהים, אפשר לחבר אותו גם למגברים חיצוניים.
לאחר בדיקת מלא רסיברים אצלי, בחרתי בו כי יש לו איכות צליל נקייה ואפשרויות אין סופיות.
שמור כחדש, מצב מצויין ועם אחריות לעוד שנתיים.
אשמח גם לעזור לכוון אותו למי שייקח אותו.
נערך לאחרונה על ידי ilan5555 ב 19/10/2019 21:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
- digitalboy
-
- חבר פעיל

- תגובות: 93
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
ומחירו?
היה לי את ה LX701 בבדיקה. ללא ספק רסיבר מאד איכותי עם המון פיצ'רים, אבל לא התאים לצרכים שלי בכלל מחסור בפיצ'ר חשוב ובסיסי שפיוניר בטלו בכל הרסיברים שלהם משנת 2012 ומעלה - אפשרות לצפות במקור וידאו מכניסת HDMI כלשהי בזמן שמאזינים למוסיקה ממקור אודיו בלבד כמו כניסת CD, או רדיו אינטרנט, או מוסיקה מהרשת... זה היה דיל ברייקר מבחינתי. החלטה הזויה מצד פיוניר, בעיקר לאור העובדה שבמוצרי אונקיו מקבילים (מאותה החברה) האפשרות עדיין קיימת... חוץ מזה, בדובר ברסיבר חלומי, בעיקר הדגם הזה שהוא ספינת הדגל עד שה LX902 יצא.
ממליץ שתפרסם מחיר. בהצלחה במכירה.
ממליץ שתפרסם מחיר. בהצלחה במכירה.
·אני איתך, גם האונקיו שברשותי עם אותו החיסרוןBARBIE כתב:היה לי את ה LX701 בבדיקה. ללא ספק רסיבר מאד איכותי עם המון פיצ'רים, אבל לא התאים לצרכים שלי בכלל מחסור בפיצ'ר חשוב ובסיסי שפיוניר בטלו בכל הרסיברים שלהם משנת 2012 ומעלה - אפשרות לצפות במקור וידאו מכניסת HDMI כלשהי בזמן שמאזינים למוסיקה ממקור אודיו בלבד כמו כניסת CD, או רדיו אינטרנט, או מוסיקה מהרשת... זה היה דיל ברייקר מבחינתי. החלטה הזויה מצד פיוניר, בעיקר לאור העובדה שבמוצרי אונקיו מקבילים (מאותה החברה) האפשרות עדיין קיימת... חוץ מזה, בדובר ברסיבר חלומי, בעיקר הדגם הזה שהוא ספינת הדגל עד שה LX902 יצא.
ממליץ שתפרסם מחיר. בהצלחה במכירה....