https://www.anthemarc.com/downloads/index.php
עושה לי חשק לבדוק אצלי

·ברבי זה אתה מדבר?BARBIE כתב:הורדתי את גרסת הווינדוס מסקרנות ושחקתי במצב דמו... האמת עשה חשק לרסיבר אנטם. חבל שימהה לא מציעים תוכנת כיול מבוססת מחשב. אני אמתין לסדרה דור רביעי של רסיברי אנטם אולי יהיה בהם מספיק פיצרים מענינים שיגרמו לי לוותר על חברת מיינסטרים בשדרוג הבא......

·BARBIE כתב:הורדתי את גרסת הווינדוס מסקרנות ושחקתי במצב דמו... האמת עשה חשק לרסיבר אנטם. חבל שימהה לא מציעים תוכנת כיול מבוססת מחשב. אני אמתין לסדרה דור רביעי של רסיברי אנטם אולי יהיה בהם מספיק פיצרים מענינים שיגרמו לי לוותר על חברת מיינסטרים בשדרוג הבא......

·אף פעם זה לא היה יום לימודים ארוך, זה אתה טוען ואומר,guys כתב:ויקטור, במה זה בא לידי ביטוי? האם יותר ידידותית למשתמש, או עדיין יום לימודים ארוך?...

·FastandFurious כתב:@istarmini
·בהגדרה ידנית ניתן לסדר?...
·istarmini כתב:·......
למה דור 4? תמתין לדור 8...

·BARBIE כתב:·......
סדרת X20 היא דור 3 טקיימת מאז 2016. הם במוצע משדרגים סדרה\דור כל 4 שנים. יאמר לזכותם שהם דואגים לעדכונים שותפים והוספת תכונות חדשות. כרגע הם אמנם תומכים בדולבי ויזן אבל רק עם 10 סביות ולא 12 שגם כך עדיין לא זמין, וגם לא HDR10+. מניח שכאן הם כל לא יכולים להציע בצורת שדרוג קושחה.
למרות שהרסיברים שלהם בנויים טוב ומאד איכותיים, חסר להם הרבה פיצרי נוחות שיש בימהה ודנון... בעיקר מה שקשור לוידאו... מקווה שבסדרה הבאה הם יציעו יותר....
·istarmini כתב:·......
10 סיביות ולא 12 ואהווו חסרון אדיר שווה להמתין לשדרוג.
מי צריך בכלל פיצרי וידאו ? כל מה שצריך הוא שמה שנכנס זה מה שיוצא ללא התערבות בוידאו.
מה שאני אוהב אצלך זה שאתה לומד תוך כדי תנועה וזה מעולה.
בזמנו (ממש לא מזמן) אנתם הייתה חברה מוקצה מבחינתך שלא שווה את הכסף היום אתה כבר מבין שטעית , התקדמנו....

·BARBIE כתב:·......
אני מתנגד אליהם כי זו חברה קטנה עם משאבים לא גדולים, ובכל זאת הם מתמחרים את הרסיברים שלהם פי 2 כמעט מחברות הגדולות. הם בקלות יכלו לכבוש את השוק הזה בדיוק כפי שחברת SVS שגם היא התחילה כחברת בוטיק קטנה רמסה חברות גדולות כמו קליפש ופולק בתחום הסאבים בגלל יחס תמורה למחיר גבוה. רסיברי אנטם מציעים רסיבר בנוי טוב ואיכותי עם מערכת כיול ברמת הי אנד כמעט, אבל משום מה בחרו שלא להתחרות עם חברות גדולות עי שבירת השוק... הריסיברים שלהם ממש לא אטרקציה מבחינת תמורה מחיר. אילו היו מציעים יותר פיצ'רים באותו המחיר הם היו נמכרים יותר. רסיבר אנטם MRX 1120 נמכר היום במחיר שוק זהה לרסיבר דנון X8500 שגם בנוי באותה רמת איכות, גם מציע סאונד שלא יורד מה 1120, אבל על הדרך מציע פי 5 יותר פיצ'רים וגם תמיכה בפורמטי אודיו כמו AURO 3D. תן לי סיבה אחת להעדים אנטם 1120 על דנון 8500? אותו כנ"ל להשוואה בין ה MRX720 לבין דנון X6500H. דגמים מקבילים אבל הדנון מהווה חבילה הרבה יותר משתלמת לרוב המשתמשים....

·איך תסביר ש"חברה קטנה עם משאבים לא גדולים"BARBIE כתב:
·......
אני מתנגד אליהם כי זו חברה קטנה עם משאבים לא גדולים....

·אני חייב לציין כמה עובדות לגבי מה שכתבתי,FastandFurious כתב:·אגב הם שמעו קולנוע באותה חנות מתמחה עם ימאהה 3070...........
...