האם ניתן לבטל עסקה?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Yoell פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

קניתי טלוויזיה סמסונג 65 אינצ׳. יועדה לחדר פרטי שאמור לשמש כחדר טלוויזיה.
אתמול הגיע המתקין (הנחמד מאד...) ופשוט סירב להתקין את הטלוויזיה בחדר כי אמר שהיא גדולה מידי ולא תתאים לצפיה נורמלית בחדר (אורכו כ2.5 מטרים בלי הספה שלוקחת עוד). הציע להתקין בסלון ואכן הונחה שם על המזנון.
הבעיה היא שיש יותר מידי תאורה בסלון (כל הקיר חלונות גדולים למעשה) והאקוסטיקה גרועה.
אני ממש רוצה את הטלוויזיה בחדר, אבל יש לי הרגשה שהמתקין צדק וטלויזיה של 55 אינצ׳ תתאים יותר.
מה אפשר לעשות? לפי דעתכם יש אפשרות לבטל את העיסקה או לבקש החלפה בטלויזיה קטנה יותר?

(קניתי מיבואן רשמי (סמליין) דרך אתר אולסייל)
תודה מראש לעוזרים

r1pe
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 35
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #2 

בגלל שקנית את הטלוויזיה באינטרנט יש לך זכות לבטל את העסקה תוך 14 יום גם אם הטלוויזיה חוברה לחשמל.
ייתכן ותצטרך לשלם דמי ביטול בסך 100 ש׳ח ועל ההובלה.

ממליץ לך לנסות לדבר עם סמליין לפני הביטול ולבקש החלפה לדגם קטן יותר.

adibek
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 374
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #3 

לי יש טלויזיה 65 למרחק של קצת פחות מ3 מטר
בהתחלה נראה גדול מאד, מעבר מ50 אינטש, אחרי שבוע העין כבר התרגלה והטלויזיה נראית סטנדרטית לחלוטין
בסוף המוח מתרגל לגודל והצפיה הופכת לנוחה
אני הייתי מנסה לשים בחדר..... אבל זה אני 8)

BARBIE
טרול
טרול
תגובות: 858
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #4 

Yoell כתב:קניתי טלוויזיה סמסונג 65 אינצ׳. יועדה לחדר פרטי שאמור לשמש כחדר טלוויזיה.
אתמול הגיע המתקין (הנחמד מאד...) ופשוט סירב להתקין את הטלוויזיה בחדר כי אמר שהיא גדולה מידי ולא תתאים לצפיה נורמלית בחדר (אורכו כ2.5 מטרים בלי הספה שלוקחת עוד). הציע להתקין בסלון ואכן הונחה שם על המזנון.
הבעיה היא שיש יותר מידי תאורה בסלון (כל הקיר חלונות גדולים למעשה) והאקוסטיקה גרועה.
אני ממש רוצה את הטלוויזיה בחדר, אבל יש לי הרגשה שהמתקין צדק וטלויזיה של 55 אינצ׳ תתאים יותר.
מה אפשר לעשות? לפי דעתכם יש אפשרות לבטל את העיסקה או לבקש החלפה בטלויזיה קטנה יותר?

(קניתי מיבואן רשמי (סמליין) דרך אתר אולסייל)
תודה מראש לעוזרים
...
·

לא רשמת איזה דגם. אם מדובר בדגם איכותי אז 65 אינטץ מתאימה גם למרחק צפיה של 2 מטר. בשידורי 4K תראה מעולה, בשידורי 1080P אם המסך טוב, נניח סמסונג מסדרה Q7N ומעלה, תראה גם מעולה. בשידורי SD אתה תמיד יכול להקטין את גודל המסך אם זה מרגיש לך קרוב מידי. אני צופה ב 55 ממרחק של מטר עשרים ולא מרגיש שזה בעייתי. אני בעתיד הולך לשדרג אותה ל 65. ככל שעובר יותר זמן, המסך נראה לי יותר קטן... בכדי להרוויח יותר מרחק, תתקין אותה תלויה על הקיר. מאד מוזר שהמתקין סירב להתקין... זה ממש לא העניין שלו לקבוע ללקוח היכן להתקין את המסך...

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”