כתבה בנושא תכני HIGH-DEF באינטרנט
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אני לא יודע על איזה קצבי תקשורת הם מדברים אבל 2.5 שעות להורדת תוכן HDTV נשמע לי מאוד שאפתני בנקודה זו בזמן.
אני מסכים עם המסקנה הסופית, רק שזה יקרה רק עוד כמה שנים כשיהיה לנו קצבי תקשורת גבוהים יותר.
אני משדרג כרגע את הרשת שלי ל- 3/1M ועדיין לא חושב שזה יספיק בכדי להוריד בקצב של 2.5 שעות לסרט HDTV.
אני מסכים עם המסקנה הסופית, רק שזה יקרה רק עוד כמה שנים כשיהיה לנו קצבי תקשורת גבוהים יותר.
אני משדרג כרגע את הרשת שלי ל- 3/1M ועדיין לא חושב שזה יספיק בכדי להוריד בקצב של 2.5 שעות לסרט HDTV.
עופר - איך אתה משדרג את הקישור שלך לכזה רוחב פס? היחוד קצב ה-UPLOAD? האם זוהי חבילה עסקית? תוכל לתת יותר פרטים?oferlaor כתב: אני משדרג כרגע את הרשת שלי ל- 3/1M ועדיין לא חושב שזה יספיק בכדי להוריד בקצב של 2.5 שעות לסרט HDTV....
איתי
- oferlaor
- מנהל

הכל תיאוריה...
ה-3Gb שעפר מקבל הם בינו לבין מרכזת בזק. כידוע, שרתי הקבצים אים נמצאים במרכזי בזק השונים ואין ספק שירות אינטרנט שיתן לך קצב כזה.jpost כתב:סרטי WMV-HD שמתוארים בכתבה, דחוסים משמעותית יותר מ MPEG-2.
סרט מלא הוא בסביבות 4GB ב WMV-HD לעומת 15GB ב MPEG-2 TS.
חישוב קל: בקצב של 3Gbit זמן הורדה של סרט בגודל 4GB הוא בערך 3 שעות....
דודי.
הקצב קבוע או נע עד 220?
jpost כתב:אני מנוי ADSL של ברק בקצב של 2GBit, ומוריד סרטים HDTV בקצב מלא של הקו.
שימוש בשרתי NEWS בארצות הברית. המהירות בערך 220KB/Sec....
דודי.
אתם לא מתבלבלים קצת? לדעתי אתם מתכוונים ל-MBIT ולא GBIT....
בכל אופן מה שאני צריך זה קצב UPLOAD גדול יותר מה-150KBPS בעלובים שכיום נתן לקבל ב-ADSL.... לפחות בחבילה ביתית.
אני רק יכול לדמין כמה עופר משלם עבור חבילה שכזו...
מתי כבר יתעוררו פה בארץ ויבינו שה-UPLOAD הוא לא פחות חשוב מה-DOWNLOAD....
איתי
בכל אופן מה שאני צריך זה קצב UPLOAD גדול יותר מה-150KBPS בעלובים שכיום נתן לקבל ב-ADSL.... לפחות בחבילה ביתית.
אני רק יכול לדמין כמה עופר משלם עבור חבילה שכזו...
מתי כבר יתעוררו פה בארץ ויבינו שה-UPLOAD הוא לא פחות חשוב מה-DOWNLOAD....
איתי
- oferlaor
- מנהל

