קניית xf9005
היי שלום לכולם ת
צריך את עזרתכם המקצועית ת
מחר אני הולך לקנות את ה XF9005
ראיתי את הטלוויזיה בכל מיני סוגי שידורים סרטים ספורט וכות
דבר אחד מציק קצת ואי אפשר שלא לשים לב אליו הוא כאשר יש אובייקט לבן על מסך שחור יש אור גדול סביב האובייקט
האם זה דבר שניתן לתיקון שיפור או שככה הטלוויזיה ?(זה קשור למסך עצמו ? )
תודה ,
עידן
צריך את עזרתכם המקצועית ת
מחר אני הולך לקנות את ה XF9005
ראיתי את הטלוויזיה בכל מיני סוגי שידורים סרטים ספורט וכות
דבר אחד מציק קצת ואי אפשר שלא לשים לב אליו הוא כאשר יש אובייקט לבן על מסך שחור יש אור גדול סביב האובייקט
האם זה דבר שניתן לתיקון שיפור או שככה הטלוויזיה ?(זה קשור למסך עצמו ? )
תודה ,
עידן
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20178
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@idan_a
·
ככה זה המסך. אולי אפשר למתן את זה קצת על חשבון שחורים פחות עמוקים בהגדרות של local dimming.
מדובר במסך עם FALD. במסכים עם local dimming עם תאורת קצה, במקרים כמו שתיארת היית רואה עמודה של אור לכל גובה המסך, מאחורי האובייקט הבהיר במקום מלבן קטן (יחסית).
·
ככה זה המסך. אולי אפשר למתן את זה קצת על חשבון שחורים פחות עמוקים בהגדרות של local dimming.
מדובר במסך עם FALD. במסכים עם local dimming עם תאורת קצה, במקרים כמו שתיארת היית רואה עמודה של אור לכל גובה המסך, מאחורי האובייקט הבהיר במקום מלבן קטן (יחסית).
במסכי ה-QLED הכי טובים של סמסונג התופעה כל כך מועטה שהיא בלתי מורגשת. הם עושים את זה באמצעות כמות מטורפת של אזורי תאורה שונים. למשל, ה-Samsung Q90R החדש כולל 480 אזורי תאורה נפרדים. אבל אלו מסכים שדורשים להוציא משכנתא; בכסף הזה כבר אפשר לקנות OLED.
נכון , אבל ל OLED יש את המחלות שלו..
חשובה לי איכות התמונה , חשוב לי שתוכן SDR יראה מעולה ..כי אלו רוב השימושים (ספורט סדרות סרטים וכו)
מדי פעם HDR
תנועה חשוב לי מאוד
שחורים בטלוויזיה חשוב מאוד
אבל אין לי תקציב מטורף אז
אני חושב שבתקציב של 6000 ש"ח סוני XF9005 היא בחירה נכונה
האם יש טלוויזיה בתקציב הזה שיכולה להתחרות ב סוני ? כמובן מלבד OLED
חשובה לי איכות התמונה , חשוב לי שתוכן SDR יראה מעולה ..כי אלו רוב השימושים (ספורט סדרות סרטים וכו)
מדי פעם HDR
תנועה חשוב לי מאוד
שחורים בטלוויזיה חשוב מאוד
אבל אין לי תקציב מטורף אז
אני חושב שבתקציב של 6000 ש"ח סוני XF9005 היא בחירה נכונה
האם יש טלוויזיה בתקציב הזה שיכולה להתחרות ב סוני ? כמובן מלבד OLED