איתי,
בזק הכריזו לפני זמן מה שהם מתכוונים להוציא גירסאות של ADSL עם חבילות גדולות יותר של UPLOAD.
בהחלט כולם מדברים על MBit וכותבים משום מה GBit...
אגב, בחבילה אני מקבל מול הספק 3Mbps ולא ביט אחד פחות. כלומר, קצב הנתונים תלוי אך ורק בספק. בעבר הגעתי די בקלות לקצב הורדות אפקטיבי של 2Mbps (כאמור עדיין לא שודרג הקו שלי - שהוא כיום עדיין 2/0.5).
בזק הכריזו לפני זמן מה שהם מתכוונים להוציא גירסאות של ADSL עם חבילות גדולות יותר של UPLOAD.
אגב, בחבילה אני מקבל מול הספק 3Mbps ולא ביט אחד פחות. כלומר, קצב הנתונים תלוי אך ורק בספק. בעבר הגעתי די בקלות לקצב הורדות אפקטיבי של 2Mbps (כאמור עדיין לא שודרג הקו שלי - שהוא כיום עדיין 2/0.5).
כלומר בב"ל או ברק מבטיחים לך
3Mbps? ימי המשיח...oferlaor כתב:איתי,
אגב, בחבילה אני מקבל מול הספק 3Mbps ולא ביט אחד פחות. כלומר, קצב הנתונים תלוי אך ורק בספק. בעבר הגעתי די בקלות לקצב הורדות אפקטיבי של 2Mbps (כאמור עדיין לא שודרג הקו שלי - שהוא כיום עדיין 2/0.5)....
דודי.
- oferlaor
- מנהל

dudil,
לא במפורש, אבל בעיקרון כן. יש גם דרך לקבל התחייבות מכל הגופים (GUARANTEED RATE), אבל אצלי אין בכך צורך. בעבר הרצתי בדיקות וקיבלתי בכל שעות היום את הקצב המלא ללא התחייבות (שמן הסתם, עולה לא מעט).
צריך לזכור שיש לי בבית שרתים (לא של האתר הזה...) ולכן אני זקוק ל-UPLOAD SPEED מהיר.
לא במפורש, אבל בעיקרון כן. יש גם דרך לקבל התחייבות מכל הגופים (GUARANTEED RATE), אבל אצלי אין בכך צורך. בעבר הרצתי בדיקות וקיבלתי בכל שעות היום את הקצב המלא ללא התחייבות (שמן הסתם, עולה לא מעט).
צריך לזכור שיש לי בבית שרתים (לא של האתר הזה...) ולכן אני זקוק ל-UPLOAD SPEED מהיר.
הללויה!!! יש לך פרטים - על מה הם מדברים? מתי? כל מה שאני יודע זה שלאחרונה הם העלו את קצב ה-UPLOAD ממהירות מגוחכת של 96 ל-150 - שאני עדיין מגדיר כמגוחכת...oferlaor כתב:איתי,
...
איתי
- oferlaor
- מנהל

- jimbuchheim
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 17
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
[left]
I need to get an Intenet connection for my new house in Israel.
I am trying to learn what is available in Israel. From my expeirience in USA, the best internet connection for a private home is Cable. I get in my home in NY 10Mbit down 1Mbit up.(They are now updaring to 50Mbit ....
In any case, DSL solutions were never good in USA, and most computer literate people use Cable.
For that reason, I was looking to get my internet here in Israel via cable. My surprise is that I still must select an ISP.
Who is the best? Which ISP has the best connection with USA?
as mentioned the connection you get here is good only from your home to your ISP. The question is wich ISP is really the best. I need a minimum of 3Mbit down and 500Kbit up.
But I must have this at all times, including Friday evening when most people here in IL are on the net.
I would really apperitate your help.
I would consider an ATM connection as Offer has, but as said, I really need a very stable connection between Israel and USA. An ISP that preferably, has direct Ocean cables, and not via SAT. ( Is there such a thing here?)
[/left]
I need to get an Intenet connection for my new house in Israel.
I am trying to learn what is available in Israel. From my expeirience in USA, the best internet connection for a private home is Cable. I get in my home in NY 10Mbit down 1Mbit up.(They are now updaring to 50Mbit ....
In any case, DSL solutions were never good in USA, and most computer literate people use Cable.
For that reason, I was looking to get my internet here in Israel via cable. My surprise is that I still must select an ISP.
Who is the best? Which ISP has the best connection with USA?
as mentioned the connection you get here is good only from your home to your ISP. The question is wich ISP is really the best. I need a minimum of 3Mbit down and 500Kbit up.
But I must have this at all times, including Friday evening when most people here in IL are on the net.
I would really apperitate your help.
I would consider an ATM connection as Offer has, but as said, I really need a very stable connection between Israel and USA. An ISP that preferably, has direct Ocean cables, and not via SAT. ( Is there such a thing here?)
[/left]
- oferlaor
- מנהל